דודו טופז - ההופעה

דודו טופז - ההופעה

יצאתי אתמול בערב עם חברה לראות את המופע החדש של דודו טופז. מאוד נהניתי. בתחילת ההופעה היה נדמה לי שהוא מתרגש, אבל ברגע שהוא נכנס לעניינים היה מצויין. סיפור המסגרת היה המתנה בחדר לידה. המון אקטואליה, המון הומור עצמי והכי אהבתי שלא היה הומור נמוך ו/או סקסיסטי בכלל. בסוף, הוא נתן מונולוג שמאוד ריגש אותי. מונולוג פטריוטי על המדינה שלנו ועל המקום בו אנחנו חיים. ממש במקום. הדבר היחיד שהפריע לי היה שישבה לידי גברת חביבה שהחליטה כנראה שאני החברה הכי טובה שלה (נשבעת באמא שלי שמעולם לא פגשתי אותה ואחרי אתמול אני לא בטוחה שאני גם רוצה לפגוש) שלא הפסיקה לפטפט. עזרה לו להשלים משפטים (הבן אדם אומנם בן 62 אבל הסתדר מעולה גם בלעדיה...), והסבירה לי דברים מאוד חשובים ברומו של עולם וברומו של דודו (איך הוא שותה משקה ממותק?! יש לו סוכרת!). אני מצאתי את עצמי לקראת סוף ההופעה פחות או יותר יושבת על חברה שלי רק כדי שהגברת תניח לי... אז צחקנו המון (לשמחתי על אף הצחוק המתגלגל שלי, לא העירו לי, כמו ב-שרק) ומאוד נהנינו! מומלץ בחום!

גם אני הייתי !! היה ממש היסטרי, במיוחד הקטע

על המשפחה המרוקאית, אבל גם הקטע על הבקבוק מים היה שו"ס... הזכיר לי ימים נפלאים של "פליטת פה"...

שנוקי28

New member
הוא פשוט אלוף...

איך הוא מצליח שוב שוב להתעלות על עצמו ולהוכיח שהוא תמיד היה ותמיד יהיה המלך. ההצגה מרגשת סוחפת ומצחיקה וכל אחד ירגיש היזדהות.

למעלה