ממש התמכרתם לשקרנים ולשקרים!התחרפן סופית. התוכנה והחומרה של הרובוט האנושי סבלו הערב מכשל מערכות מוחלט ועל כן מחוייב הרמטכ"ל לפטר אותו מייד!!!
כל מילה של דובר צה"ל נכונה ואמיתית ואני מסכימה לה.התחרפן סופית. התוכנה והחומרה של הרובוט האנושי סבלו הערב מכשל מערכות מוחלט ועל כן מחוייב הרמטכ"ל לפטר אותו מייד!!!
כדי שהעניין ינעל חיובי... אני חושבת שצריך לאסוף (לא ביום אחד כמובן) כל בעלי דרגה בכירה בשרות המדינה, אקדמיה וכו'. לעבור שיעורי אזרחות של כתות ז'... כי המון בורות מפגינים בעלי השכר המאוד גבוה... שם. ד.א. לא חייבים להיבחן...כל מילה של דובר צה"ל נכונה ואמיתית ואני מסכימה לה.
כדובר צה"ל אסור היה לו לומר ולו מילה אחת בנושא. היה עליו לומר מה שאמר אחר כך, כשהתנצל. הצבא ממלא מדיניות של הממשלה, הצבא יכול להעביר את עמדותיו לממשלה. הצבא לא מתווכח עם הממשלה בתקשורת.
כשהוא עומד מול המיקרופונים כדובר צה"ל הוא איננו יכול לדבר כדניאל הגרי. אם הוא רוצה להתבטא כדניאל הגרי עליו להתפטר.
האם כעת צריך לפטרו? שר הבטחון סובר שאחרי ההתנצלות הסיפור סגור. אשאיר את ההחלטה לשר הבטחון.
ריקי! קבלי 1000x!!כדי שהעניין ינעל חיובי... אני חושבת שצריך לאסוף (לא ביום אחד כמובן) כל בעלי דרגה בכירה בשרות המדינה, אקדמיה וכו'. לעבור שיעורי אזרחות של כתות ז'... כי המון בורות מפגינים בעלי השכר המאוד גבוה... שם. ד.א. לא חייבים להיבחן...
השאלה אם זה נובע מחוסר הבנה במקצוע האזרחות, או מחוסר אכפתיות ואולי בכלל אמונה שברגע שאתה משתייך לדיפ-סטייט או לצד מסוים, כללי המקצוע הזה (שהוא כמובן הרבה יותר ממקצוע) לא חלים עליך ואתה יכול לקשקש עצמך לדעת ולעבור עליהם מבלי שיקרה לך משהו בגין כך.כדי שהעניין ינעל חיובי... אני חושבת שצריך לאסוף (לא ביום אחד כמובן) כל בעלי דרגה בכירה בשרות המדינה, אקדמיה וכו'. לעבור שיעורי אזרחות של כתות ז'... כי המון בורות מפגינים בעלי השכר המאוד גבוה... שם. ד.א. לא חייבים להיבחן...
ליצן הביטחון ליתר דיוק.כל מילה של דובר צה"ל נכונה ואמיתית ואני מסכימה לה.
כדובר צה"ל אסור היה לו לומר ולו מילה אחת בנושא. היה עליו לומר מה שאמר אחר כך, כשהתנצל. הצבא ממלא מדיניות של הממשלה, הצבא יכול להעביר את עמדותיו לממשלה. הצבא לא מתווכח עם הממשלה בתקשורת.
כשהוא עומד מול המיקרופונים כדובר צה"ל הוא איננו יכול לדבר כדניאל הגרי. אם הוא רוצה להתבטא כדניאל הגרי עליו להתפטר.
האם כעת צריך לפטרו? שר הבטחון סובר שאחרי ההתנצלות הסיפור סגור. אשאיר את ההחלטה לשר הבטחון.
כאחד לובש מדים חייב לשמור על פיו.כל מילה של דובר צה"ל נכונה ואמיתית ואני מסכימה לה.
האירוע הסתיים בהתנצלות.כל מילה של דובר צה"ל נכונה ואמיתית ואני מסכימה לה.
אין לי מושג מה אמר, מקריאת השרשור הזה, הבנתי שמתח בקורת על הממשלה, דבר שלא צריך לעשותו, אך לא גרם כ"כ נזק, בטח לא כמו שר בטחון לשעבר שהיה גם רמטכ"ל שאמר שאנו עושים טיהור אתני בעזה, כך שלא נראה לי שלאחר שהתנצל על דבריו, צריך לפטרו, סה"כ עשה את עבודתו עד כה בצורה טובה ובמקצועיות.התחרפן סופית. התוכנה והחומרה של הרובוט האנושי סבלו הערב מכשל מערכות מוחלט ועל כן מחוייב הרמטכ"ל לפטר אותו מייד!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.