דודו זר מה איתו? שמעתי שמועות שהוא עדיין מופיע בבתי מלון וכאלה... והוא גם היה בטל ברמן.
B Bassman New member 2/2/02 #1 דודו זר מה איתו? שמעתי שמועות שהוא עדיין מופיע בבתי מלון וכאלה... והוא גם היה בטל ברמן.
מ מסניפה חמץ New member 2/2/02 #2 ארבלוס!!!!!!!! ../images/Emo6.gif דודו זר? חחחחחחחח אממממ... הוא עזב את פרפר נחמד אחרי 20 ומשו שנה.. אופ... איפה קראתי על זה..??
ארבלוס!!!!!!!! ../images/Emo6.gif דודו זר? חחחחחחחח אממממ... הוא עזב את פרפר נחמד אחרי 20 ומשו שנה.. אופ... איפה קראתי על זה..??
B Bassman New member 2/2/02 #3 הוא לא עזב... הוציאו אותו כי הוא היה פדופיל (אני חושב). וואי , למה לכל מי שיש שפם כזה הוא מתולתל (ראו ערך יו"ר ההסתדרות()
הוא לא עזב... הוציאו אותו כי הוא היה פדופיל (אני חושב). וואי , למה לכל מי שיש שפם כזה הוא מתולתל (ראו ערך יו"ר ההסתדרות()
מ מסניפה חמץ New member 2/2/02 #4 הממ.. לא בטוחה בקשר ל.. ../images/Emo68.gif פדופיל- אבל הוא עזב. זה היה בחדשות וזה.. אני עדיין תוהה איפה קראתי על זה..
הממ.. לא בטוחה בקשר ל.. ../images/Emo68.gif פדופיל- אבל הוא עזב. זה היה בחדשות וזה.. אני עדיין תוהה איפה קראתי על זה..
M mitgo New member 2/2/02 #5 הגיוני דווקא.. אני שמעתי שנולי, בקריירתה הקודמת שימשה כרקדנית אקזוטית. (לא, זה באמת נכון..(לא הבובה..היד שמאחוריה))
הגיוני דווקא.. אני שמעתי שנולי, בקריירתה הקודמת שימשה כרקדנית אקזוטית. (לא, זה באמת נכון..(לא הבובה..היד שמאחוריה))