דודה שלי החליטה להתקדם למאה ה21 ולרכוש סמארטפון

יש חנות במרכז המסחרי ליד הבית שלה שהציעה לה לרכוש שיאומי רדמי נוט 9T 5G ב1200 ש"ח

אז היא ביקשה שאברר אם זה נחשב למכשיר טוב

אני רק רוצה לבקש מכל הבוטים ואנשי הקופי-פייסט של המפרטים שתמנעו מלהגיב לפוסט הנ"ל
כי לגלגל את המפרטים אני יכול לעשות לבד ומה שאני מעוניין לשמוע זה דיעה אמיתית ולא סתם תגובה לקונית

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש חנות במרכז המסחרי ליד הבית שלה שהציעה לה לרכוש שיאומי רדמי נוט 9T 5G ב1200 ש"ח

אני רק רוצה לבקש מכל הבוטים ואנשי הקופי-פייסט של המפרטים שתמנעו מלהגיב לפוסט הנ"ל
כי לגלגל את המפרטים אני יכול לעשות לבד ומה שאני מעוניין לשמוע זה דיעה אמיתית ולא סתם תגובה לקונית
עדיף מכשיר מוכר יותר וטוב יותר באותו כסף ONEPLUS Nord N10 6GB+128GB גם 5G אם זה משנה ...יותר זיכרון..מטען מהיר הרבה יותר. מסך טוב יותר רמקולי סטריאו, מצלמות טובות יותר, קצב רענון 90 לא חייב להשתמש יש 60 רגיל חסכוני יותר. מערכת ההפעלה יותר טובה..ונקיה.גורליה גלאס 5 חזקה. למכשיר ראשון לדעתי זו אופציה יותר טובה ..אפשר למצוא אותו ב920 ש"ח גם ברשת או 1199 בחנויות אחרות..ושנתיים אחריות לפחות בKSP שם הצצתי במפרט.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עדיף מכשיר מוכר יותר וטוב יותר באותו כסף ONEPLUS Nord N10 6GB+128GB גם 5G אם זה משנה ...יותר זיכרון..מטען מהיר הרבה יותר. מסך טוב יותר רמקולי סטריאו, מצלמות טובות יותר, קצב רענון 90 לא חייב להשתמש יש 60 רגיל חסכוני יותר. מערכת ההפעלה יותר טובה..ונקיה.גורליה גלאס 5 חזקה. למכשיר ראשון לדעתי זו אופציה יותר טובה ..אפשר למצוא אותו ב920 ש"ח גם ברשת או 1199 בחנויות אחרות..ושנתיים אחריות לפחות בKSP שם הצצתי במפרט.
הכל מסקירות כמובן ואני רואה הרבה. אישית קניתי SAMSUNG S20 FE LTE עולה 2260 בערך, עליו אני יכול בשקט להמליץ..כן המחיר כפול מקבלים הרבה יותר...מסך מעולה מצלמות טובות מאוד זיכרון 8 גיגה 128 נפח..רמקולי סטריאו חזקים מאוד..עמידות במים ואבק. מסך גדול עם פון לא גדול ליד...מהיר יעיל הסוללה בסדר גמור כל החוויה ממש טובה כבר זמן מה שאני איתו ממש מרוצה . סמסונג זה מותג ידוע מוכר ..יש הבטחה לשלושה עידכוני אנדרואיד זה טוב..יש זמינות לכיסויים מגיני מסך. יש אולי מינוס שאין מחבר 3.5 לאוזניות אז אני קניתי מתאם שלהם..המטען לא הכי מהיר אבל הסוללה טובה גם ככה. יש מטען מהיר יותר ( ובאופן כללי מטען מהיר = פחות חיים לסוללה לאורך הזמן ) ...בקיצור מצידי ממה שאני מכיר חווה כל סקירה שראיתי זה הפון הכי שווה ל2020 וגם יחזיק יותר לעתיד שלוש שנים בשקט . תגיד זה פון ראשון שלה..זה לא משנה מבחינת תפעול כן משנה מבחינת מגיע והנאה..אם יש תקציב זו ההמלצה הכי טובה שלי. יש לו גם גרסאת 5G יותר חזקה וחסכונית בסוללה עולה יותר..2750 בערך...כאמור הזול יותר מספק אותי .

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member

מצטרף להמלצה על nord n10 5g
128/6
ביחס למחירו הזול מאוד מדובר בדיל מצויין

הנה שני חוות דעת על המכשיר:

JEK12345JEK

Well-known member

אם כבר רוכשים מכשיר 5G של שיאומי אז עדיף דגם בכיר יותר באותו מחיר של 1250 שקל מיבוא מקביל

שיאומי MI 10T LITE

Critical Thinking

Well-known member
אם "לגלגל את המפרטים אני יכול לעשות לבד", אזי נחוצה לך חוות דעת אישית של משתמשים.

הענין הוא שהמכשיר הוכרז בשמונה בינואר 2021, לפני פחות מחודש ימים, וקשה לשער כי היה זמין לרכישה בארץ כבר אז, אלא סביר כי נדרשו עוד מספר ימים עד שיובא ארצה והחל להימכר כאן, ולכן תתקשה לקבל תגובות של משתמשים שרכשוהו...

אם "לגלגל את המפרטים אני יכול לעשות לבד", אזי נחוצה לך חוות דעת אישית של משתמשים.

הענין הוא שהמכשיר הוכרז בשמונה בינואר 2021, לפני פחות מחודש ימים, וקשה לשער כי היה זמין לרכישה בארץ כבר אז, אלא סביר כי נדרשו עוד מספר ימים עד שיובא ארצה והחל להימכר כאן, ולכן תתקשה לקבל תגובות של משתמשים שרכשוהו...
הכוונה הייתה שכל אותם האנשים שמאוד אוהבים להגיב עם העתקה של המפרט וזהו .
בלי שום מילה מה הם קראו או שמעו ולזאת הייתה הכוונה שלי שאני יכול לחפש לבד את המפרטים

מודע לזה שספציפית זה מכשיר דנדש שקשה להגיב עליו באופן ספציפי אבל גם תגובה כללית על היצרן ו\או באופן כללי על הדור הקודם הייתה יכולה להיות נחמדה כי אין לי ניסיון עם היצרן הנ"ל ..

סתם מבקרת

Active member
לפי מה שראיתי באינטרנט, המחיר שהיבואן קבע כאן הוא 1199 כך שהמחיר שהוצע לה הוא כנראה המחיר בכל מקום.
לגבי חוות דעת, ראיתי חוות דעת אבל רק באתרים זרים באנגלית. אם הוא חדש בארץ ולא יבקר כאן מי שרכש אותו כנראה שלא תמצא חוות דעת בעברית.

היא יכולה לקנות Redmi Note כלשהו בחצי מחיר, וזה לגמר יספק את צרכיה (בייחוד כשמתקינים את GCam לשיפור הצילומים).

z1george

Member
מנהל
לדעתי, במיוחד אם זה הסמארט הראשון
אז, להוציא מעל אלף זה פשע
הייתי הולך על poco m3 או x3
לדעתי הm3 יספיק בהחלט, גרסת ה64 גיגה עולה סביב 600 בארץ וסביב 450 בקניה באינטרנט מאלי אקספרס
מכיר נער בן 16 שקנו לו והוא מאד מרוצה, אחרי שבועיים
שמע מצויין,, מסך גדול, סוללה חזקה מאד, עברית מובנית

אתה יכול בקלות להוציא פי 2 או 3
אבל ההבדלים יהיו מורגשים בצילום ו גיימינג, לדעתי פחות קריטי למשתמש מתחיל

אני מסכים אבל היא קצת "קוקו"
אני כמעט הצלחתי לשכנע אותה שסמסונג A31 יספיק בשבילה אבל היא הלכה לבד לחנות ההיא שנמצאת במרחק חמש דקות הליכה מהבית שלה (היא מעדיפה לרכוש רק משם כי החנות ליד הסופרמרקט ככה שהיא יכולה תמיד להיכנס לשם ולבקש עזרה עם המכשיר) והוא ניצל את העובדה שמדובר באישה מעל ל70 ובנס היא לא לקחה את המכשיר במקום והעדיפה קודם לשאול אותי ..

כנראה שמחר או בראשון נלך ביחד לחנות ונראה מה יש לו להציע ..
האמת שהM3 נשמע כמו אחלה רעיון

JEK12345JEK

Well-known member
אני מסכים אבל היא קצת "קוקו"
אני כמעט הצלחתי לשכנע אותה שסמסונג A31 יספיק בשבילה אבל היא הלכה לבד לחנות ההיא שנמצאת במרחק חמש דקות הליכה מהבית שלה (היא מעדיפה לרכוש רק משם כי החנות ליד הסופרמרקט ככה שהיא יכולה תמיד להיכנס לשם ולבקש עזרה עם המכשיר) והוא ניצל את העובדה שמדובר באישה מעל ל70 ובנס היא לא לקחה את המכשיר במקום והעדיפה קודם לשאול אותי ..

כנראה שמחר או בראשון נלך ביחד לחנות ונראה מה יש לו להציע ..
האמת שהM3 נשמע כמו אחלה רעיון

כדאי להתרחק מM3
מדובר במכשיר עם מעבד חלש ומערך צילום גרוע

עדיף לרכוש REDMI NOTE 9
מעבד חזק ומערך צילום משופר מהנ"ל

ראה בעצמך:

מצלמות

מעבדים

נערך לאחרונה ב:
למעלה