דוגמא יפה ל IMPLIED ODDS/ איך לא לשחק AA

ereuveni

New member
דוגמא יפה ל IMPLIED ODDS/ איך לא לשחק AA

ד"א זה לא אחד מהנחסים שכתבתי עליהם לפני כמה דקות. זה יד מאתמול שבאמת שיחקתי לא טוב. בליינדים 10/5 סנט, אני MIDDLE POSITION, עם AhAs. כולם מתקפלים על אלי, אני מעלה ל-40 הכפתור משווה, השאר מתקפלים. אני עם 5$ הוא עם 20$. פלופ 10d Kd Js, בקופה 950. עשיתי מה שהסברתי עליו לפני כמה ימים, לגרום ליריב לעשות טעות. אז חשבתי למקרה שהוא עם STR8 DRAW או FLUSH DRAW אני מהמר 800 לתוך 950. הוא משווה, הטרן מגיע 9d הלוח צועק FLUSH ו/או STR8. אני צריך לראות איפה אני נמצא מהמר 1500 (1.5$ לתוך 2.55$). הוא חוזר אלי עם רירייז ל-11.6$ מה הייתם עושים? יש לו יד או שהוא מנסה לגנוב לי את קופה? שיחקתי איתו מעט מאוד ידיים, אבל קיבלתי ממנו רושם (מוטעה) שהוא לוס אגרסיב פרוע. בכל מקרה, אני בנק' הזאת מתעוור מה-AA ביד ומסרב להאמין שהוא נשאר עד עכשיו עם DRAW. הקיצר, אני משווה מגיע 5c בריבר, והוא פותח 4d 5d. הלך עוד ביי אין, זה השלישי ביומיים אבל מי סופר...

זונע

New member
מה זה עד עכשו

הוא לוס ומשחק סוטד קונקטורס מהבאטן, לגיטימי לחלוטין. בפלופ נפתח לו הדרו, אמנם ברייז שלך לא נתת לו את האודס הנכונים להשוות(אם נסתכל על האימפלייד בנוסף) אבל ברגע שמגיע 9d והוא נותן לך רי רייז כזה לדעתי זה הזמן לפרוש.

shaywh

New member
אין סנטימנטים בפוקר

זורקים גם אסים כשצריך. יצא לי לעשות גם את זה כשהייתי בFL בטורן מול יד שהייתה בבירור כ9-10 בפלופ של 6-7-8 וזה היה די מבאס כי היה שם עד מישהו שהיה בבירור עם KK ושבבירור לא הבין שהיד שלו לא הכי טובה. בNL זה היה נגמר עם כל הכסף שלו אצלי. אבל לפחות בזכותו היה showdown שאימת את הכל.

ereuveni

New member
כן, אני יודע

קראתי בבלוג של puker שהוא כתב על עצמו שיש לו בעיה שלפעמים הוא "מתאהב" בידיים שלו ואז הוא לא מסוגל לזרוק אותם ומקבל החלטות לא נכונות. זה היה נחמד לקרוא את זה כי יש לי בדיוק את אותה בעיה...

למעלה