דובדבנית - סיפור

• פותח הנושא נווהשאנן
  • פורסם בתאריך
נ

נווהשאנן

Guest
דובדבנית קמה בבוקר בתחושה מוזרה. היא נרדמה לבושה בבגדיה. ולא הצליחה כל כך להיזכר מה היה בלילה הקודם. מהמשכן הישבן הרגיש מגורה מעט כאילו נגעו בו הרבה. היא פיהקה ואספה עצמה למקלחת...

הורידה את בגדיה מהורהרת תוך שהיא בוהה במראה מזמזמת שיר ישן מבטה טייל על גופה בחנה מקומות שהיא אוהבת וכאלה שפחות מבטה נח על האחוריים שלה וקפא... הם היו ורודים לוהטים! מאיפה זה הגיע תהתה לעצמה כשהיא מלטפת אותם בתהיה,

פיהקה ונכנסה למקלחת זרם חמימים עטף את גופה היא עצמה עיניים בהרפיה מוחלטת ואז... החלו ארועי אמש לצוף ולעלות.

ליל אמש, דובדבנית מניחה את הטלפון בצד וניגשת לארון הבגדים שלה. "אז ככה זה כשאת הולכת לקבל עונש" גיחכה לעצמה. בחרה מכנס ג'ינס כחול. צמוד. השתחלה לתוכו בקושי.. אוח. מה הוא הולך לעשות לי תהתה. כשהיא מלטפת את ירכיה שהיו עטופים היטב בג'ינס.
ניגשה לארון הבשמים שלה. הממ... איזה בושם אבחר? משהו קליל אבל לא כבר מידי Fleur de Murier של לגרפלד. התיזה על צווארה.
שעה לאחר מכן נפגשו. "אז אתה בני??" צחקקה במבוכה. הם הזמינו קפה טוב פטפטו.
דובדבנית המשיכה להתקחץהמים החמים גלשו על גופה היא סיבנה אותו ביסודיות עיניה עצומות ממשיכה להעלות בדמיונה את ליל אמש:
לאחר כשעה היא לא התאפקה ואמרה משהו חצוף... אולי בכוונה כדי להיענש.
‏"את מבינה שמגיע לך עונש דובדבנית.
‏"כן בני" אמרה בקול "תעניש אותי".
‏הוא צחק משך אותה אליו ונישק אותה. היא היתה המומה מעט לא ניסה לפלוש אליה בלשונו רק נישק אותה בחזקה על שפתיה. כמה דקות לאחר מכן מצאה עצמה רכונה שוכבת בטנה על ברכיו והוא מפליק לה קלות בישבנה פעם בלחי ימין פעם בשמאל. הם היו במקום אינטימי רחוק מעין רואים. היא חשה תחושה מוזרה של עונג וכיף מוזר. תחושה שלא חשה קודם. הפליקים היו עדינים אך מהירים האריג העבה ריכך את הפליק. הרגשה מוזרה בהחלט אפשר לומר קצת מדליקה אפילו. " אני הולך להגביר קצב. הודיע. חשוב לי שתדעי מראש שיש לך אופציה להחליף 20 פליקים בארבע נשיקות. "הו כן למה לא" הוא הרים אותה והיא הסתערה על צווארו בגיחוך. מנשקת בקול. בני עצם את עיניו לא מסתיר את ההנאה. היא אשכרה ישבה עליו כעת מנשקת שפתיה מטיילים על צווארו.
היא הרגישה את ידיו מצמידים אותה אליו חופנים את ישבנה ומלטפים אותו ארוכות כעין פיצוי על הפליקים.

היא המשיכה לנשק אותו. הוא עצר אותה. מתבונן ארוכות בפניה. היא נבוכה מעט. "תעצמי עיניים" היא צייתה. תוהה בתוכה מה הצעד הבא. "מן הסתם הוא ימשיך להפליק לי" אחז את פניה בעדינות אצבעותיו עוברות על תווי הפנים אט אט. מקיפות חוקרות נוגעות לא נוגעות

עיניה עצומות שפתה התחתונה פשוקה קדימה מעט היא הרגישה נשיכה קלה. בהתחלה בשפתיים אחר כך באוזניים, כמו גשם שמתחיל בזרזיף איטי ומתגבר. הוא החל לנשק את פניה הלוהטים. אצבעותיו מעסות את העורף והצוואר שלה בזמן שפניה מכוסות נשיקות לוהטות,

מתמסרת לעונג דובדבנית עצרה לרגע במקלחת כדי לעכל את הסיטואציה, את יושבת על גבר זר שלפני כמה דקות הצליף בישבנך משל היה סוס שרוכבים עליו. בטנך צמודה לבטנו, ישבן אדום לוהט...
דובדבנית סיימה להסתבן התיישבה על רצפת המקלחת ליטפה את יריכיה באיטיות.

סוף.

למעלה