דובוני ירושלים תיזהרו!

DragonMage

New member
דובוני ירושלים תיזהרו!

Because here I come! אפרופו הכותרת, איך זה שכל דובי ירושלים כ"כ פוחדים מקשר חיצוני? ניחא פוחדים.. למה הם כולם חסרי עמוד שידרה?! ניחא עמוד ששידרה למה כולם פאסיביים?!?!?! עד שמצאתי דוב שהוא ירושלמי - אקטיבי ויש לו ביצים (ויש לי הוכחה) הוא לא רוצה אותי :O עצוב עצוב.

ז י ק ו

New member
וואוו

נתת כותרת מוחצת להודעה שלך.. אז ראשית >>> ברוך החוזר.. מהודעת ניכרות כמה בעיות: למה אתה חושב שרק דובי ירושלים פוחדים מקשר ? תתפלא אבל ישראל מדינה לא קטנה.. מה זה קשר חיצוני ?

DragonMage

New member
יורשלמים פחדנים

אתה יודע אתה חי בעיר שגם ככה מחולקת בין כל-כך הרבה מגזרים והדובים שמאכלסים אותה לא ממש ששים להזמין אליהם צעיר בשביל לבצע בו את זממם הם קודם כל רוצים לערוך טקס קבלה ואז חניכה ואם הכל הולך טוב הם אולי בטעות! יתנו לך נשיקה ואז הם יזכרו שהם נשואים +4 1. לא רק דובי ירושלים פוחדים מקשר... פשוט אני כבר וויתרתי על דובוני החוף שלא רק מרוחקים ממני אלא רוצים לבצע בי יותר מאשר אני מוכן (אני אומנם אוהב דובים אבל מעבר ל 2 בכל פעם זה כבר קשה.... וכואב נורא.) 2. מדינתנו היא אכן פיצית אבל עד היום לא נתקלתי איפלו לא באדם אחד שאני מכיר מעיר הולדתי :\ זה עצוב 3.קישורית של צד שלישי - אבא לילדים לא יסתכן שאישתו תתפוס אותו אבל אין לו בעיה לפרסם 6 מודעות ב"אטרף" דוב נשוי ישמח להאכיל אותך בשקר שהוא רווק אבל לא ממקום כי הוא גר עם סבתא שלו או שבדיוק דודה שלו מתה הכל כדי שלא תבוא אליו לבית או! הכי טוב שהיה לי עד עכשיו!: "סליחה, נמחקו לי כל האימיילים ואין לי משוג מי אתה" נכון... כן כן תמונה לא עוזרת לשקם זיכרון וגם לא שיחות טלפון אז וויתרתי על תל-אביב. כל מה שאני חפש זה דוב שיודע איך להפעיל קונדום וזהו! ואתה יודע כמה זה קשה למצוא בימינו?!

אני ירושלמי לשעבר ואני יכול להגיד לך שאתה טוע

אתה טועה מאד. אני דובי ואוהב את זה שאני דובי והכרתי הרבה מאד דובים שאהבו את איך שאני נראה והם ירושלמים. כנראה שאתה לא מחפש במקומות הנכונים או שאתה לא מחפש משהו הגיוני וריאלי

למעלה