דוגמא ומ
ת

yaronbarb

New member
EGGROLL - Nature Rock Party 16.9

Nature Rock Party יום חמישי 16.9.04 - חג שני של ראש השנה החל מ- 18:00 - ערב שכולו מסיבת סבנטיז וטבע, בבריכת שחיה מה בתפריט?: EGGROLL במופע מרכזי ענק וחד פעמי שלוש שעות, בפעם האחרונה, עם ביצועים מדהימים לפינק פלויד, ג'נסיס, קינג קרימזון, קאמל,ג'טרו טאל ועוד. הרבה קטעים חדשים וישנים מופע פותח - שי נובלמן די. ג'י והקרנות על מסכים בסוף . האירוע יסתיים ב 2:00 כפר הנוער - יוהנה ז'בוטינסקי - באר יעקוב (צריפין שער ירושלים) - 10 דק, מת"א פרטים נוספים - ירון - 052-3863026 כרטיסים 3900* ברוקוקו ובשאר המשרדים ובכל סניפי רשת המוסיקה "צליל"

rainbow demon

New member
יש דמיון יחיד

שתקופת השיא האמנותי של שתי הלהקות היה בערך באותו זמן (סוף ה60 עד אמצע ה70)

אההה ../images/Emo66.gif

סתם חשבתי לתומי איזה להקות אולי אני יכולה לאהוב. התחוור לי שחוץ מפינק פלויד אני מכירה רק שירים בודדים של להקות, וגם זה בקושי. ג'ימי הנדריקס זה טוב? (בעיניכם)

melancholy man

New member
הנדריקס זה מעולה

(גם דיפ פרפל בחלק מהמקרים אגב) השאלה אם את מחפשת רק דברים שדומים לפ"פ, אם כן סתם חבל, יש עוד המון דברים טובים.

לא תמצאי משהו דומה

כי הפלויד הם יחידים ומיוחדים. אם את מחפשת להתרחב מעבר להם,תנסי את GENESIS ו- KING CRIMSON.

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

כששאלתי על ג'ימי הנדריקס התכוונתי בכלל, בלי קשר לפינק פלויד.

rainbow demon

New member
אני אישית לא מת על החומר שלו

הוא נגן גדול אבל לא כותב מוכשר במיוחד, לפי דעתי... אבל כל אחד והטעם שלו

itaikuskus

New member
אה-הא

ג'ימי הנדריקס>יס,קרימזון,ג'טרו טול וכל דבר שיש לפרוג להציע.. תשמעי ג'ימי הנדריקס ודיפ פרפל עד BURN

shirleyrozental

New member
הידעתם?

מרתון "פינק פלויד" יתקיים בשישי ב-14:00 בסינמטק ת"א (אולם סטן קיימן). האירוע יחולק לשלושה חלקים: החלק הראשון יספר על תחילתה של הלהקה, ויכלול הקרנת סרטי תעודה, ראיונות, קליפים ומופעים נדירים שמעולם לא הוקרנו ולא הופצו בישראל. בחלק השני יוקרן סרט דוקומנטרי בן שעה הסוקר את תהליך העבודה על האלבום Dark side of the moon. ובחלק השלישי והמתוק- הקרנת בכורה של ההופעה החיה והבלתי מצונזרת של המופע המיתולוגי "החומה". הזדמנות חד-פעמית לצפות בהקלטה המתעדת את הלהקה בזמן אמת של הדבר האמיתי. לא למעריצים בלבד.

orenoren2

New member
אולפן חדש בהרצליה!!

חדר חזרות/הקלטות חדש הוקם בהרצליה!! - מחירים זולים - אקוסטיקה מלאה ומיזוג - ציוד הגברה והקלטה מקצועי - אפשרות הקלטת ערוצים / לייב להזמנת החדר ופרטים נוספים צרו קשר בטל' 054-4547158 וילי

yaronbarb

New member
לכל מי שמחפש גם דיפ פרפל ושות...

כמובן שבאירוע מלבד למופע של אגרול יהיו אטרקציות נוספות, לכן D.J ערן ידאג לתבלן בקלאסיקות שונות מהתקופה. מעבר לכל - אחרי המופע של אגרול את תלכי הביתה ולבד תתחילי לשמוע את שאר הלהקות הנהדרות שהציעה תקופה. (במיוחד ג'נסיס בתקופת פיטר גבריאל וקינג קרימזון המופלאים!) קחי לך קישור להאזנה המורכב ממספר קטעים של קינג קרימזון, ג'נסיס, ג'טרו טאל ועוד... (מתוך EGGROLL בבארבי 14.2.04)
scrambled eggs

כרטיסים למופע של פינק פלויד

נותר מספר קטן של כרטיסים בגוש המרכזי בצוותא 5.10.04 למופע שלוש שעות של פינק פלויד - שליחי הבלוז - להקת מג'נטיק - מבצעים: "Dark side", "Wish you were here" ו-"The wall".

fenriz

New member
../images/Emo41.gifקומונות ישנות בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

קומונת האחד והיחיד,בוב דילן,שאני לא מוצא יותר מדי קשר בינו לבין פינק פלויד אבל בטח אתם אוהבים גם אותו
פתוחה לכל אוהבי בוב ולכל מי שרוצה להתעניין או סתם לשאול שאלות. בוב דילן (סליחה שאני לא משרשר פשוט אין לאן)

למעלה