דוגמא של אחת מעבודותיי

haya53

New member
דוגמא של אחת מעבודותיי

אני מצרפת כאן דוגמא אחת מעבודותיי בחורף הזה. אפודה שסרגתי לבת של חברה טובה. אשמח לשמוע חוות דעת ואף לתת הוראות עבודה למי שתרצה.

haya53

New member
הוראות הסריגה שביקשת

שלום לאמא של דפנה! אני מצרפת כאן לבקשתך את ההוראות לאפודה שנלקחו מחוברת הסריגה "יותר מחוט" גיליון מס' 3 סתיו חורף 2006. בהצלחה! פני אלי אם תתקלי בקשיים.

ifmi

New member
איזה יופי. גם אני קניתי צמר לאפודה

הזו. ראיתי אותה בחוברת יותר מחוט. היא ממש יפיפיה.

10הילה10

New member
תיקון לאפודה

גם אני סרגתי את האפודה ומניסיון את הקטעים של ה-20 ס"מ צריך לעשות ארוכים יותר (כולל גם את החלק של הגב) אחרת האפודה יוצאת "בטן" ולא כמו שבתמונה...עבודה נעימה

haya53

New member
תגובה

אני עשיתי את האפודה הזאת מהצמר המקורי שרשום בחוברת ואמנם כמו שראית בתמונה יצא קצת מגושם. אבל עשיתי אותה גם בחוט "בוקלה בגוונים של ירוקים ולבן והיא יצאה יותר עדינה סרגתי במסרגות מס' 6

haya53

New member
תגובה נעימה../images/Emo50.gif

כן אני חייבת לאתגר אותך האפודה מאד קלה לסריגה ולדעתי עם תעשי מצמר טוב אז שווה כל רגע בהשקעה בהצלחה

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifהאפודה מהממת. אפשר הוראות בבקשה

בבקשה? או תרשים? תודה לך רחלי

גמאני סרגתי את האפודה

ופשוט צריך לסרוג יותר ארוך את החלק הישר מה כתוב בהוראות. בנוסף לא השתמשתי באבזם אלא סרגתי שני חלקים ארכים לקשירה. אחר כך סרגתי אותה בכמה ורסיות שונות ויוצא יופי.

rashelbs

New member
הוראת

הדוגמא שהצגת יפה אולי תוכלי לתת לי הוראות לסריגת אפודה לתינוק בן חצי שנה? בתודה

haya53

New member
אפודה לתינוק

המידות לגיל חצי שנה כמו שבקשת הגב: מעלים 60 עיניים במסרגות שלוש וחצי וסורגים12 שורות פטנט (עין ימין עין שמאל) עוברים למסרגות ארבע או ארבע וחצי וסורגים רגיל/דוגמה עד לגובה 15 ס"מ ואז סוגרים מכל צד 6 עיניים (עבור פתח הזרוע) ובגובה 37 ס"מ מההתחלה סוגרים פתח צוואר לסגור את 22 העיניים המרכזיות ואז מכל צד פעם אחת 2 עיניים ופעם אחת עין ואז את ה-10 הנותרות. החזית: מעלים שוב 60 עיניים וסורגים כמו הגב רק שמתחילים את פתח הצוואר מיד אחרי שמסיימים את הורדת העיניים לזרוע פתח הצואר בחזית לסגור את 8 העיניים המרכזיות ואז כל צד בנפרד לפי הסדר הבא לסגור פעמיים 3 עיניים, פעם אחת 2, ו-3 פעמים אחת ונשארים עם 10 עיניים אותם סוגרים לכתף. הסיום מעלים על מסרגה עגולה מס' שלוש וחצי(זו עם החוט שמחבר את שתי המסרגות)

haya53

New member
המשך להוראות הסריגה (אפודה)

מחברים רק כתף אחת ואז מעלים עיניים מסביב לפתח הצואר וסורגים בערך 5 שורות פטנט וסוגרים . ובצד של הכתף הפתוחה סורגים חתיכה קטנה עבור כפתור קטן. באותה צורה מעלים עיניים מסביב לזרועות וסורגים 5 שורות וסוגרים בשורה השישית. אני עשיתי את הדוגמה הבאה" עין ימין עין שמאל וחזרתי הכל שמאל. בהצלחה ואם להיינה לך שאלות על תתביישי ותשאלי ואני אשמח לעזור.

rashelbs

New member
סריגת אפודה

חיה שלום אורך האפודה לפי ההוראות הוא 37 סמ? או שטעיתי בהעתקה? נראה לי ארוך מדי לתינוק מה דעתך?

למעלה