דודו טופז

Bezalel P

New member
סליחה, איך זה קשור לכאן?

זה כדאי לקרוא היום בבלוגיה, לא כדאי לקרוא ב-ynet לפני שש שנים.

אבל דודו טופז נמצא בבלוגיה היום. לכן מן הראוי

שהציבור לפחות ידע על מעשיו, לפני שהוא נכנס לבלוג שלו.

Bezalel P

New member
אני בטוח שיש דרכים רבות ליידע את הציבור

בנוגע לעברו של דודו, מבלי לנצל לשם כך את השרשור הספציפי הזה שמיועד למטרה אחרת.

seymore butts

New member
אכן ראוי !../images/Emo45.gif

במיוחד לאור זה שכל רשומה חסרת ערך ולא ראויה שדודו מפרסם כאן בתפוז, אם זה בכלל הוא עצמו שכותב אותה, זוכה להבלטה ומוצבת בעמוד הראשי. השערוריה עם נטליה אוררו היא רק קצה הקרחון אבל בהחלט מייצגת. לא היה חסר הרבה כדי שדודו ישלוף את איברו הזקור שם לפני המצלמות.

Bezalel P

New member
אני לא מסכים איתך שהרשומות של דודו חסרות ערך

למרות שאולי זה עניין של דיעה. בכל מקרה אני יכול להבטיח לך שכל מילה שכתובה שם היא של דודו ולא של אף אחד אחר.

seymore butts

New member
לפחות הרשומה הראשונה שלו

הייתה פרסומת בוטה להופעה שלו במסווה של בלוג. השאלה היא האם הרשומות הגיעו לעמוד הראשי בגלל שדודו חתום עליהן, והאם הן היו מגיעות לעמוד הראשי גם אם מישהו אחר, אלמוני, היה כותב אותן, מה שנקרא מבחן בוזגלו.

wranger

New member
ויש עוד שאלה -

האם תושב חוץ היה טורח לחפש בYNET כתבות על כל בלוגר שמגיע לעמוד הראשי, גם הוא היה אלמוני ולא דודו טופז.

דודו טופז הוא לא סתם "בלוגר"

דודו טופז הוא מפורסם שניצל את פרסומו ותפקידו כמנחה להטרדה ותקיפה מינית בטלוויזיה בשידור חי לעיני כל הארץ. אתה יודע איזה בושות הוא גרם לי כשצפיתי ביחד עם המשפחה במעשיו? אני מניח שאתה לא תמים עד כדי כך שאתה חושב שדודו מקודם לעמוד הראשי רק בגלל כתיבתו המדהימה.

seymore butts

New member
את זה אתה חייב להסביר

למה הוא גרם לך בושות כשצפית עם המשפחה במעשיו ? מה אתה אחראי למה שהוא עושה ?

Kelevra

New member
התשובה היא כן../images/Emo88.gif

אם יש משהו שאפשר להגיד בוודאות על תושב חוץ זה שהאובססיה שלו עקבית. ברגע שמישהו מגיע לעמוד הראשי, הוא נכנס לרשימה השחורה שלו והוא יקדיש לא מעט אנרגיות כדי להוכיח שאותו בלוגר עובד בסטקיה שממול הקיוסק של בת הדודה של שותפו לאוהל מהטירונות של עובד ניקיון בתפוז. לדעתי, שוכחים כאן נקודת מוצא קצת לא הוגנת: דודו טופז טוב מאוד בתקשורת. זה המקצוע שלו. הוא יצר מופעים, כתב ספרים, כתבות וכו'. הוא בהחלט כותב מעל הרמה *הממוצעת* בבלוגיה ולכן סיכוייו להגיע לעמוד הראשי גבוהים יותר באופן טבעי, גם בלי להיות מפורסם. אם יש משהו שדודו טופז הוכיח לאורך לא מעט שנים, זה שיש לו יכולת מעל הממוצע להשיג רייטינג. זה המקצוע שלו, זה הכשרון שלו. הוא לא התפרסם בגלל שהוא ידע להכין עוגות ממש טובות או לצייר ציורים ממש פופולריים, הוא לא הלחין שום יצירה ולא הוכיח את השערת רימן. דודו טופז כותב בצורה רהוטה אבל עממית, בדיוק בצורה שהוא מדבר. בגלל זה הוא היה מפורסם מלכתחילה. קצת לא הוגן לבוא בטענות לתפוז על קידום פוסט שיש בו עניין וסיכוי מצויין לרייטינג רק בגלל שהמפרסם מפורסם בעצמו. אם מחר יפתחו סופרים מקצועיים בלוגים בתפוז (לדוגמא אתגר קרת - שכותב סיפורים קצרים שמתאימים להכתב כפוסטים) האם אסור יהיה לפרסם חומר ראוי רק בגלל שהכותב זכה כבר לחשיפה בעבר או שהוא מפורסם? לדעתי הרעיון בקידום רשומות הוא לא להביא לחשיפה של כותבים, אלא לקדם חומר שלדעת המקדם יותר גולשים ירצו לקרוא, או יותר נכון להכנס לרשומה ולראות את הפרסומת שם - כי את אף אחד לא מעניין אם הגולש קרא או לא. זה לא עניין של צדק, זה עניין מסחרי. אין על מה לכעוס.

suki da yo

New member
אוי, נו באמת.

ברור שהוא מקודם בגלל שהוא מפורסם. מה, אתה בן 4 שהגיע עכשיו מעולם האגדות? לו יש אינטרס, לתפוז בודאי יש אינטרס, ואם לא מעניין אותך, אתה באמת לא חייב להיכנס.

גם את לא חייבת להיכנס!

הרי החרמת את הבלוג שלי בגלל דעה לגיטימית. האם דודו טוב יותר ממני? רצוי שתודיעי כאן על החרמה של הבלוג של דודו, כפי שעשית לי בזמנו כאן בפורום הזה.

suki da yo

New member
נכון, אני לא חייבת. אני בוחרת.

אין לי מושג על איזה חרם אתה מדבר, אבל אני יכולה רק להניח, מאיך שאני מכירה את עצמי, שכל כך התעצבנתי על צרות העין שלך והאובססיביות ברדיפה אחרי מי שנמצא בראשי שאמרתי שזה רק גורם לי לא לרצות להיכנס אליך לבלוג. אם כן, אני בהחלט מרגישה בדיוק באותו אופן עכשיו, ואני אשמח אם תפסיק להטריד אותי ותתן לי להחליט בעצמי אילו בלוגים ובלוגרים מעניינים אותי ואילו לא. תודה ולילה טוב.

suki da yo

New member
אז אחד מאיתנו הוזה

ועד שלא אראה הוכחה כתובה, אני אניח שזה אתה.

עוד כמה אנשים "חשובים" הגיעו לתפוז

אלי ישי מש"ס פתח בלוג היום, בדיחת היום הוא שם לעצמו כתר על הראש והודיע שהוא אישר את המבצע חחחח ועוד מישהו פתח בלוג אפילו לא נכנסתי, השם אומר כבר הכל אורן זריף, איכססס

למעלה