דודה שלי נפתרה מהמחלה הנוראית הזו

DIEL

New member
דודה שלי נפתרה מהמחלה הנוראית הזו

דודה יקרה שלי נפתרה מסרטן, אחרי שנאבקה בה וניצחה אותה פעם אחת, ואחרי שנים של טיפולים הייתה נסיגה של שבע שנים וכולנו נשמנו לרווחה אח"כ חזרה המחלה ולקחה איתה את דודתי האהובה יהודית. רציתי לשתף אותכם באדם שהיא הייתה וכתבתי לה שיר. זה עבורך דודה יקרה שלי. למלאכית יהודית מזרחי. תמיד מאושרת , תמיד מחייכת מין חיוך ששבה את כולם בקסמו. תמיד רגועה כל כך עדינה המשרה על כולנו רוגע ושלווה. כל כך אופטימית לגבי החיים תמיד יד נתת לעזרה לכל הסובבים תמיד היית נכונה לעודד להרגיע, נתת כתף לבכות עליה, פתחת את לבך הרחב ותמיד היה בו מקום כה רב. כל זה מבלי להתלונן ולהפגין את כאבך אפילו לא פעם אחת. אישה אצילית , ממש מלאכית בן החיים היית,,,. כל כך מיוחדת , כל כך, כל כך מיוחדת היית,,,, ועוד דבר אחד אומר: תודה, תודה על הכבוד שהיה לנו להיות חלק מחייך להיות דם מדמך: להיות אח ואחות , להיות בן ובנותייך וגם כן נכדייך, תודה שהיית דודה יקרה ואהובה שלנו. עכשיו כבר הלכת כי ביקש אותך סבא, עכשיו את עם סבא , עם אבא שלך. עדיין אוהבת, עדיין אהובה עדיין שומרת ומשגיחה. תמיד תישארי בלבנו אותה המלאכית ,,,רק שעכשיו עם כנפיים, מלאכית משמיים,,. כל זה זו את ,, כל כך מיוחדת,, ממש מלאכית שעלינו שומרת. תודה רבה לך מעומק ליבנו. על כל אותם השנים היפות, כל השמחות על כל החורפים ,הסתווים על כל אותם הקיציים והאביבים תודה שלך על שהיית את ! ואת עדיין עמוק בלבנו ותמיד תמיד בזיכרוננו , תודה לך, ותהייה נשמתך בגן עדן – אמן שם תמצאי את השלווה שלה חיכית זמן כה רב ואנחנו אתך שם כשם שאת איתנו כאן. אישה אצילית ,ממש מלאכית בן החיים היית,,. כל כך מיוחדת ,,, כל כך, כל כך מיוחדת היית,,,, ועודך!

לזכר הדודה

כל כך עצוב כשאדם כזה הולך ממך. וכל כך ברורים ממה שכתבת הגעגועים והזכרונות והאהבה הרבה שיש בליבך לדודתך. ואין לי ספק שדודה שלך שומרת עליך מלמעלה ומרגישה את מה שאת מרגישה. מאחלת לך שלא תדעי עוד כאב ועצב גדול שכזה.

זוהרה7

New member
מצטערת לשמוע - אתך באבלך../images/Emo7.gif

לפחות היא השאירה זכרונות כל כך רבים.

למעלה