דובר ש"ס EyeSeeYou Vs

EyeSeeYou

New member
דובר ש"ס EyeSeeYou Vs ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני זועם וכועס
התברר לי הערב כי דובר ש"ס, במקום לדבר על ש"ס, מעביר את זמנו בקריאת דברי בפורום זה, אם לא די בכך מוסיף הרב וחוטא בכך שהוא מבלה במקוואות עם גברים ערומים נוספים (drooling) ומספר להם את בדיחותיי, כאילו היו אלה שלו
שימו לב לחלק הבא מתוך כתבה שפורסמה הערב בYnet יציאת השבת פתיחת מושב הכנסת והידיעה על הצטרפותו הצפויה של ח"כ ההומוסקסואל המוצהר הראשון פרופסור עוזי אבן אל מושב נבחרי העם, סחטה מהחרדים הרבה "בדיחות מקווה" ("אצלו לפחות יש מי שיכול לראות אם מילה זו מילה") שלא היו ראויות להתייחסות אלמלא נטל בהן חלק גם דובר ש"ס איציק סודרי שאמר, לציטוט, כי "בני טמקין שהקדים ברשימת מרצ את אבן, ויתר על מועמדותו לטובת המועמד ההומוסקסואל שכן הוא פחד לעמוד לפניו ברשימה". ועכשיו שימו לב למשפט העשירי בטקסט הבא "משפטים שהיה אומר עוזי אבן..." נו
מה תגידו על זה
רב בישראל, ככה גונב רעיונות????? בוש לך איציק סודרי
צא מהחור שלך ומייד כדי שנראה באיזה ניק אתה מסתתר פה

Liroy25

New member
כפרה למה להתעצבן?

קודם כל חיקוי זאת המחמאה הטובה ביותר! כנראה שלאותו דביל אין מספיק אינטליגנציה בכדי לחשוב בצורה יצירתית. מה נגיד על זה שרב גונב רעיונות? אממ..אתה באמת רוצה תשובה? אחרי הראיון של פרופ´ עוזי אבן ב"פגוש את העיתונות" עם שלי יחימוביץ´ אני סמוך ובטוח שהוא ידע להכניס להם מנה אחת אפיים.

למעלה