דובשה יקרה

libertad

New member
דובשה יקרה

עדיין לא ממש יצא לנו ``להפגש`` בינתיים חזרתי אחרי העדרות של שבועיים ואני מנסה להתעדכן במאורעות הפורום בהעדרי. אז קראתי קצת מקורותיך ורציתי להגיד לך ש- קודם קראתי אודות ``משבר האהבה`` ואני ממש מבינה אותך. ויחד עם זאת, עם השנים הבנתי משהו מאוד חשוב בקשר לאהבה. אם זה בא קשה מידי כלומר שצריך לעבוד יותר מידי קשה כדי לראות קצת אור. אם זה לא זורם, אם זה לא בא טבעי. אם זה גוזל ממך אנרגיות במקום למלא אותך באנרגיות. אז כנראה שזה לא צריך לקרות. כנראה שזו לא האהבה הגדולה שמחכה לנו מעבר לפינה. ועל זה שהחלטת ש``לא רוצה אז לא צריך`` אני מברכת אותך נמרצות!! מה שלא גורם לך אושר לא צריך להיות חלק מהחיים שלך. כשהוא יחליט לחזור ולהסב לך אושר הוא יהיה שווה לילות של שינה מתוקה ומחוייכת ולא לילות של בכי וכאב. את כבר עלית על דרך המלך, כל מה שנותר זה להתמיד :)

Dovsha

New member
מסכימה עם כל מילה אך עם זאת..

למרות שאני שומרת טינה, למרות שקשה לי לסלוח, ולמרות שהיה לילה קשה [דיי כבר אני מתבכיינת יותר מדיי!!!], הפעם סלחתי. הסליחה לא באה מתוך תמימות שיותר אני לא אפגע, שיותר אני לא אבכה. כי באהבה כמו באהבה - אין דבר כזה שאין דבר כזה :). אני משתדלת להיות חזקה ככל האפשר, ובאמת לקחתי את עצתה של קרניבורה ללב... ד``א, למרות שבאמת לא ממש הכרנו, אני שמחה מאוד שחזרת ו... למרות שגם אני אינני איב, כמוני כמו קרני - נפל ט-ו-ט-א-ל-י במטבח אז שמחתי על המתכון ואני אפילו יעשה התקפון קטן לאמא שלי וינסה אותו :) שיהייה לך לילה נפלא דובשה.

libertad

New member
בהצלחה:cool:

מאחלת לך רק ימים של אושר בעקבות הסליחה והאהבה שבאה אחריה. אההה ולסלוח זה תמיד בריא, גם אם לא ממש ממשיכים בקשר עם ה``נסלח``...

למעלה