דובדבניל-נוווווו, איך היה?

אוי אוי אוי....

היה פשוט מ-ז-ע-ז-ע !! גם היה קשה בטירוף וגם נכנסתי לכזאת פאניקה, כשראיתי את המבחן, שגם על דברים פחות מסובכים התקשתי לענות!! היה לי גם ארוך מדי!! כאב לי כל הגוף!! והיה לי ממש קשה להתרכז!! בקיצור, גמר אותי פיזית, נפשית, מנטאלית ורוחנית... :) אני מרגישה כאילו עלה עלי מכבש !!! בכל אופן, תודה תודה תודה על החזקת האצבעות ואיחולי ההצלחה מכולכם!! אני שמחה שזה עבר ואם לא הפעם, אז שנה הבאה. לא סוף העולם!!
מחכה לראות אתכם בכנס

gaia20

New member
דובדבניל יקירתי../images/Emo24.gif

אני קלטתי אותך- את מהאנשים האלו שתמיד אומרים שהלך להם גרוע ובסוף הציון לא פחות מ 95....כן, כן... זה מוכר לי מאיפשהו...נכון, שירי?

מכירה, מכירה, אבל...

הפעם, לצערי, זה לא המקרה!!! הפעם באמת היה נאחס ובאמצע הרמתי ידיים... בכל אופן, נראה לי שדי התקרבת עם ניחוש הציון "המצופה", כי הפעם הציונים הם לא 0-100 , אלא 50-150, כך ש 95 יוצא מתחת לממוצע, מה שסביר...

../images/Emo12.gif האמת שהתכוונתי לשאול אותך....

אין לי מושג תוך כמה זמן מקבלים תוצאות, אבל מאחר וזו גם בחינה של "המרכז הארצי לבחינה והערכה" (כמו הפסיכומטרי), אני שמעתי שמדובר בערך באותו פרק זמן המתנה. תוך כמה זמן מקבלים תוצאות של הפסיכומטרי?? אנחנו מחכות לאותה המעטפה...

gaia20

New member
אמרו לי שמקבלים תוצאות תוך חודש

זה אומר שאני צריכה לקבל תוצאות בשבוע הקרוב.... אבל, עדיף שתבררי כי בכל זאת אלו הם מבחנים שונים.

העיק שנגמרררררררררררררר../images/Emo70.gif

נכון הקלה? ומהנסיון שלי- בבחינות שאני יוצאת מהן בהרגשה נחסית, הרבה םעמים אני מופתעת לטובה מהטוצאות.....מקווה שיקרה גם לך

העיק=העיקר...ו...יש לי שאלה אליך../images/Emo12.gif

האם את (המכונה כאן בשם המתוק "דובדבניל") היא - אירית מנהלת הפורום של ארגון הלופוס? או שאת אירית אחרת........

למעלה