דודו בייק למען ילדי סיסטיק פיברוזיס

s a s s

New member
דודו בייק למען ילדי סיסטיק פיברוזיס

חג חנוכה שמח לכולנו! יום שבת הקרוב 27.12.03 ביער בן שמן תערוך קבוצת דודו בייק רכיבת התרמה למען ילדי סיסטיק פיברוזיס. האירוע יתקיים בשעה 10:00 ונקודת המפגש מצפה מודיעין. האירוע מיועד לרוכבים בכל הרמות ולמשפחות, אורך המסלול 8 ק"מ. ששי קבוצת הזולה מצורפים שני קישורים לגבי האירוע:

sobo1

New member
בואו בהמוניכם לאירוע של דודובייק

אירוע חשוב ביותר. הילדים זקוקים לנו. כל הכבוד לדודובייק ולכל צוות המארגנים. שאו ברכה. כל הכבוד לכל חברי תפוז שיקחו חלק באירוע. יחד נהפוך את האירוע להפנינג דומה לכינוס של הפורום. מברך על יוזמות שכאילו סובו

loveall

New member
טוב שיש אירועים למען ילדי CF

כל הכבוד למארגני האירוע - דודובייק , וטוב שנחשפתי לאירוע כאן. אני וחבריי נצטרף לאירוע למען ילדי CF. אר.אס ספורט, תכננו לטייל איתכם, אך ,סלחו לנו שלא נצטרף לטיול שלכם ביום שבת. מרגישים שאי אפשר לפספס אירוע למען ילדי CF. חשוב !!! חשוב !!! חשוב !!!

natyh

New member
כל הכבוד

כל הכבוד ליוזמה. אני באופן אישי אגיע עם חד אופן , ולא אני לא מבטיח שאצליח לסים את המסלול . אבל אולי בעזרת העז ... מי יודע ??? והאיש בתמונה מתוך מסע מחוף אל חוף שעשה קיית לואה אמריקאי צעיר אז בן 23 בשנת 1984 נתי

alfon

New member
איזה תמונה ... מדהים!

אבל לפחות הכיסא שלו נראה מאוד נח לאומת חתיכת הפלסטיק שלי יש שכבר הגיע לי עד לסוף הרקטום ..

natyh

New member
דוקא הכיסא ...

דוקא הכסא היה הדבר הפחות נוח במסע . הוא כתב כי הישיבה במשך חצי שנת המסע שלו על הכסא היתה סיוט . הדבר הקשה במסע : לא היה הרכיבה אלא לעלות ולרדת מהכסא . במסע הוא חצה פעמיים רכסים : ומאחר והבלימה מתבצעת בעזרת הרגליים או נכון יותר הברכיים , הברכיים כאבו אמים לאחר הירידה , מהרכס . הוא נשא עימו על הגב את כל הציוד , לא כולל מיים , כדי להשיג מיים הוא השתמש בשיטה עתיקה ,מוכרת ומוכחת שלט סטודנטים קטן : ועליו כתוב "הצילו אני צריך מיים." מאחר והמסע החל במדבר כל מי שעצר החליט שהאיש מטורף ומסוכן לעצמו אך לא לסביבה , ולכן תמיד עצרו אנשים בדרך והישקו אותו . ולסיום את המסע הוא מימן באמצעות תרומות דם , וחצה את כל האמריקה עם 35 דולר בכיס . אך איזה כיף להיות צעיר. נתי

alfon

New member
לא יאומן...../images/Emo2.gif

נתי אל תגיד שזה לא על גבול הטירוף

natyh

New member
השיא שלי

שלוש מאות מטרים בלי ליפול . אז תבין אני מעריץ את האיש . נתי

natyh

New member
זה קל יותר

ראשית הוא כותב שם שהיה בתקופה רעה וניסה לאבד את עצמו לדעת לאט . דוקא המסע הזה גרם לו להאמין שוב בטבע האדם . ועדיין זה קל ייותר מהמחלה סיסטיק פיברוזיס וכמי שסובל מאסטמה , אני יודע על מה אני מדבר . אז כל מי שיבא לאירוע מוזמן לעודד ולקחת סיבוב וביחד נסיים את שמונת הק"מ של המסלול , הרבה מאחורי אמיר צור ,הלהטוטן שכבר עשה 960 ק"מ ב 15 יום בהולנד . אבל המטרה היא לעשות לאנשים טוב וזה מה שחשוב . נתי

למעלה