דוב מעופף בבלוג, לבבות עם כנפיים, אפור ברקע

דוב מעופף בבלוג, לבבות עם כנפיים, אפור ברקע

מה הקריטריון לרקע סביר בבלוג, כשבוחרים פוסט? בבלוג הזה בעמוד הראשי המצביע הפך לדובי, כוכבים זורחים בלבן על רקע אפור, הכתיבה היא שחור כהה על רקע אפור כהה, לבבות עם כנפיים נופלים, העכבר זז עם דובי חום והכל ביחד מרצד. הדובי הכוכבים והלבבות עם הכנפיים שואלים: "מצאתי קופסת סיגריות בתיק של אמא. אמא שיקרה לי שהיא לא מעשנת?" אפשר לבקש שיבחרו פוסטים שהמצביעים שלהם לא יהיו שושנים ודובים, הלבבות עם הכנפיים, הנצנצים, והכוכבים לא יפלו מהשמים על הבלוג והרקע לא יהיה שחור על אפור כהה?

זה ממכר

New member
בלוג שלה!! לא שלך

שתעשה בו מה שהיא מוצאת לנכון, יופי זה עניין של טעם ואם היא אוהבת את זה אז בכיף שלה ואם זה באמת מציק לך ונכנסת בטעות לשם, אתה רואה שזה לא מתאים לך סגור, אפחד לא מכריח אותך ותאמין לי בתור אחד שעיצב לעצמו 2 בלוגים, זה קשה לחשוב ולהשיג את כל הדברים האלו

אחלה שהיא אוהבת את זה אבל למה לבחור את הפוסט

לעמוד הראשי? אני חושב שהעיצוב מציק לגולשים שנכנסים לבלוג. כשאני גולש בתפוז אני מצפה שלפחות בעמוד השער יהיו פוסטים שקל להכנס ולקרוא. בבלוג יש תמונה על חצי דף. כשמחפשים את הכתיבה המצביע הוא דובי, שמפריע לקרוא, הכתיבה היא על אפור כהה, כוכבים לבנים נוצצים ולבבות גדולים עם כנפיים מפריעים לקרוא. היא יכולה לעצב את הבלוג איך שהיא רוצה. השאלה אינה אליה אלא לעורך שבחר את הפוסט הזה לעמוד השער.

כן, אפשר לבקש

אגב, קיבלתי את ההודעה הזו כעשרים פעם לתבת המסרים שלי, מאנשים שונים. תודה רבה. נכון, אני נגד בלוגים קשים לקריאה, ובכ"ז, הרשימה ההיא הייתה נחמדה.

זה ממכר

New member
אגב אם את כבר פה

הרשומות שנבחרות, הן נבחרות לפי כך שלדעת העורכים יביאו הכי הרבה קליקים? או לפי רשומה מעניינת?

זה ממכר

New member
ואולי בשביל לתת יותר חשיפה

אז כל הבלוגים שנכנסו לעמוד הבלוגיה לא יהיו בדף הראשי?! יש המון בלוגים שנמצאים פה ופה

למעלה