דודו טופז-ראיתי אותו אתמול בבוקר

העקשנית

New member
דודו טופז-ראיתי אותו אתמול בבוקר../images/Emo8.gif

בתכנית של רבקה מיכאלי על הבוקר. יש לו 3 בנים מ-3 נשים שונות.(עושה רושם שמתלהב מאד מהשלישי-מעניין למה) הוא כתב ספר אוטוביוגרפי. עושה רושם שכדאי לקרוא. מעניין איך הוא מסתדר עם 3 הילדים מבחינת סדרי הראייה. יש למישהו מושג? אולי הוא מספר על זה בספר שלו. היה מצחיק לראות איך הוא כאילו ב"סלאוו מואשן" בבוקר. דיבר לאט, בשקט, ממש הפוך להתלהבות של הלילה. דודו-איך אתה מסתדר כאבא חדהורי?

אולי תנסי להביא אותו לכאן?

שנשאל אותו? את עקשנית , בטוח תצליחי
אני מסמפטת אותו חוץ ממה שהוא עושה לילדים (מבחינת חשיפות) בתכניות שלו.

העקשנית

New member
היי אביגיל-רעיון טוב-אני אנסה../images/Emo45.gif

ולגבי ילדיו-לא דאיתי אותם פרט לפעם אחת באיזה מפגש מרגש. מאמינה שהוא יודע מה שעושה, וגם אם טועה-כולנו עושים טעויות. אבל עושה רושם שאוהב את ילדיו מאד. אז אני אנסה לבדוק. באיטיות המאפיינת אותי.
ואם ייצא לי אז גם אציץ בספר שלו-אולי אקנה מתנה לאמי, ואז אפנה אליו. סבלנות.

העקשנית

New member
כן וויזלי-מה בדיוק אפשר לארגן?../images/Emo124.gif

איזו אורגיה אולי? שששששששששש שהשכנים לא ישמעו חחחה! דודו, דודו, אתה בא????

את יכולה לקנות לא נראה לי שהספר

עולה כל כך הרבה אולי בגלל שלא הכי מעניין לקרוא על חייו?! נראה לי בסביבות 30-40 שקלים נתקלתי בו בשבוע שעבר בסופר סנטר.

ophra

New member
אפשר להביע דעה שונה?../images/Emo12.gif

לא רוצה אותו פה.... לא אוהבת אותו לא מאמינה לו יצא לי לראות הקרנה של הסרט התעודי שנעשה עליו (ושדרך אגב - לא יגיע לשידור בטלוויזיה, כי "קשת" היתה הזכיין שהזמין, ודודו הטיל וטו על שידורו של הסרט, אחרי שבמשך 5 שנים נתן לבמאי ללוות אותו בחייו הפרטיים) בכל אופן - בסרט יש סצינה אחת של דודו עם שניים מילדיו (בזמן הצילומים השלישי טרם נולד. היא היתה בהריון עדיין) בסצינה מובהר (בכתוביות) שדודו עצמו התעקש שיצולם יחד עם הילדים, למרות שהבמאי לא רצה. הילדים נראו בעיקר נבוכים השתוללו בג´אקוזי על הגג של אב´שלהם לא ממש רצו לדבר למצלמה למרות שהוא (דודו עצמו) ניסה לדובב אותם בקיצור - לי זה בעיקר עשה תחושה רעה.... (הסצינה) לסיכום הדברים: זו כמובן רק דעתי אבל אחרי שאני קוראת את השרשור הזה כבר יומיים ומתאפקת מלהגיב לא הצלחתי להתאפק יותר....

העקשנית

New member
עופרה-טוב שהוצאת את מה שחשבת.../images/Emo45.gif

לא בריא לשמור בבטן-וגם אין סיבה. זכותך להביע את דעתך. תראי-אני גם טיפוס מאד ביקורתי בדרך כלל, אבל לגבי דודו-יצא לי לשנות את דעתי-מכיוון שראיתי שהוא עובר תהליכים ומשתנה, ולומד מטעויות שעושה, ומשתדל להשתפר, וזה מצא חן בעייני-כי אף אחד לא מושלם-וכולנו עושים טעויות. לגבי הסצינה עם הילדים-אני יכולה לנסות להבין למה הוא התעקש, אבל יכולה להבין גם את התוצאה-שהילדים היו נבוכים, כי זה בדרך כלל מה שקורה כשמצלמים אותם מבויימים, ולא באופן טבעי.חבל. אני יכולה לנחש שדודו בטח רצה שהם יהיו חלק מהסרט שלו, והיה אולי מעדיף שזה ייצא באופן ספונטאני-ואולי הם(הוא והבמאי) לא ידעו איך להביא כזאת סצינה......ובטח כל מי שהיה רואה את הסצינה לא היה אוהב אותה-אבל בינינו-רק לו זה קורה?לא. זה קורה להרבה הורים שמצלמים בפעם הראשונה או שרוצים לשלוח למישהו מזכרת, ולילדים לא מתאים בדיוק להצטלם באותו רגע.אז הם לא משתפים פעולה. השאלה-למה חוץ מזה את לא מאמינה לו-מה גרם לכך. אם זה משהו אישי-אז את ממש לא חייבת. ואם זה עלול להפריע לך שהוא יוזמן לכאן-אז אני מוכנה לוותר.זה לא קריטי. אבל בכל זאת-הוא חדהורי ומותר לו להשתתף כאן. אז מה דעתך?

ophra

New member
טוב.....

(זו תגובה לשתיכן, מרוכזת בפעם אחת) האמת - אני ממש לא רוצה להתחיל להכנס לדיון ארוך בעניין בעיקר בגלל שזה נראה לי מיותר לבזבז זמן ואנרגיות על דיון בנושא: "דודו טופז" ....(?!)
אז התייחסות קצרה לדברים ו... זהו! א. אם אתן רוצות להזמין אותו לכאן - בבקשה אני ממש לא רוצה למנוע את זה אני אצפה בשקט מהצד...
ב. דודו טופז הוא לא אבא-חד-הורי אבא-חד-הורי הוא זה שחזקת הילדים אצלו האבא של הילדים שלי הוא אבא פי-אלף יותר טוב יותר משקיען יותר רואה אותם עושה איתם מתעניין בהם ואפילו הוא לא נכנס לקטגוריה של "אבא-חד-הורי" ג. דודו טופז הוא דמות ציבורית גם כשאין מצלמות מסביב יש דמויות ציבוריות שבוחרות שלא לחשוף את הילדים שלהם מתוך שמירה על בטחונם ופרטיותם של הילדים מתוך הבנה שהבחירה שההורים עשו בלהיות דמות ציבורית לא צריכה לחייב גם את הילדים שלהם וכל עוד הם לא כשירים לבחור ולהחליט לבד - הם לא יחשפו אני אישית מעריכה הרבה יותר דמויות ציבוריות מהסוג הזה (ראי למשל דץ-ודצה, שגם עליהם אני לא מתה, אבל הם מכניסים מצלמות לחדר המיטות שלהם אם צריך, מוכרים כחלק מהחבילה השיווקית את חיי הנישואים שלהם, אבל מישהו יודע איך הילדים שלהם נראים???) ד. ועוד בעניין דמויות ציבוריות ומצלמות גם פוליטיקאים מנשקים ילדים ברחוב, אפילו אם אין מצלמות ועיתונאים פניו של דודו מופנות גם הן לפוליטיקה זה נאמר על ידו גם בסרט ההוא שראיתי אבל זה לא סוד, זה נאמר גם בהזדמנויות אחרות. החיוכים לילדים באים (לדעתי) משם מהצעדים הראשונים שלו לכיוון הפוליטיקה (ופה אני עומדת להפתיע)
הלוואי והוא באמת יעשה את זה! לדעתי, הוא היחיד שקיים היום שיכול באמת לצמצם את הפערים בדעות העם הוא יכול למתן קולות מן הימין ולקרב אותם למרכז הוא יכול לזכות בקולות השמאל ולהרגיע אותו משנאת הימין ואם את זה הוא יעשה ויצליח - אני מוכנה לנסות לסלוח לו על כל השאר....
זהו....... יצא הרבה-יותר-ארוך ממה שתכננתי מקווה שלא עייפתי אתכם יום מקסים ונעים לכולם!

מה אני אעשה

על מנת שלא לגרור אותך להמשך דיון?
רק אומר שמכבדת את דעתך ו -
מיוחד על הסיפא .

תמיד אפשר ../images/Emo13.gif

אני בעצם התכוונתי לחשיפות שהוא עושה בתכניות שלו לילדים אחרים בנושאים רגישים (כמו השמנה , מצבים עצובים , מומים וכדומה) ולא ממש לילדים הפרטיים שלו. כשהוא עושה את זה למבוגרים , זה על אחריותם והם בוחרים אם להופיע או לא , לגבי ילדים , אני בספק אם יש לתת להם את זכות הבחירה הזו. גם אם הכוונה טובה. בתור סלבריטאי שחי את החשיפה היומיומית , אולי (בנוסף למה שאמרה עקשנית) הוא לא ממש מודע לקשיים של ילדים לקבל את זה גם. הנה , אני שמתי כאן צילום של הגוניור בכדורסל , ואפילו שזה מטושטש זה בטח לא על דעתו. רק מלהיות במשחק עצמו לפני קהל מוכר פחות או יותר , הוא התרגש שבועיים לפני. אני בטוחה שהחדוריות של דודו הרבה יותר קלה , לפחות פיסית , מאשר של רובנו כאן. אבל , מה שבלבב פנימה , לא תמיד אפשר לדעת , גם אם עשו על זה סרט. במקום כמו כאן , לפעמים יכולים לצאת דברים אחרים מהבפנוכו של הבנאדם. אז יכול להיות שהרבה ממנו זה פוזה , אבל יצא לי להשקיף עליו מהצד , באיזו פינת רחוב נידחת , בערב יום ששי ממש לא מזמן , כשהרחוב ריק מאדם ורק קבוצת ילדים (3-4) נגשה אליו והוא הקדיש להם מזמנו (זה היה ברור שהוא בדרך לאיזה מקום) דקות ארוכות של שיחה וכמובן חתימות
, בלי צופים ובלי רייטינג, רק עם חיוך ורצון טוב.

העקשנית

New member
קשה לענות לשתיכן אבל אנסה בקיצור../images/Emo8.gif

לעופרה-לא ממש מסכימה עם סעיף ב´ שלך. לדעתי כל אבא גרוש או חי בנפרד מאם ילדיו הוא אב חדהורי, גם אם החוק העדיף לתת רק להורה אחד את ההעדפות או הזכויות וכו´.אז מבחינת החוק הוא לא מוגדר כחדהורי אולי אבל כשהוא נמצא עם ילדיו-באותם רגעים ושעות-הוא כלפיהם חדהורי-זה הוא-אבא והם בלי אמא שלהם, וזה חדהוריות עם כל המשתמע בכך. ייתכן שהוא נמצא איתם הרבה פחות מאשר אימם, אבל יש גם מקרים אחרים.עדיין-ההורה לבד עם הילדים. לגבי החיוכים של דודו לילדים-לדעתי זה לא מכוון לפוליטיקה, אלא חלק מהאישיות שלו,אי אפשר לזייף ליד ילדים, אולי למצלמות כן, אבל לא בחיים.ונדמה לי שדודו תמיד אהב ילדים.(אם אני טועה אז סורי) לגבי מה שקורה בתוכניות שלו שקשור לילדים-אז לפי מה שהבנתי לא דודו הוא זה שקובע את מי מביאים לתוכנית אלא המפיקה , העורכים וכו´. לו עצמו אין שום קשר למי שמופיע ולמה שקורה. למעשה "משתמשים" בו ובתכנית שלו עלמנת לנסות ולגייס כספים למען עמותות או אנשים שזקוקים לכסף ולתרומות. כך שאולי גם דודו בעצמו מובך במקרים האלו,רק הוא יודע. מה שנכון שגם אני לא פעם לא ממש אהבתי כל מיני סצינות שהיו בהן ילדים, אבל לדעתי-זאת פשלה של העורכים או המפיקים, במאים ולא של המנחה שבעצם קורא מה שכותבים לו וכו´..... לגבי האיש-לא מעריצה שלו,ולא הייתי, אבל עוקבת אחריו כי הוא מופיע הרבה, ואי אפשר להתעלם ממנו, ודווקא אוהבת את הכנות שלו ואת הדרך שהוא מנסה לשפר את עצמו כל הזמן. בהחלט לא אוהבת את הנטייה לפוליטיקה. לא בטוחה שזה מתאים.יש לי הרגשה שהוא רק יכול להפסיד מזה באופן אישי-אבל אם לא מנסים-לא יודעים.לא יודעת אם הוא יכול לשנות או לא-ואם כן-אז רק לטובה. העיקר-שיהיה כאן שילוב של מזרח ומערב, שיהיה כאן מיזוג גלויות ושלום אמיתי בין כולנו. יום טוב.

עקשנית, אם בהגדרות מדובר... דיון

אני בכלל חושבת שילד שיש לו שני הורים הוא דו הורי, בין אם ההורים חיים ביחד ובין אם בנפרד. על פי הגדרה זו, גרושות ואחרות שאבי הילד משלם מזונות ורואה אותם מדי פעם הן לא בדיוק חד הוריות
יש נשואות רבות שכל מה שהן רואות מבן זוגן זה קצת כסף ומעט או כלום מכל דבר אחר, ובכך הן לא שונות מהגרושות להפך, יש גרושות שמצבן טוב יותר... כי כשהילדים אצל האבא - יש להן זכות וזמן לחיים אישיים אותן נשואות לא זוכות אפילו לזה...
חד הוריות היא מצב שבו הורה אחד מפרנס, מחליט, אחראי על 100% מהזמן, עושה הכל ללא חלוקת אחריות מכל סוג לטוב ולרע...
מבחינת החוק... ההגדרות הרבה יותר מקיפות

העקשנית

New member
נאווה-מדובר על ההורה! לא על הילד !../images/Emo68.gif

אני כתבתי על ההורה החדהורי, ואילו את כתבת על הילד-שזה דבר אחר לגמרי! הילד יכול להיות דוהורי-בכל מיני מצבים, אבל ההורה יכול להיות חדהורי-כזה שמגדל לבד את ילדו-ומכאן החדהוריות-ההגדרה של ההורה החדהורי ולא של הילד, כי מבחינה חוקית מדובר על חוקים להורים ולא לילדים. מבחינת הוויכוח מה זה חדהוריות-אביגיל פתחה למעלה את השאלה לדיון אז נמשיך שם. יום טוב. ובהצלחה לכולנו.

נאוה איני מסכימה בנקודה זו

ואפילו יותר... אישה גרושה שמגדלת את ילדיה לבד , כשילדה אותם חשבה על שיתןף פעולה ולרגע לא חלמה שתצטרך להתמודד לבד. והרבה מאיתנו מתמודדות לבד למרות שיש "אבא" ברקע. כשיש משהו טוב בחיי הילד הוא הילד שלנו, כשקורה דבר פחת טוב זה הופך להיות הילד שלך . גם המזונות הם "אני נותן לך" (אפשר לחשוב שעם 1100 ש"ח שהוא נותן לשני ילדים אפשר לבנות מדינה ,מכסימום מממן את הקוטג´ - במכולת
). כשהזעיקו אותי לבית חולים באמצע הלילה כי בני נפגע קשה אף אחד לא התחלק איתי באחריות ובהחלטות ועוד כהנה וכהנה דוגמאות , אך מה שבטוח שלא תמיד יש חלוקת אחריות. (רגע זמן קיטור... אוףףףףףףףףףף הוא לא לקח אותה כבר יותר מחודש,נגמר לי האויר). לעומת זאת מי שבחרה ללדת ילד מתרומת זרע או בכל דרך אחרת לקחה על עצמה החלטה מודעת מבחירה מלאה שהכל עליה ועל כן מבחינת ההגיון - מה לכן כי תלינו,הרי זה מה שבחרתן. ועל כן בואו לא נעסוק בעל מה ולמה כל אחד/ת מאיתנו חד הורי,יש לנו קשיים,יש לנו עם מה להתמודד,בואו נעשה זאת יחד.

אויש ../images/Emo5.gif טעיתי

לא שמתי לב שזה בקשר לדודו טופז אבל בכל מקרה אני חושבת שהדברים היו צרכים להאמר , למרות שבשרשור אחר.

ophra

New member
נאוה... לא יפה......./images/Emo4.gif

אפילו פוגע קצת לשמוע את זה פה.... אני לא חדורית????? אבל עכשיו מאוחר מדי כדי לענות ראי תגובתי מחר בשרשור של אביגיל.... לילה טוב

למעלה