דובב את התמונה!
T theEscapist New member 14/4/09 #2 "אז אתה לוקח, מסובב, מקפיץ את זה ככה..." טים ברטון על "דוקים: שיטות ותכסיסים". סתם נו, אין לי שום רעיון מצחיק ואני עייפה
"אז אתה לוקח, מסובב, מקפיץ את זה ככה..." טים ברטון על "דוקים: שיטות ותכסיסים". סתם נו, אין לי שום רעיון מצחיק ואני עייפה
O Oyster Girl New member 14/4/09 #3 התמונה הזאת כל כך מתוקה ../images/Emo54.gif שפשוט לא עולה לי שום דבר חוץ מזה מאיפה הבאת אותה?..
T tali44 New member 14/4/09 #7 ... נמאס לי שכל התמונות של טים שיש לי במחשב הם תמונות של הצמד חמד - טים וג'וני. וכל פעם אני מעלה רק תמונות ששניהם מופייעם שם וזה כבר התחיל לעצבן אותי! אז לחצתי בגוגל "funny Tim burton" והתמונה הופיעה די בהתחלה, מצא חן בעייני ו... זהו.
... נמאס לי שכל התמונות של טים שיש לי במחשב הם תמונות של הצמד חמד - טים וג'וני. וכל פעם אני מעלה רק תמונות ששניהם מופייעם שם וזה כבר התחיל לעצבן אותי! אז לחצתי בגוגל "funny Tim burton" והתמונה הופיעה די בהתחלה, מצא חן בעייני ו... זהו.
J JackBaltar New member 14/4/09 #4 הוא עונה לשאלה שאלה: טים, תגיד את האמת, אתה מחבב את כוכב הקופים? טים: ככה ככה