דוגמית תמונות מהיומולדת היה אחלה יום הולדת !!!
E engel_j New member 1/3/03 #4 טוב... אז אני יעדר ממכם ל- 3 שבועות +- עקב מילואים (אני די שבוז !!! ) בטח אישתי תיהיה פה (בפורום), מקוה לשמוע/ לקרא שאחזור רק חדשות טובות. ביי
טוב... אז אני יעדר ממכם ל- 3 שבועות +- עקב מילואים (אני די שבוז !!! ) בטח אישתי תיהיה פה (בפורום), מקוה לשמוע/ לקרא שאחזור רק חדשות טובות. ביי
א אמא של עופרי New member 1/3/03 #6 ../images/Emo151.gifיומהולדת הנה בא איזה יום שמח לי היום, איזה יום!! נראה מקסים. בעניין המילואים שמור על עצמך וחזור במהרה שבוע טוב אמא של עופרי
../images/Emo151.gifיומהולדת הנה בא איזה יום שמח לי היום, איזה יום!! נראה מקסים. בעניין המילואים שמור על עצמך וחזור במהרה שבוע טוב אמא של עופרי
ק קרן משם New member 2/3/03 #8 היא נראית קורנת!../images/Emo42.gif ונראה שהרגישה ביום שלה (למרות שאני מתקשה להבין עד כמה הם בעיניינים ביום הולדת הראשון) סוכריה!
היא נראית קורנת!../images/Emo42.gif ונראה שהרגישה ביום שלה (למרות שאני מתקשה להבין עד כמה הם בעיניינים ביום הולדת הראשון) סוכריה!
א אמא של עמרי New member 2/3/03 #10 באמת נראה מקסים ..../images/Emo77.gif היא מטריפה .. ונראה שבילתם נהדר .. מזל טוב לעוד המון המון המון כאילו
באמת נראה מקסים ..../images/Emo77.gif היא מטריפה .. ונראה שבילתם נהדר .. מזל טוב לעוד המון המון המון כאילו