דוגמיות מתוך הקומיקס החדש שלי... יוצא לאור (סופסוף) הקיץ
E Emblem Wearer New member 22/6/03 #2 דוגמית נוספת עוד אחת, אגב הLETTERING בעמודים לא מושלם עדיין.. אז אל תתיחסו לזה
A ailag New member 22/6/03 #3 me like למרות שאם אכן לא דילגת על דפים, לא כדאי לקפוץ לדברים מוזרים / מדהימים יותר (במיוחד עלילתית) מתמונה רגועה כבר בדף הראשון. זה קצת מקלקל. (זה צריך להיבנות..) האם זה יֵצא? איפה וכמה?
me like למרות שאם אכן לא דילגת על דפים, לא כדאי לקפוץ לדברים מוזרים / מדהימים יותר (במיוחד עלילתית) מתמונה רגועה כבר בדף הראשון. זה קצת מקלקל. (זה צריך להיבנות..) האם זה יֵצא? איפה וכמה?
E Emblem Wearer New member 22/6/03 #4 העמודים לר רציפים מה שראית הם עמ' 4 ועמ' 8... כך שלא מדובר בקפיצה חריגה
M moshikgulst New member 22/6/03 #7 פאקינג שיט! קח פרי ותהיה לי בריא! כל הכבוד, גל. עכשיו מגיע הקטע שבו אתה שופך קצת פרטים על הקומיקס...
G giri New member 1/7/03 #14 שיהיה לך ברור.. שאני קונה שתיים, חתומות בבקשה, אפשר להזמין מראש? וואו! בקיצור, נראה מעולה. אל תספר, שתהיה הפתעה... רק איפה ומתי נוכל לקנות.
שיהיה לך ברור.. שאני קונה שתיים, חתומות בבקשה, אפשר להזמין מראש? וואו! בקיצור, נראה מעולה. אל תספר, שתהיה הפתעה... רק איפה ומתי נוכל לקנות.
E e m i l y New member 23/6/03 #10 מרשים ביותר זה נראה מעולה, כל הכבוד!סוף סוף!(תאמין לי,מזל שאני מגישה ב26.6- ,תבוא אם יהיה לך זמן) ה.ש
מרשים ביותר זה נראה מעולה, כל הכבוד!סוף סוף!(תאמין לי,מזל שאני מגישה ב26.6- ,תבוא אם יהיה לך זמן) ה.ש
נ ננסק New member 23/6/03 #11 העם דורש פרטים! מה מי מתי ואיפה? אי אפשר סתם לזרוק תמונות כאלו, זה נגד אמנה בין לאומית כלשהי.