דודה שלי נפטרה

kity02

New member
דודה שלי נפטרה

שנה שלמה היא נאבקה במחלה הזו, ובשבוע שעבר, בצום תשעה באב, הסרטן הכריע אותה. אז נכוןש כבר חודש אנחנו עם היד על הדופק, ובטוחים שכל יום זה קורה, אבל זה קרה, ועדיין אף אחד לא מעכל את המצב. איך אישה צעירה, עוד לא בת שישים, שלפני שנה הייתה איתנו בכל כוחה, עכשיו לא נראה אותה יותר עד לבוא הגואל? ואיך סבתא שלי, אמא שלה, יכולה לקבור בת בגיל שמונים ומשהו, ואיך אמא שלי, אחותה היחידה, יכולה לתמוך גם באמא שלה, וגם לעכל שהחברה הכי טובה שלה בחיים נעלמה לה, וגם לתמוך באבא שלי, שגם הוא התחיל עכשיו בטיפולים למגר את האסון הזה? קשה, לא מתעכל, הקול שלה מרחף בלילות באוזניים, כשהכל שקט מסביב, והבכי בא גם בלי לרצות. איך אני מחזקת את אמא שלי,שיהיה לה כח, והיא עוד בשלב של ההכחשה, וחוסר ההבנה שה מה שקרה?

בוזיקית

New member
אני מצטערת על מותה של דודתך...

אני לא כל כך בטוחה אם זה הפורום המתאים... אני בעצמי מהססת. יש בתפוז גם פורום שכול ואובדן, את מוזמנת לבוא לשם.

שלא תדעי עוד מכאוב ../images/Emo4.gif

מקווה שתמצאי את הכוחות בתוכך לעבור את התקופה הלא קלה הזו. זה לוקח זמן אבל זה עובר והכאב פוחת עם הזמן. תזכרי שכל אחד מתמודד אחרת, ואולי אמא שלך נראית לך בהכחשה אבל בעצם היא יודעת מה קרה וקשה לה לעכל את כל כובד משקל הבשורה הזו כרגע. אני מרגישה שאת רוצה לעזור לכולם סביבך, זה טוב כל עוד את לא שוכחת את עצמך ועושה בשבילך כדי שיהיו לך כוחות לעבור את הזמן הזה. שיהיה לך רק טוב גלי

למעלה