דובדבן !

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
דובדבן !

יש כאן אוליי מישהו שיכול להגיד לי מה קורה בדובדבן ? מישהו שבאמת יודע ולא כמוני יכול לנחש שהם `` באים וחוטפים`` אם מישהו יודע למה אני ארצה ללכת לשם ולא לצנחנים אני אשמח לקבל תגובה רצינית תודה, אורן

תשובה ולא ניחושים-דובדבן

בתור אחד שמכיר את היחידה מקרוב (אנשים ותו``ל) אני יכול לספר לך שזאת יחידת החוד של כוחות הלחימה בטרור הישראלים (טרור באוכלוסיה אזרחית-כמו בשטחים, לא גרילה כמו בלבנון). בניגוד לסטיגמת ה``חוטפים והולכים`` ודומותיה שיצאו ליחידה, היא עוסקת בעיקר בפעילות מודיעינית (מהסוג שנקרא בצה``ל ``מודיעין מטרה``) ופעולות מדויקות בקנה מידה קטן עד בינוני בתחום הלוט``ר. בניגוד לסטיגמת ה``מסתערבים``, מספר המסתערבים בפועל בדובדבן הוא קטן יחסית, והחלק העיקרי הוא של לוחמי לוט``ר ומודיעין מטרה. מבחינת המתגייס המתלבט, אני יכול לראות את המשיכה של מלש``בים רבים לדובדבן, בשל יתרונות כמו כוח אדם מובחר (נחשבת לסיירת), פעולה בצוותים קטנים עם בסיס לוגיסטי גדול יחסית, והרבה מאוד ``אקשן`` ופעילות: בזמנים מסוימים הייתה להם פעולה כמעט בכל ערב (פעולה היא לאו דווקא מה שאתה מדמיין, עם יריות וחטיפות בתחפושת, אלא יותר בסגנון של פיטרולים בתוך השכונות הכי מסוכנות, או צילומים בסתר של חשודים) מצד שני אני חייב להזהיר אותך, שבקרב היחידות המובחרות יצא לדובדבן שם של ``דופקת מוחות`` רצינית, שיוצאים ממנה עם שריטה עמוקה וזה נכון: מסלול הלוט``ר הייחודי והאלים מאוד (אפילו קצת יותר ממה שכל היחידות המובחרות עוברות), המגע (האלים והקשה) היומיומי עם אוכלוסיה אזרחית וגורמים נוספים שלא כאן המקום להרחיב עליהם, מפעילים לחץ מתמיד וקשה על הלוחמים ודי שורטת אותם. אם תרצה עוד מידע תשאל אחי יוני

palmino

New member
כומתה אדומה

רק רצית לומר לך שסחטין על התשובה ועל וההשקעה .

למעלה