דוגמאות לכיסוי מיטה

sarakl

New member
דוגמאות לכיסוי מיטה

שלום אמא של דפנה,אני חדשה בפורום הזה וכרגע מתעניינת בכסוי מיטה.אני מתכוונת להגיע למפגש ביום חמישי בלוד,ואביא איתי ספרים שקבלתי היום (מ-amazone)הזמנה מחו"ל,ביניהם ספר שלם על דוגמאות של סריגה אפגנית גם לכסויי מיטה.אממה? הכל נראה כל כך מורכב ומסובך שזה נראה פרויקט חיים כמעט.אני מחפשת משהו יותר זורם יחד עם זה עליז ומדליק.אז אולי יש לך איזה אתר שבו רעיון או משהו אחר. אשמח לכל רעיון.שבת שלום שרה

sarakl

New member
כיסוי מיטה

בוקר טוב ושבת שלום,המון תודה על תשובת "הבזק",מקווה שזה יעזור לי.שרה

אני אביא שוב את שלי שתראו את

ההתקדמות האיטית. ואולי ימצא חן בעיניך. כרגע אני מכינה שניים במקביל משושה ומרובע.

sarakl

New member
כיסוי מיטה

בוקר טוב ושבת שלום,תודה על ההתיחסות והתשובה.גם אצלי בתוכנית לפחות שני כיסויי מיטה.מאיפה לוקחים את הזמן???.שוב תודה ולהתראות. שרה

טובה ב

New member
לעשות שמיכה- פעם אמר לי בחור

חכם, שעבד בחנות לחומרי קווילט בניו יורק- זה עבודה לשנה שלמה. מתחילים בקטן ומתענגים כל השנה על ההבטחה שתקויים, כאשר היא תשתטח על המיטה בסופו של עניין. בינתיים, אני תמיד מכינה לי לצידה כמה עבודות קטנות, כדי שבכל זאת יהיה מדיי פעם איזה סיום חגיגי. בענייני השמיכות למשל, אם בחרת בדוגמא שמורכבת מריבועים, אפשר להפריש ריבוע אחד או שנים, בצבעים אחרים, בחוטים קשיחים יותר, עם מיתלה הם יכולים להיות תחתיות לסירים- מתנה נחמדה לחג. אני מתפרעת עכשיו עם זה בעזרת חוטי הכותנה הצבעוניים, ואין סוף אין סוף דוגמאות שיש באינטרנט. רוצה כמה שהורדתי?

sarakl

New member
רוצה מאד

בוקר טוב טובה, רוצה מאד מאד מאד ותודה על המענה המהיר.מאחר וזה פרויקט ארןך -טווח כמו שאת יודעת אני רוצה להיות בטוחה ונעולה על דוגמה מסוימת.אם תגיעי למפגש בלוד כמו שכתבתי,אביא איתי ספרים שקבלתי עם מלנתלפים דוגמאות באחת ובשתיים.אבל בינתיים הכל פתוח.שוב תודה

../images/Emo124.gifטובה בוקר טוב

את זוכרת את הריבועים של סבתא אדית - אלה שנסרגים ב-2 מסרגות ובאמצע סוגרים כל פעם 3. אני לא מוצאת את התמונה בקישורים. ויש לי עוד בעיה קטנה אם אני מעלה עיניים בכיוון הלא נכון אזי התפרים יוצאים כל פעם בכיוון אחר. אני כבר משתגעת (כרגע בריבוע ה-3).

פרפרית 4

New member
טובה הקישורים שהעלית גם לשטיחים וגם

לכיסויים משגעים. את מכריחה אותי לצחצח את האנגלית שלי מחדש, או ........... אולי תתרגמי לנו!!!!!!!!!! מודה מאד ונהנית מאד!!!!!!!!!

טובה ב

New member
להמשיך להפגיז?

כי אספתי בזמן האחרון הרבה דוגמאות מבטיחות. בעניין התרגום- הבעיה היא שאני מאמינה בתרגום רק על סמך ניסוי וטעייה- כלומר רק אחרי שאני ממש סורגת, אני מרגישה שאני יכולה לתרגם כך שגם יבינו אותי. מניסיון קדום שלי בתחום, כשלא עושים זאת מתקבל משהו שמזכיר תשבץ היגיון. אז זה ייקח זמן...סבלנות... עד אז כדאי ללמוד את הז'רגון, זו אמנם מעין שפה, אבל מאוד מצומצמת.

פרפרית 4

New member
צודקת, אך צריכה להתחיל לנער את האבק

מתאי הזכרון כי לפחות 9 שנים לא סרגתי מחוברות בשפה זרה (גרמנית ואנגלית). מהחוברות ביפנית סרגתי לפי תרשימים בקרושה. אבל היום אין לי סבלנות אפילו לנסות דגמים שכבר יצרתי בעבר, להסתכל ולסרוג לפיהם. אך אם לא תהיה ברירה, נעבור גם את הגשר הזה.

טובה ב

New member
זה כמו עם האופניים- יחזור

לך "אין נו טיים" - זה יקח לי קצת זמן, אבל עוד מעט אשלח לך את המיטב שבמיטב של האוספים שליקטתי בזמן האחרון (אני מכינה לי עבודה כאילו יש לפניי עוד 100 שנות חיים לפחות) ונראה אותך עומדת בפיתוי.

Ayuli

New member
אני גם בדיוק התחלתי לעשות את זה

נראה שזה ממש באופנה
ממש נחמד לסרוג את השמיכה, אבל המון עבודה..

למעלה