דוגמאות חריזה לבעלות עצבים חזקים במיוחד , מומלץ ביותר לטייל באתר יש שם דברים עוצרי נשימה ...
פ פ י י ת ה י ע ר New member 9/4/06 #1 דוגמאות חריזה ../images/Emo43.gif לבעלות עצבים חזקים במיוחד , מומלץ ביותר לטייל באתר יש שם דברים עוצרי נשימה ...
דוגמאות חריזה ../images/Emo43.gif לבעלות עצבים חזקים במיוחד , מומלץ ביותר לטייל באתר יש שם דברים עוצרי נשימה ...
ע עידיתוש והאוצרות New member 9/4/06 #2 ../images/Emo51.gif זה באמת לבעלות עצבים חזקים במיוחד לא בטוחה שלי יש את הסבלנות. אבל מקסים ! יש לה גם חרוזים פולמריים משגעים ומאוד מיוחדים !
../images/Emo51.gif זה באמת לבעלות עצבים חזקים במיוחד לא בטוחה שלי יש את הסבלנות. אבל מקסים ! יש לה גם חרוזים פולמריים משגעים ומאוד מיוחדים !
N netty s New member 9/4/06 #3 איפה יש גם את הדוגמא הריקה ../images/Emo35.gif כלומר - את הצורה הזיגזג של החרוזים? (הרי דף בחשבון יש משבצת מתחת למשבצת. נו, הבנתם אותי, נכון?) אם יש, אפשר לקחת את הדוגמא הזו ולהעתיק עליה כל ציור שתרצו, ויש לכם דוגמא חדשה. נטע.
איפה יש גם את הדוגמא הריקה ../images/Emo35.gif כלומר - את הצורה הזיגזג של החרוזים? (הרי דף בחשבון יש משבצת מתחת למשבצת. נו, הבנתם אותי, נכון?) אם יש, אפשר לקחת את הדוגמא הזו ולהעתיק עליה כל ציור שתרצו, ויש לכם דוגמא חדשה. נטע.
ע עידיתוש והאוצרות New member 9/4/06 #4 אני לא ראיתי שניסיתי לעלות זה נתה לי אופציה של PAY PAL (כלומר לקנות ) אולי פיספסתי ?
פ פ י י ת ה י ע ר New member 10/4/06 #5 זו חריזה בנול אינדיאני ושם השורות הן אחת מתחת לשנייה ולא בזיגזג
W wildspirit New member 10/4/06 #6 תודה רבה ../images/Emo140.gif על האתר מדליק והמוןןןןןןןןןןןןןן עבודה בהצלחה למי שיש סבלנות