דוגמניות ישראליות-קישור לאתרי פורנו

amickyaa

New member
דוגמניות ישראליות-קישור לאתרי פורנו

תמונות של דוגמניות ישראליות-קישור לאתרי פורנו הדוגמנית ויקה שוורץ זיהתה את חברותיה בתמונות שמשמשות כקישוריות לאתרי פורנו ברשת. בן זוגה, החוקר הפרטי נאור נאורי, פתח בחקירה, ממנה עלה כי מאחורי הפרשה עומדים עסקנים ישראלים. לדבריו, אף אחת מהמעורבות עדיין לא פנתה למשטרה ..........מעניין למה ?????????. אולי הם מרוצות מזה ???????? נועם מה אתה אומר ???

SupeRonit

New member
מה אתה שואל רק נועם../images/Emo35.gif

אני אגיד את דעתי-בכל זאת.. מיקי,אתה מנסה להחיות את הפורום הזה.על ידי כתיבת "חדשות" בו-אז א.זה לא מעניין אותי (ובטח לא ארשום בשם כולם
) ב.לפחות שזה יהיה קשור לנושא הפורום ג.זה נואש ד.לגופו של עניין-אולי הן לא ידעו ?!?!?!?!?!?!?

SupeRonit

New member
לא רע...אבל שיהיה קשור

זה נראה נואש (
כמו מה שהם מנסים לעשות עם "היפים והאמיצים")..לא יודעת שאני נכנסתי לפורום אני מרגישה כמו בפורום "חדשות-מאת מיקי" ולא כמו בפורום "ראשון לציון"..כאילו אני קוראת את העיתון All over again.. אז שזה חדשות מ/על/קשור בעקיפין ל-ראשון-לציון,אז זה יותר מלגטימי (כנו הנער שהתחשמל
והנער שטבע
-כי שניהם היו מראשון..אז עכשיו תגידו לי שאחת הדוגמניות,הייתה מראשון לציון..
סוף שבוע נעים ושקט לכם.

חןשסק

New member
זה לא פורום ראשון נטו.

זה הפך להיות פורום חברתי של תושבי ראשון- מותר פה לדבר על עוד נושאים חוץ מחדשות/ פעלויות/ כל מני דברים שקשורים לראשון.

SupeRonit

New member
באמת ../images/Emo6.gif

אני כמעט משועשעת מהאמירה הזאת.... אבל שימי
שאת חיזקת את דבריים:"כל מני דברים שקשורים לראשון"-שימי
שזה בדיוק מה שאמרתי.. ואני כל כך מסכימה איתך לגבי כך שזה הפך לפורום חברתי,סתם הייתה צינית בהתחלה.

חןשסק

New member
תקראי שוב את מה שכתבתי לך:

זה הפך להיות ..בלה בלה.... מותר פה לדבר על עוד נושאים חוץ מחדשות/ פעלויות/ כל מני דברים שקשורים לראשון. או שאני צריכה לשנות את הסדר: ... עוד נושאים חוץ מכל מני דברים/ חדשות/ פעילויות שקשורים לראשון. לא חיזקתי כאן שומדבר.

SupeRonit

New member
קריאה סלקטיבית יש לי ../images/Emo163.gif

האמת שאני לא יודעת אם אני מסכימה איתך או לא כי מצד אחד למיקי יש זכות (חופש הביטוי-אני קצת מושפעת ממגן באזרחות שהיה לי היום) לכתוב על מה שהוא רוצה .. ומצד שני-לי באופן אישי מפריע שזה הופך לפורום חדשות.כי אני רוצה קצת לברוח מזה ולא לשמוע כל היום על כל הנאחס שקורה במדינה (אם זה מהיבטים כלכליים,חברתיים,פולטיים,בטחוניים),זו הסיבה שאני כמעט ולא רואה חדשות (רק בשביל יונית לוי המקסימה והחמודה
),ועיתונים קוראת רק בסוף-שבוע (וגם פחות את המדורים ה"כבדים")..

amickyaa

New member
רונית ??? תיזהרי !../images/Emo46.gif

וכן גם את יכולה לענות :רוצות או לא רוצות ??? ותודה לחן

SupeRonit

New member
אתה הרגע איימת עליי../images/Emo35.gif זה לא חוקי

(אז אתה תיזהר
).. ואתה סתם Over protecting-מה הלחץ

cobainos

New member
תזהרי זה לא איום

זאת כולה צורת העתיד של השורש ז.ה.ר בעצם לא...טוב אני לא זוכר בדיוק מה השורש של זה...מאז שלמדתי לשון עברו שנתיים

SupeRonit

New member
עם סימן קריאה ואיייקון עצבני../images/Emo35.gif

לי זה נראה כמו איום .. כאילו הוא הולך לשלוח (א)לי את החברים שלו מהעירייה.. אה.התבלבלתי-התכוונתי לכתוב החברים מהמאפייה..
ית שכמותי זה בעצם אותו דבר

NoWords

New member
עצוב../images/Emo4.gif

דוגמניות שהצטלמו אצל רוברטו - סוכנות מאוד מוכרת בארץ (ככה אמרו לי, רוברטו...) נו שיהיה.... לא ממש אכפת לי

dilan angel

New member
נוו זה ברור../images/Emo70.gif

אם אף אחת לא פנתה למשטרה אז מן הסתם זה הן רוצות את זה.. שיהיה להן בכיף.. איי דונט קר

cobainos

New member
שאלת את נועם פורר או אותי?

כי אני נעם בלי '..לא משנה אני אומר שיהיה להן בכיף...אולי הן בכלל לא ידעו כי תעשיית הפורנו ברשת היא עצומה והמון לא יודעות שהן מופיעות שם בכלל...זה שייך למאפיונרים ולאנשים מגעילים.

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif=מסכימה

ובכלל אני מוצאת את עצמי מסכימה איתך הרבה
אתה בן אדם חכם

למעלה