מה מטרת הבוטשרס ברום?
מה סגולותיו? האם יש איזשהו שינוי במשהו? חייבת לשפר את הזכרון והחדות, די קשה לי בלימודים, ובכלל לתפקד כך. הרודיולה אמורה לשפר זכרון ולמידה אבל אני לא בטוחה שדי בכך מה גם שכרגע הפסקתי קצת. הרופא שלי הוא רופא משפחה של מכבי, שמשתתפת פורום לשעבר המליצה לי עליו, הייתי אצלו רק 3 פעמים בערך, הוא לא מומחה אבל מכיר וסימפטי, יוצא דופן ברצון שלו לעזור- אבל אני לא בטוחה עד כמה יכול לעזור ממש. באחת הפעמים עודד אותי כ"כ שזה כבר היה שווה. הבעיה היא שהוא לדעתי מאמין בי יותר ממה שאני מאמינה בעצמי- אולי כי לא התנסה בתסמונת- ומאמין שאם אדע לנטרל לחצים מסויימים דברים ישתפרו ובגדול. לפעמים קשה לי עם זה- כי זה לעקוף את הבעיה איכשהו. אגיע אליו בקרוב- לצערי מקבל ביפו- לעריכת בדיקות דם מקיפות, והתייעצות כללית לגבי התוספים- אז נראה מה הוא יודע לעשות... בכל אופן- מומלץ בחום בתור רופא משפחה טוב. העניין הוא שבמשך תקופה של 3 שנים לערך, מאז האבחון ועד שגיליתי הפורום- לא התעסקתי עם התסמונת ועם רופאים. המאבחן אמר לי שאין מה לעשות, שזה לא יעבור אף פעם, אולי ישתפר. נתן אלטרולט והידרותרפיה- את שניהם הפסקתי אחרי זמן קצר, היה שיפור גדול בהרגשה אז הדחקתי את כל העניין. השנה שלפני שגיליתי הפורום היתה קשה- וכשרעננתי את זכרוני בהודעות בפורום, וקישרתי בין הדברים- ולמדתי עוד על המחלה- ירד לי האסימון. חיפשתי רופא טוב לעניין והפנו אותי לרופא לעיל, שלצערי לא המומחה שציפיתי לו עם כל הסימפטיה והרצון הטוב. לא כ"כ יודעת למי לפנות, במיוחד כשאני מעדיפה למצוא פתרונות אלטרנטיביים. לגבי מכבי- לצערי אין להם נטורופת במרכז הטבעי ברמת אביב, לפחות לפי האתר אם כי הוא לא כ"כ מעודכן. אבדוק בטלפון. אין לי איך לממן את זה באופן פרטי. אולי אבקש מהרופא עוד בדיקות- אני לא יודעת כבר, הוא כ"כ בטוח שהכל נגרם מכל הלחצים שגורמים לי לקרוס אבל זה קצת יותר מורכז מזה.. את המסר קיבלתי ועניתי.