דודה של שוהם המתוק

דודה של שוהם המתוק ../images/Emo66.gif

היי בנות פורום יקרות, קראתי קצת בין ההודעות שלכן וחשבתי אולי?! זה המקום המתאים לשאול אתכן שאלה ולהשכיל מנסיונכן העשיר. יש לי אחיין מקסים שוהם שמו, בן חמישה חודשים, ותאמינו או לא הקטנצי´ק הזה אומר כל הזמן אבא, אבא... הוא מדבר, האם שמעתן פעם על תינוק בגיל 5 חודשים שממלמל. (למרות שזה לא נקרא למלמל הוא אומר בבירור אבא). בקיצור, לי אין ילדים ולמשמע ההתפעלות של אחותי על בנה הקטן, שאין לי מושג אם להגיד לה שזה נורמלי או לא, החלטתי לשאול אתכן? מה עוד שהיא מקטרת שהוא לא אומר "אמא" ורק "אבא". (קנאית שכמותה!). עוד פרט קטן לשוהם אח גדול בן 3 וחצי, אבל לאחותי לא זכור שהוא דיבר או מלמל בגיל כזה. בכל אופן מה דעתכן? אשמח לשמוע תגובות וסליחה על בלבול המוח, שלכם היהלום שב-

זה בהחלט טבעי!

בגיל זה הם מתחילים ל"קשקש" הברות ואלה ההברות הראשונות שהם אומרים. ואמרי לאמא שלא תדאג. הוא כבר יאמר כל כך הרבה "אמא" שימאס לה (למרות שלי אף פעם לא נמאס)

zimes

New member
שגם כשהילד ילמד לבטא מ´

הוא קודם יגיד אַמא (פתח ב-א´), ורק אח"כ ילמד להגיד אִמא (בחיריק)

zimes

New member
בדיוק כמו ב Word (הסבר בפנים)

את כותבת אות שאת רוצה לנקד. (עכשיו הסמן נמצא אחרי האות) לוחצת על Caps Lock. כדי לנקד את משתמשת ב shift עם מקשים מהשורה העליונה (המספרים ומה שלידם). תנסי את כולם כדי לדעת מה עושה מה (8, למשל הוא קמץ...). (אני סימנתי אותם על המקלדת שלי עם מרקר דק.)

למיכל - רשימת ניקוד ב-WORD

למיכל שלום, הנה רשימה שאולי תעזור לך. מקלידים את האות אותה רוצים לנקד, מדליקים את מקש ה-CAPS LOCK ואז לוחצים על SHIFT ומנקדים. בהצלחה. אֱ - 1 - חטף סגול אֲ - 2 - חטף פתח אֳ - 3 - חטף קמץ אִ - 4 - חיריק אֵ - 5 - צירה אֶ - 6 - סגול אַ - 7 - פתח אָ - 8 - קמץ שׂ - 9 - מעל הש´ אֹ- -(מקף) - חולם חסר פּ - = +(פלוס) - דגש אֻ - \(קו נטוי) - קובוץ אְ - סימן ~ - שווא אוֹ - -(מקף) - חולם מלא אוּ - -(מקף) - דגש א א א א

למעלה