דובר עירית לוד

דובר עירית לוד ../images/Emo124.gif

הבוקר קימתי שיחה טלפונית קצרה עם דובר עירית לוד מר יורם בן ארוש סיפרתי לו על הפורום ותגובתו היתה חיובית מאוד ובקשר לאתר רשמי של עירית לוד האתר בשלבי בנייה ולפי הדובר כבר בחודשים הקרובים יפתח אתר רשמי לעיר לוד . תודה למר יורם בן ארוש גיא מנשרוב

zivsb

New member
אמרתי לך שאין גורמים נכונים

אם זה לא מצחיק זה עצוב עד בכי! מר גיא מנשרוב קרא באתר שלו כי בלוד אין אתר אינטרנט פעיל והדובר הנאמן של עיריית לוד אישר הודה והבטיח כי בעתיד יהייה מר יורם בן הרוש הבעלים והעורך של בראש אחד הייה קובע בעיתונו כדובר עיירית לוד הוא נשמע לאדונו ועושה את דברו יש תב"ר למחשב את העירייה על סך 4.8 מיליון שח מהטיפול הנקודתי הייה אישו במועצת העיר הזכיין ללא מכרז הוא בעלה של אישיות ממלכתית. שאל את הדובר כמה שנים ישנו סעיף זה?

קראתי, וקראתי עוד פעם ואז קראתי

שוב את דבריך, אבל עדיין לא הבנתי מה בעצם ניסית להגיד??? אולי תסביר לנו מה התכוונת שגם אנחנו נוכל להיות שותפים לדבריך?

גיא, פעם הבאה שאתה מדבר איתו

תגיד לו שיש פה מישהי שתשמח להכין את האתר וזה יקח לה פחות מכמה חודשים. טוב לדעת שיש התקדמות בעניין. מעניין מה יהיה קודם: תחנת רכבת בגני אביב או אתר מעודכן לעיריית לוד. אני מהמרת על אף אחד מהם, אלא אם קבוצה נכבדת של אנשים שאכפת להם תלחץ בשני הנושאים בצורה רצינית.

ה דרומי

New member
באם יש מצב שאפשרי לשאול את

מי שיכול לתת תשובה לגבי הכניסה לשכ גני אביב ___ הכניסה הכונה לצומת ___ || המצב שם קטסטרופה וכבר היו לצערנו לא מעט תאונות. שאלה נוספת האם יש מצב שיחדשו את הסימון"צביעת הכבישים". השאלות הן לגבי העיר לוד.

zivsb

New member
תושבי גני אביב

הפתרון האחד והיחיד לגני אביב ולוד בכלל: גני אביב נולדה בחת על שטחים של עמק לוד הכספים לפיתוח שולמו למועצה האזורית עמק לוד. תוכנית אב ללוד רבתי הכוללים את גני אביב וגני יער

ה דרומי

New member
ממה שאני הבנתי מפי העיתונות

שגני אביב לפחות חלק ממנה שייך למ.א עמק לוד. נדמה לי שמשהו היה קשור גם לקבלן דודי אפל.?וש'ת והיה איזה הסכם של שטחים תמורת שטחים והיום גני אביב משלמים ארנונה{לפחות} לעירית לוד. עוד שאלה קטנה על הדרך הבנתי שמעבירים את שוק האם כן מתי יתחילו העבודות שם? ומה היה על התחנה המרכזית? האם יש כונה לשדרג אותה? כמו שעשו לתחנת הרכבת? ד.א אני לא גר בלוד אבל זוגתי שתחיה גרה שם. בקיצור אני כבר שנתים מגיע ללוד\גני אביב.

למעלה