דוגרי- מדונה לא משהו..

שירה14

New member
דוגרי- מדונה לא משהו..

סליחה אבל מדונה בת 40 ומשהו.. היא לא נראית כמו איזה כוסית א` א`, יש לה כבר קמטים, לוקח לה שנה להוציא שיר מסכן, וגם כשיוצא שיר... הוא סתם ``באבל גאם`` פופ, כזה נמתח ונמשך, ונשמע כמו כל השירים האחרים בMTV, אז.. אנשים, הצעה שלי, לכו על סגנון מוזיקה אחר ואיכותי: אמינם למשל, או הרד הוט צ`ילי פפרס, או יו-2, אואזיס, תאמינו לי שיש מלא, אתם רק צריכים לחפש. ומדונה, היא לא בחירה מוצלחת למדי... -נ.ב מעיין אמרת לי לרשום, ואנ`לא ממש מעריצה.. אז.. הנה.. לאב יו. נתראה בק``מי ביום רביעי-

MadonnaFan

New member
למה מה קרה?

כל זמרת חייבת להראות כמו כוסית א` א`? חוץ מזה אני לא שומעת רק מדונה, אני אוהבת מלא... גם את יו-2, הצ`ילי פפרס, אואזיס וכו`. (במיוחד יו-2, נכון שelevation ממש טוב?!) וזה לא ``באבל גאם פופ``! אן-סטינק ודומיהם זה ``באבל גאם פופ``. ^מעין^ purple hils rocks!!!

שירה14

New member
נכון. אמינם שולט

נאיי.. נקודה טובה. יו-2 באמת טובים. אבל זה לא המקום לדון על זה!.. כאן אנחנו בפורום של מדונה. ו.. זה כן ``באבל גאם פופ``... (הודעה אישית למעיין: מכת מרפק בקבוצה, סתאאם אחותי..)

MadonnaFan

New member
אל תזכירי לי...

הוא בחן אותי! הצילו! @מעין@ צ´יק צ´יק... והמבין יבין (ככלומר שירה תבין)

שירה14

New member
מה?!?! עברת!!?!

תעני לפני שאת טסה!! עברת?! אנ´לא מאמינה.. עברת או לא? היה קשה? מה גיא אמר? אמאאאאא.. (צ´יק צ´יק)

למעלה