דוגמנית

itaf10

New member
לזו הכוונה...תאכל פחות ../images/Emo8.gif

תאכל פחות, תרזה ואולי יהיו לך סיכויים להיות דוגמן...חחחחחח העיקר הבריאות, קילו יותר קילו פחות, העיקר לא להראות כך. הגברת הזו חולה באנורקסיה (צריך גם במקרה כזה להתפרנס, לא?)

אלהלה

New member
מזעזע, מגעיל, מחריד נגמרו לי המילים

ובטח גם אמרו להן שהן צריכות להכנס לבגדים במידות של ילדות וככה הכי מתאים להן, נראות רגע לפני המוות - איום ונורא.

B T1

New member
../images/Emo8.gifדוגמניות לאנטומיה.....

אפשר לספור להן את כל העצמות. אגב, בהונגריה אפשר לקנות שלדים מפלסטיק תמורת 200 דולר. (בהודו שלד אמתי עולה רק 80 דולר)

B T1

New member
ולשאלת הרוב, התעניינותי....

בנשים היא מקצועית בלבד. לא, לא המקצוע שלי, שלה....

orlu

New member
לכל המזועזעים.............שימו לב

אני פותחת במבצע התרמה וכמודל דוגמא אני תורמת ראשונה כמה שהן רוצות מבשרי עצמי לשימון גופן,,,,באמת אפילו יהייה להן יותר קל ללכת על הבמה לא תחרוקנה עצמותיהן הכי מגעיל זה המאפרת,האנורקטיות הן חולות וזו מחלה נפשית אבל המאפרת עומדת בנונשלנטיות יענו הכל ניראה הכי טבעי בעולם

דרדרית

New member
ממש מזזויע. ועל זה נאמר בבדיחה-

מישהי אומרת שהיא שמנה. ופעם היא הייתה רזה כמו שלד. אמר לה מישהו: "אל תדאגי... את עוד תהיי..."

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif איכסה!!!!

להבדיל,זה מזכיר לי את ביאפרה. רק ששם זה נבע מהמצב ומתת תזונה. פה זה נראה מרצון, או לפחות מ"דיפת" האחראים. אפילו טוויגי הזכורה לטוב, או שלא כל כך, לא נראתה כך. מעניין, אם יש איזה גבר שמוכן להיות עם השלדים האלה.

orlu

New member
זה ממש ממש לא מרצון,אנחנו צוחקים

אבל זוהי מחלה נפשית ובעיקר מתלבשת על נערות (יש גם בנים) שהתכונה המאפיינת אותם זה פרקציוניזם תלמידות טובות בדרך כלל לא פשוט העייסק הזה

למעלה