דובר פה בימי הפורום הראשונים

דובר פה בימי הפורום הראשונים

על מאגר תמונות ואקורדים ושאר ירקות, זה לא שאני לא יכול לחכות אבל מה עושים עם זה ואיך זה מתבצע? בואו נתחיל עם זה כי כל אחד רוצה, הא?

נני55

New member
אגב פירות וירקות

מוצץ שזיף עושה לארטישוק פלח של מלון מושך את הפטמות ללימונים אגס שני תפוחים תה פלחי תפוח
לכל המשמשים ניגש הא ועושה חריץ חתיכת גבינה מחכה לו בירה בעומק המקרר
אבטיחים הרי ראיתם בצידי דרכים
ביצה קשה במצח והכריכים בשעות הטרם אל שלחייך פרדס רימונים תודו שככה לא היה בכלל נראה פלפל(אם לא מיודענו הצעיר גם בו טיפל) אם לא שקד אז בוטן כל האסונות בסוף הולכים למעדן חלב בקבוק של יין
צל עלי בננה
ריח תבשילים עולה הזמינה אותי לחדרה לשתות קפה
עוד בוטן נגד הצרבת
סוף עונת תפוזים

novemberain

New member
"שתינו קפה,

אני שתיתי קוניאק" "אני רק המשכתי את עצמי בקוניאק להטביע" "אחר-כך הוא דיבר אליי יש אל תוך היין" "בסוף מצאו אותו זרוק מתחת עץ אשכוליות אחד" "ידעו שארול שוב נפל מעץ התות" "את אותו דבר נתן לו עץ אשכוליות" "ובכן שוב אני עולה על חבית הדגים" "קליפת אגוז, כחרצן אפרסק" "מתלכלכות גמות החן בגלידתו של השכן" "אשכול על הבאר סלסה לשקד ודבלה צמוק ותמר" "והיתה תחושה של תפוח" "דבש טהור באור ומעיך המו" "על טס עם פרורי עוגות עשוי נחושת" "עם הגבינה והנקניק ומי הפטל"

yossnet1

New member
ואיך אפשר בלי עכשיו להתאהב

תראי, תראי את הפרח הזה... הוא גם יהיה פרי לריבה ויין והצוף שלו יהיה דבש... כי דבש ניגר מריח הדרים ויין מריח סמדרים... מעגל הפרי, מעגל הדבש... אכן חוזרים לסוף עונת התפוזים ועוברים להליכה...

למעלה