דוגמאות קרושה יש שם כמה דוגמאות ממש חמודות - חתולים שונים, פרפר גדול ועוד.
M marish New member 22/3/06 #1 דוגמאות קרושה יש שם כמה דוגמאות ממש חמודות - חתולים שונים, פרפר גדול ועוד.
I iris3111 New member 22/3/06 #2 איזה יופי מצאתי פרפר יפהפה http://www.nezumiworld.com/crochet_016.htm
ח חתולת זבל המקורית New member 22/3/06 #3 לילה טוב לכולם! רציתי לשאול בבקשה איך עושים או מיצרים עיגול לפרפר ? או אם יש רעיון אחר למסגר את הפרפר . תודה מראש.
לילה טוב לכולם! רציתי לשאול בבקשה איך עושים או מיצרים עיגול לפרפר ? או אם יש רעיון אחר למסגר את הפרפר . תודה מראש.
I iris3111 New member 22/3/06 #4 היי חתולה מה קורה? מצאת חתול? מיאו ועכשיו ברצינות. חישוקים כאלה קניתי בחניות יצירה. יש בגדלים שונים. מניסיון עדיף ליקנות מוכן הם חישוקים קשיחים שלא מאבדים צורה אחרי זמן מה. אהההה והם לא עולים הרבה בניגוד לחוטים.
היי חתולה מה קורה? מצאת חתול? מיאו ועכשיו ברצינות. חישוקים כאלה קניתי בחניות יצירה. יש בגדלים שונים. מניסיון עדיף ליקנות מוכן הם חישוקים קשיחים שלא מאבדים צורה אחרי זמן מה. אהההה והם לא עולים הרבה בניגוד לחוטים.
I iris3111 New member 22/3/06 #6 כאלה דקים לא ראיתי יותר עבים מפלסטיק כן משמשים ביחוד בגן לימי הולדת...הופ גדלתי בשנה וקופצים לחישוק".... אבל יש אפשרות ליצבוע אותם....
כאלה דקים לא ראיתי יותר עבים מפלסטיק כן משמשים ביחוד בגן לימי הולדת...הופ גדלתי בשנה וקופצים לחישוק".... אבל יש אפשרות ליצבוע אותם....
ס סתם מבקרת Active member 22/3/06 #9 בוקר טוב. אני כרגע בשלבי עבודה כזו של חיפושית ועוד שהעליתי לפני כמה זמן לפורום. אני מתכוונת לעשות את החישוקים מנצרים, שקניתי פעם בחנות תחביבים, ולסרוג סביבם חצאי עמודים
בוקר טוב. אני כרגע בשלבי עבודה כזו של חיפושית ועוד שהעליתי לפני כמה זמן לפורום. אני מתכוונת לעשות את החישוקים מנצרים, שקניתי פעם בחנות תחביבים, ולסרוג סביבם חצאי עמודים
ש שולי הסרגנית New member 22/3/06 #11 בפנאי לי יש חישוקים בכל מיני גדלים ולסרוג אליהם במסרגה אחת ולחבר משגע
ח חתולת זבל המקורית New member 23/3/06 #15 תודה על היופי המתוק הזה..גם לי יש חתולה באותם צבעים קוראים לה בילבי ולאחיה קוראים סמבו.....