דוגמא של צעיף לילדה בת 6

haya53

New member
דוגמא של צעיף לילדה בת 6

זה צעיף שעשיתי לילדה חמודה שחגגה 6 השנה. לצעיף היה מצורף גם פונצ'ו מאותו חוט (בקרוב התמונה שלו). בקשו ותקבלו הוראות כמו בשאר הדוגמאות שצירפתי. (את הצעיף הנ"ל ניתן כמובן לעשות גם מחוטי קיץ ולכל גיל).

דניאל 116

New member
צעיף

שלום חיה, הסריגות ששלחת מדהימות, המון שנים לא סרגתי מנסה לחזור ולסרוג בעיקר לנכדותי, אהבתי מאד את דוגמת הצעיף שלך, תוכלי בבקשה לשלוח לי את ההוראות לדוגמא? בתודה

haya53

New member
הוראות סריגה לצעיף

על חוט בעובי בינוני (קלאסיק) במסרגות 4.5 מעלים 35 עיניים וסורגים 5 שורות ימין הלוך ושוב. ואז מחלקים את העבודה לפי החלוקה הבא: 1) 7 עיניים ימין-7 עיניים לפי דוגמה-7 עיניים ימין-7 עיניים לפי דוגמה-7 עיניים ימין. 2) לסרוג בתחילת השורה ובסופה 3 עיניים ימיןושאר השורה כמו שרואים את העיניים (ימין על ימין ושמאל על שמאל). 3)7 עיניים ימין- 7 עינים דוגמה-7 עיניים ימין-7 עיניים דוגמה- 7 עיניים ימין 4) כמו שורה 2 הדוגמה על 7 עיניים 1) 1 עין שמאל-5 עיניים ימין-1 עין שמאל. 2) חופף( ימין על ימין ושמאל על שמאל). 3) 1 עין שמאל- חוט על המסרגה-1עין ימין-3 עיניים יחד שמאל-עין ימין-חוט על המסרגה-1 עין שמאל. 4) כמו שורה 2 (חופף). לגיל 6 עשיתי מטר אורך + 7 ס"מ פרנזים. לגיל מבוגר יותר צריך לפחות מטר טחצי ואפילו עד שתי מטר אורך. בהצלחה

דניאל 116

New member
תודה חיה 53

לחיה המון המון תודה. אני פשוט מעריכה אנשים כשרונים כמוך שגם מוכנים להתחלק בידע שלהם

haya53

New member
סריגה

זה החינוך מהבית תמיד לשאוף לתת ולא לחכות רק לקבל

דניאל 116

New member
אוצר

חיה, את אוצר לפורום, נראה לי שבעזרת תרומתך לפורום, אוכל לשוב ולסרוג מחדש, כמו לפני כעשרים שנה, מאז השתכחה ממני מעט התורה. ערב טוב ולהשתמע בפורום

haya53

New member
תודה

תודה על הפרגון ומוכנה לעזור תמיד במתן הידע העשיר שלי

haya53

New member
צעיף

אשמח לשמוע שעשית אותו גם ולראות איך זה יראה

haya53

New member
ההוראות לצעיף

מושית אני חדשה יחסית בפורום ולכן עשיתי טעות במיקום ההוראות לסריגת הצעיף. בבקשה תסתכלי למעלה ההוראות המופיעות הן שלי ומיועדות לך ןלכל חברות הפורום.

למעלה