וזה מה שגולת כתב לפני שעזב
גם למני מור הגורו התורן וגם לדוביד מור/עופר/דובידו גולת ו 21:12 | 23/05 הניתוחים שלך באמת טובים. אבל השוק בארץ לא מענין אותו כלום. ביום א הגנבים שכתבו פוטים יתנו בעיטה למעלה. ומי שמכר דולרים כמו מטורף וזיין אותי כמו שצריך יעשה למי שקנה פוטים מעוף באותה צורה. שוק ההון זה קאזינו. גרפים בטח לא עוזרים. מזל רק מזל. לא צריך דבר. גם חושים של סוחר יומי לא עוזרים. וגם לא משמעת. וגם עיניים קטנות לא עוזרות. מזל מזל מזל מזל. אבל מי שיש לו מזל בעינייני כספים אז יש לו מזל בעיניני נשים, והוא מסתובב עם כוסיות, ועם מכונית יפה, ויש לו זין גדול, ויש לו גוף חלק ושזוף ויש לו אבא עשיר מאוד, ויש לו משפחה תומכת. אז בשביל מה הוא צריך מזל בבורסה ? הבנת אותי ? כולנו (כן כן כולל אתה מני,דוביד וכל שאר הנורמלים לכאורה), כן כולנו, תמיד נהיה מתוסכלים. כן כן גם עופר שהינו אחד מהקולות השפויים שאמר לצאת. ביום א הוא יכנס כמו כל העדר. כי אם שרון הבוגד מוסר את המדינה לערבים אז זו הזדמנות לעשות סיבוב קטן במניות. אין כמו היהודים - אוהבים לעשות כסף. הכי טוב למקסים. הוא תמיד צוחק ותמיד מרויח. לא יודע איך זה אבל אם הוא תמיד צוחק זה כבר אומר שהוא הנורמלי היחידי כאן. כי מי שלא מתייחס ברצינות לכסף יש לו חיים מושלמים. ושרי אריסון ? הייתם מוכנים לזיין אותה על היאכטה ב-10 שנים הבאות ? לא יודע. ממש לא יודע היא חמודה וקצת מבוגרת בשבילי אבל כסף כסף. לא צריך לשחק עם האופציות המטורפות הללו. תאמינו לי. זה ישמע קצת מוזר אני מתגעגע לימים של מחזורים של 100 מליון ש"ח בבורסה. וגם כשהגנבים דפקו אותי לפחות ידעתי את מי לקלל. היום יש מחזור של 300 מליון, ואולי זה איזו קרן פנסיה של מטומטם אחד שבכלל לא מתעסק באופציות, פשוט יש לו איזה 200 מליון פנויים. אריק ימסור את המדינה, ביבי העלוב יתמוך בו מכיון ששרון תמך בו קודם, אפי איתם לא ירצה שהתחת שלו יפרד מהכסא, אייוט ליברמן- מי שמע אותו בכלל ? - אני מקווה באמת מקווה שהפעם הסכם הכניעה הזה יגמר בצורה אחרת- לא כמו האינתיפדה השניה אלא שנחטוף מכה קשה. מכה שהעם הזה לא ישכח במשך 40 שנה. אני משער שמה שיתרחש כאן בעוד 3-4 שנים הינו קטיושות כימיות שיעופו במאות לכיוון גוש דן באחד מהימים. וכל כוחות צהל שישטפו את הגדה ואת עזה לא יואילו. נשמע דמיוני ? לא לי. טילי קסאם נשמעו דמיוני לפני 4 שנים ? כימי ? היום לכל ערבי בפקיסטן יש פק"ל כימי.