דוביד, לגבי טענת מקסים בנוגע לשרשור

צפוני115

New member
יאלה מקסים

טעות סופר נפלה לו המילה "לא" ...הוא התכוון לא נכון
הבן אדם הגיע מהקורס בחיפה עייף אך רעב
חבל שלא באת היה נפלא

הבנתיט שאתה עורך דין

אם הגישו תביעה נגדך האם שם משפחתך צריך להתנוסס על התביעה??????? האם מספר תעודת הזהות שלך חייבת להתנוסס על התביעה???????? השם המופיע בתביעה הוא לא שמי מס תעודת הזהות המופיעה בתביעה היא לא שלי בנתונים הללו האם הגישו תביעה נגדי או לאו???????????????

רק אל תמחוק את השירשור הזה דוביד

אני אדאג לכל היתר ואם היה לי או למישהו אחר ספק לגביך הספקות נגמרו הפכו לעובדות ועובדות אלו לא יאפשרו לך להמשיך לנהל את הפורום הזה ואני אתפנה עוד שבוע ויוכיח לך זאת לילה טוב ותשאיר את השירשור את תמחק !!!!!!!!!!!!!!!

למה למחוק?תנהל במקומי מעכשיו

רק שבוע?קח חודש. רק חסר שתישבע. מי שקורא את השירשור לא מבין את העבר והשורשים של המלל כאן שיש להם שיניים של כמה שנים.אם היו מבינים,היו מאמינים שאני מזוכיסט שאתה עדיין כאן. דוביד

צפוני115

New member
בבוקר

נבדוק אם אתה זה הוא .מבחינתי אתה זכאי עד שתוכח אשמתך.תהיה רגוע

אותו הסיפור היה לפני שלש שנים

זה התחיל ככה איפה מקסים הנוכל הזה ?ו גולת ו הזמין אותי לפגישה אצלו במשרד. הגעתי. המזכירה בריטני הכינה לי קפה. והתחילה לספר לי כמה כסף הוא עשה לכל הלקוחות שלו. פתאום נכנסה לחדר אחת שקוראים לה אליס עוז. סיפרה שמקסים לימד אותה והיא פועלת על סמך המודל. המליצה לי להפקיד בידי מקסים 200 אלף כי יש לו מודל שעושה 20% בחודש. לידי ישב בחור. שאלתי אותו לשמו אמר שקוראים לו itn, שם קצת מוזר אבל לא משנה. הוא אמר לי שמקסים מנהל את כספו מזה 3 שנים והוא מרוצה עד הגג. שאלתי אותו האם למר מקסים יש רשיון לניהול תיקים. אז הוא קרץ לי ואמר יהיה בסדר. המשרד הזה זה כמו תור לגיניקולוג. בסוף נכנסתי למקסים. הוא חייך חיוך רחב. חיוך בלי שתי שיניים. זה היה צריך להדליק אצלי נורה אדומה. וסיפר לי שהוא מנהל כסף לעשרות אנשים ויש לו מודל רצועה יש לו בן קטין שעושה כסף, והוא האליל של עשרות גולשים באינטרנט. התרשמתי אני מודה ומייד רשמתי שיק לפקודותו 200 אלף. מאז עברו חודשיים. מקסים נעלם. המשרד נסגר. אמרו לי שאפשר למצוא אותו כאן. אומרים שהוא בורח מארץ לארץ ומתכתב באינטרנט. האינטרפול בעקבותיו והרשות לני"ע. מקסים השב לי את כספי !!! + הוספת תגובה

זאת היתה התגובה הראשונה

עלילות עליבאבא ושות'ו SnirMR ו רק למה אתה מחכה לספר את הסיפור "המדהים" שלך, כשמקסים בחופש? אנו, הקהל הדומם, בזים לפחדנים ולשקרנים. יזכור עם ישראל את בניו ובנותיו...אמן. אביגאזונט

זאת היתה התגובה השנייה והשלישית

• עכשיו אולי יתברר מי אתה ומי נוכל ושו itn5 ו אותי אף פעם לא ראית ואולי גם לא תראה אז אל תבלבל את המוח לחברי הפורום לפי הפרטים שאתה כותב בהודעה אז ברור לי מי אתה אתה קשקשן גמור וסרוט את המידע שכתבתה בהודעה שלך אתה אספת מקריאה מעמיקה של כל הודעות של מקסים + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X 10:03 06/05 • לא יפה ללכלךו JackBar ו קראתי בעיון רב ומעמיק את דבריך "הרציניים" ולהלן עובדות ומסקנות: א. אינני מכיר את מקסים/משה באופן אישי אלא, מהפורום בלבד. ב. הנני לאשר שקיבלתי חומרים שונים ממקסים/JB אשר לעניות דעתי אותנטיים לחלוטין (דפי חשבון כולל מספרי חשבון) בהם פירוט פעולות שבוצעו קניות פוטים וקולים כולל רווחים (דברי מקסים בפורום זה אכן נכונים בהתאם לדפי החשבון שנשלחו אלי). למר גולת היקר. אם ברצונך להוסיף נופך של אמינות למכתבך לפחות אל תשתמש בשמות בדויים שאנשים אמיתיים משתמשים בפורום זה. לדוגמא: ציינת בחור בשם ITN, (שאיתו דווקא כן שוחחתי בטלפון) נראה לך שזהו שמו האמיתי? תגיד אתה חושב שאנחנו מטומטמים, הרי כל השמות שהשתמשת במכתבך הינם Nickname שנמצאים בשימוש בפורום זה כמו אליס עוז, בריטני, ITN לא יפה להוציא דיבה רעה. ואני מציין שוב, אין לי קשר למקסים זולת קבלת חומרים ממנו ואם מישהו רוצה לעזור לשאר חברי הפורום אזי למה ללכלך? לא מתאים לך לקרוא את מה שהוא כותב? דלג ותמשיך הלאה. דעתי האישית והצעתי למקסים, חבל לבזבז אנרגיה בפורום הזה. פתח פורום משלך ולשם יגיעו כל החבר'ה שבאמת מעוניינים לקרוא את מה שאתה כותב. ללמדנו שבישראל אחד עוזר לשני כדי לדפוק את השלישי לא יפה. + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X 15:18 06/05

dna2000

New member
תראו את ג'קי ברוך

אז לא היה לו אפילו מחדד עפרונות היום יש לו אתר ומנויים וסקירות , השני מקבל עמלות השלישי עושה מליונים ממודל של 17:17 , הרביעי נכנס במעה כינויים של משקיע דסק זרים, רק אני תקוע באותו מקום כמו אלו שהולכים בחדר כושר על הפס הזה.

dna2000

New member
תאמין לי 6 שנים לא היית בחופש

אפילו בשירותים אתה מחובר לפורום הזה בודק מה כתבו על המודל שלך

dna2000

New member
אני קורא/ת את יצירת המופת הזאת

ושואל עצמי כמה אנשים יש עוד בעולם שלא מנצלים את הכשורים שלהם במקום הנכון ? כמה אנשים תקועים בעולם מסריח שלמעשה הם נועדו לעשות דבר אחר? פשוט אומנות צרופה.

אחר כך גולת התנצל טען שהפסיד במטבעו

ונהיה אחד האוהדים הגדולים שלי דוביד גם קיטר ככותב שמשמיצים אותו בעיקר גולת זמנים וחגים לששון,רחוק מרשעים ישועהו דוביד 1 ו היום בחיפוש אחורה הבחנתי בשתי הודעות שמיועדות לי:על "הטיפ" של יאיר תודה ,ועל "השחצן" של -גולת -אדרבא.אם הכותרת עושה לך את זה ולא התוכן,אני מקווה שאתה לא נשוי ליפה והחיה---.ולשניכם תודה על ההארות גם אם הם לא נכונות.דוביד"ממזמן לא ברחו כאן הודעות"

dna2000

New member
וואלה. מקסים בהלוויה של הגולת הזה

אתה תאמר דברים לזכרו ? כל מילה שלו ושנאמרה עליו מתועדת ?

צפוני115

New member
מסובך מאוד כל העסק הזה

לא הצלחתי להבין מי נגד מי.....אולי מלץ יעשה פה בוררות

dna2000

New member
תתקשר לתפוז תבקש ארכיב תיקים

סגורים בבית הדר דפנה.

וזה מה שגולת כתב לפני שעזב

גם למני מור הגורו התורן וגם לדוביד מור/עופר/דובידו גולת ו 21:12 | 23/05 הניתוחים שלך באמת טובים. אבל השוק בארץ לא מענין אותו כלום. ביום א הגנבים שכתבו פוטים יתנו בעיטה למעלה. ומי שמכר דולרים כמו מטורף וזיין אותי כמו שצריך יעשה למי שקנה פוטים מעוף באותה צורה. שוק ההון זה קאזינו. גרפים בטח לא עוזרים. מזל רק מזל. לא צריך דבר. גם חושים של סוחר יומי לא עוזרים. וגם לא משמעת. וגם עיניים קטנות לא עוזרות. מזל מזל מזל מזל. אבל מי שיש לו מזל בעינייני כספים אז יש לו מזל בעיניני נשים, והוא מסתובב עם כוסיות, ועם מכונית יפה, ויש לו זין גדול, ויש לו גוף חלק ושזוף ויש לו אבא עשיר מאוד, ויש לו משפחה תומכת. אז בשביל מה הוא צריך מזל בבורסה ? הבנת אותי ? כולנו (כן כן כולל אתה מני,דוביד וכל שאר הנורמלים לכאורה), כן כולנו, תמיד נהיה מתוסכלים. כן כן גם עופר שהינו אחד מהקולות השפויים שאמר לצאת. ביום א הוא יכנס כמו כל העדר. כי אם שרון הבוגד מוסר את המדינה לערבים אז זו הזדמנות לעשות סיבוב קטן במניות. אין כמו היהודים - אוהבים לעשות כסף. הכי טוב למקסים. הוא תמיד צוחק ותמיד מרויח. לא יודע איך זה אבל אם הוא תמיד צוחק זה כבר אומר שהוא הנורמלי היחידי כאן. כי מי שלא מתייחס ברצינות לכסף יש לו חיים מושלמים. ושרי אריסון ? הייתם מוכנים לזיין אותה על היאכטה ב-10 שנים הבאות ? לא יודע. ממש לא יודע היא חמודה וקצת מבוגרת בשבילי אבל כסף כסף. לא צריך לשחק עם האופציות המטורפות הללו. תאמינו לי. זה ישמע קצת מוזר אני מתגעגע לימים של מחזורים של 100 מליון ש"ח בבורסה. וגם כשהגנבים דפקו אותי לפחות ידעתי את מי לקלל. היום יש מחזור של 300 מליון, ואולי זה איזו קרן פנסיה של מטומטם אחד שבכלל לא מתעסק באופציות, פשוט יש לו איזה 200 מליון פנויים. אריק ימסור את המדינה, ביבי העלוב יתמוך בו מכיון ששרון תמך בו קודם, אפי איתם לא ירצה שהתחת שלו יפרד מהכסא, אייוט ליברמן- מי שמע אותו בכלל ? - אני מקווה באמת מקווה שהפעם הסכם הכניעה הזה יגמר בצורה אחרת- לא כמו האינתיפדה השניה אלא שנחטוף מכה קשה. מכה שהעם הזה לא ישכח במשך 40 שנה. אני משער שמה שיתרחש כאן בעוד 3-4 שנים הינו קטיושות כימיות שיעופו במאות לכיוון גוש דן באחד מהימים. וכל כוחות צהל שישטפו את הגדה ואת עזה לא יואילו. נשמע דמיוני ? לא לי. טילי קסאם נשמעו דמיוני לפני 4 שנים ? כימי ? היום לכל ערבי בפקיסטן יש פק"ל כימי.

X RAY

New member
אתה יודע מה מפריע אצלך מקסים

עוד לא בא אחד בפורום כנגד ההכפשות שמטיחים נגדך ואמר מקסים עשה לי כסף. ואני לא נגדך .ההיפך,חודש הבא אני בא להפקיד אצלך 100k .דולר ,שקלים ,יו ניימ איט.

למעלה