דובדבנים ב30 שח לקילו!!

rinatpol

New member
דובדבנים ב30 שח לקילו!!

אז הזמנתי מחקלאים כמה פעמים והרבה פעמים התאכזבתי גם מהמחיר וגם מאיכות הסחורה, עד שמצאתי לינק לאתר הזה- הם קבוצה של כמה חברה שמביאים סחורה מגוש עציון, תקוע, הרי יהודה וכו אני מצ"ב לכם מחירון ולינק לאתר - סופר שווה סחורה מעולה מעל 200 שח שליח עד הבית . אני הזמנתי לי ולהורים ולעוד כמה חברות בעבודה . סופר שווה!! כבר חיסלנו חצי חבילה אתמול של דובדבנים. אני לא יודעת איך המחירים באיזור שלכם אבל בפ"ת זה יקר כמעט 100 שח לקילו אם בכלל מוצאים בסופר הפעם קניתי לעצמי את הדובדבנים הלבנים/ אדומים , והאדומים , ופטל החברות קנו את שאר המוצרים, 4 חבילות של פטריות מסוגים שונים 40 שח . הזמנו ביום שני והגיע אתמול . ממליצה מאוד מאוד! כל שבוע יש זנים אחרים של דובדבנים - אני מחכה שיגיע "הוישנה" כדי להכין את הליקר דובדבנים שסבתא שלי הייתה מכינה • מארז 250 גרם דובדבנים- 12₪ • מארז 1 ק״ג דובדבנים- 30₪ עגבינות מיובשות -13₪ פטריות מארז של 550 גרם-40₪ פטל שחור מארז של 160-180 גרם 17₪ אוכמניות מהיישוב תקוע, ספר המדבר: • מארז 125 גרם אוכמניות - 20₪ • מארז 1 ק״ג אוכמניות - 150₪ והשבוע אנו מושיטים יד גם לחברינו ביקב גבעות- ניתן לרכוש את היינות הבאים: גבעות מחולות בלבן 2018 (יין לבן)- 77 ש"ח גבעות מחול הכרמים 2018 (יין אדום)- 99 ש"ח https://tickchak.co.il/11742 -לינק לאתר

tzivi1

New member
חבל שאין להם עוד מוצרים. קשה להגיע למשלוח חינם עם מעט מוצרים

rinatpol

New member
בגלל זה התארגנתי עם משפחה וחברות

אם יש לך שכנים בבניין - זה שווה- אגב גם המשלוח לא יקר - 28 ש"ח , ויש מקומות שהם פתחו קבוצות רכישה

חנהפ

Active member
וישניאק כבר היה בשוק בפ"ת בשבוע שעבר

הצנצנת שלי כבר באינקובציה

למעלה