דוגמת כוורת לקישוט עוגה
שלום לפורום המתוק..
מצאתי מתכון של פאי כוורת דבש [URL]http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-15996-17778279,00.html[/URL] וחשבתי להכין את הציפוי עם עיטור הכוורת על עוגה אחרת, ככל הנראה עוגה 'ג'ינג'ית', שהיא סוג של טורט.
האם כדאי להכין את העיטור בנפרד ואז להעביר אותו לעוגה? או שאולי הוא יהיה כבד מדי לעוגה כזו?
תודה
שלום לפורום המתוק..
מצאתי מתכון של פאי כוורת דבש [URL]http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-15996-17778279,00.html[/URL] וחשבתי להכין את הציפוי עם עיטור הכוורת על עוגה אחרת, ככל הנראה עוגה 'ג'ינג'ית', שהיא סוג של טורט.
האם כדאי להכין את העיטור בנפרד ואז להעביר אותו לעוגה? או שאולי הוא יהיה כבד מדי לעוגה כזו?
תודה
