דוגמא לתרגיל?

boringvered

New member
דוגמא לתרגיל?

יש למישהו אפשרות להעלות דוגמא של תרגיל בסביבת היעץ כדי שנוכל להבין בכלל איך לבנות תשובה לתרגיל כזה? עד עכשיו אני קוראת את התרגיל ולא מבינה מאיפה להתחיל.... תודה! ורד

אלאר

New member
ככל שאנ זוכר מהמפגש...

המרצה אמרה שתשים פתרון לדוגמא בהיילרן.

boringvered

New member
כן...גם פניתי אליה במייל

בינתיים אין שום דוגמא בהיילרן... הלחץ שלי הוא מפני שיש הרבה דברים לעשות מעבר לקורס הזה בסביבת היעץ... בתחום הלימודים וגם מעבר... (לא רק לי, רב הסטודנטים לתואר שני הם הורים ואנשים שעובדים...).... אז אני פשוט הייתי שמחה כבר להתחיל כדי לא לתת לזה ולשאר הדברים להצטבר... תודה בכל אופן....

boringvered

New member
אולי מישהו יכול לתת לי תשובה..?

שאלתי משהו דומה כבר לפני שבועיים... וכלום... שום תגובה. יש בעיה עם הקורס הזה? אף אחד לא עשה תרגילים? ממש חסר חומר כאן וההסברים של המרצה בקורס המתוקשב לא ברורים... אנחנו צריכים להגיש את כל התרגילים בבת אחת ואין לנו שום אינדיקציה אם אנחנו עושים את הדבר הנכון... ורד

zara29

New member
מצטרפת לבקשה -

גם לאחר שקראתי את הדוגמא שניתנה באתר - ישנם סעיפים שלא ברור לי כיצד לענות עליהם בדיוק, למשל בתרגיל 5.1. אז אם מישהו יכול לשפוך קצת אור ולתת תרגיל אחד לדוגמא אני בטוחה שכולנו נודה לו מאוד! אני אישית מרגישה קצת אבודה עם כל הקורסים המתוקשבים האלה שלא ברור איך לעשות את המטלות, ולהתחיל לשלוח למרצה מיילים עם כל שאלה שעולה לי לא נראה לי כל כל יעיל..... אז
תודה

boringvered

New member
הדוגמא בהיילרן...

לא נעים להודות, אבל הדוגמא לא ממש מספקת. אני מתכוונת לכתוב לפרופ' ברוכסון עם שאלות לגבי דברים שלא ממש ברורים... אם יש משהו שמישהו רוצה לשאול, אפשר אולי להוסיף כאן. ורד

למעלה