דודו טופז

ashlaya

New member
דודו טופז

טוב...לא ידעתי איזו כותרת לבחור... אתמול פעם ראשונה שיוצא לי לראות את התוכנית הזאת ועוד עם איחוד המשפחות ממש התרגשתי ואפילו הזלתי ים של דמעות תמיד זה ככה? ועכשיו ברצינות.... עם סיום האיחוד ישר עלה בראשי מחשבות על הפורום מה הרגשתם מה חשבתם? אני חשבתי שכל הכבוד לבעל שאחרי אישתו בכל מחיר אבל....מצד אחד עלה בי ספק אם זאת הדרך הנכונה - אם מגיעים למצב של ניתוק במשך 10 שנים!!! אני כבר לא בטוחה שלעמוד מאחורי בן הזוג בכל מחיר הוא צעד חכם..

הגנובה

New member
לא ראיתי את התוכנית אתמול....

כשאת ראית דודו טופז אני התרוצצתי על המגרש עם מחבט ביד... ודמיינתי שהכדור זה הפרצוף של חמותי... אתן מסוגלות לתאר את הפרצוף של חמתכן עף לקראתכן - ואתן יכולות לקחת את המחבט ולהעיף אותו לקיבינימט
... לא פלא שהחבטות יצאו כל כך חזקות ומדוייקות - במיוחד ב"סמשים" - עם כל הכוח
....
עכשיו ברצינות, באמת הייתי בטניס... את יכולה לספר מה היה אתמול בתוכנית של דודו... סיקרנת אותי

ashlaya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרסת אותי מצחוק... נו מסתבר שהכעס על חמותך משאיר אותך בכושר את רוצה - מצאתי לחמותך יתרון בדודו טופז.... האמת שראיתי מהאמצע ... היה שם ניתוק בין ההורים של הבעל למשפחה שניהם גרים בדו משפחתי ו...0 שנים הם לא דיברו! כל זה בגלל מריבה בין האישה עם האבא של בעלה לא נכנסו לפרטים הרושם היה שהאבא עקשן נורא וכך גם הכלה אבל אחרי קושי רב....(לפי מה שדיברו לעומת תכניות אחרות) הצליחו להשלים ... למה היו ברוגז? - לא אמרו פרטים אבל...זה נמשך 10 שנים!!! לא מבינה איך 10 שנים לא רואים את הנכדים שגרים בדו משפחתי ולמה ? ואיך? ברוגז עם ההורים נגרר לנכדים? לא פייר!!!

בולי27

New member
אני ראיתי ממש קצת....

הבנתי שיש זוג שהבעל לא מדבר עם המשפחה שלו בגלל אישתו. לא יודעת מה היה בדיוק שמעתי אותה אומרת שנמאס לה להיות "בגובה דשא" בשביל כולם. והבעל אומר שגם היום אם הכל היה קורה שוב הוא תמיד יתמוך באשתו ויעמוד מאחוריה. מאחר ואין לי מושג מה היה הסיפור דעתי היא כל הכבוד לגבר הזה שעמד ככה מול המשפחה שלו (שמנסיוני/מנסיון הבנות בפורום משפחות של הבעל עשויות להיות מגעילות במיוחד) הלוואי שבעלי היה יודע להעמיד את המשפחה שלו במקום!!!! (הוא הרבה יותר עדין איתם ולא מגיע להם)

הגנובה

New member
אני מכירה את זה מאוד מקרוב../images/Emo70.gif

גם המשפחה של בעלי זוועתית.... הוא לא עומד בפניהם כמו הבחור הזה - כל הכבוד לו שהוא עומד לצד אשתו
- הוא מכיר את אשתו הרבה יותר טוב מהוריו... הוריו רצו לשלוט בה ובמשפחתה... והוא הראה להם את הדלת... כל הכבוד לו

למעלה