דודו מלך הרייטינג

ליגל52

New member
דודו מלך הרייטינג

איך נפל לו הגיבור כמו טיפש ישר לבור שכרה במו ידיו בו יושב ממש עכשיו הכתירו לו מלא כתרים ומול כולם עשה שרירים חלומו של כל גבר הגשים כשכבש אלפי נשים ביקש להחזיר אתמול למחר וכל המוסיף זה רק מיותר רץ לכבוש שוב מטרה ולראשו להחזיר עטרה בדרך איבד צלם אנוש העיקר להיות שוב בראש דרך ורמס אחרים תוך ניצול כל הקשרים רק לשוב למרכז העניינים ולא לחוש על הפנים כל חלומו היה שוב לבלוט בכלא לא חלם לבלות רצה לחזור אל עולם הבידור ועשה את כל מה שאסור חלם שכולם אותו שוב יאהבו ומשנינותו המיוחדת - יתלהבו שיכתבו עליו כתבות המון ותמונותיו יתנוססו שוב בעיתון שהמצלמות יתקתקו עליו וכולם יאמרו כמה הוא נפלא שנון צנוע וענו שם בתא יושב בודד ומבויש על מיטת ברזל ומזרון מעופש אבל וחפוי ראש ממש מאיגרא אי שם במגדלי רמה אל בירא עמיקתא - הוא חש על בשרו עד כמה חרב עליו כל עולמו רק בית הדין נותן לו יומו צלמים וכתבים עטים עליו מכל עבר כותבים המון מצלמים את הכוכב, הגבר מתוך הניידת שולח חיוכים לכל עבר זה הקשיש שכוכבו דעך במו ידיו אותו הוא מעך הכוכב שבשיא הקריירה טען "אין לי זמן - אין לי זמן" הזמן שהיה לו יקר מפז העצור המפורסם דודו טופז יושב בתאו מביט לקירות ויוצא רק לחדר החקירות השעון עבורו עצר מלכת מלך הרייטינג שבר את השיא כמו שעשה בזמנו הנשיא

קיי ריס

New member
טכנית זה יפה .....אבל בהחלט לא מסכים אם הכתוב

דודו טופז היה אדם אמיתי מדיי לאומת אחרים כמוהו בתרבות הישראלית הוא לא היה שקרן הוא היה שחקן ויש הבדל מהותי הוא באמת אהב את הקהל והיה תמים בשנותיו הראשונות שחשב שהם איתו לנצח הוא גזען מוצהר והוא ויודע שזה פאק אצלו וזו הסיבה שבתוכנית שלו "הראשון בבידור" הוא עזר לרוב למזרחים כי זה עזר לו הוא אומר את האמת ולא מחביא שום דבר ומי שבאמת קצת חוקר עליו יודע שהוא אוהב נשים בדיוק כמו כולם והוא פשוט מדבר על זה כולם מפנטזים בראש ההיסטוריה של התרבות הישראלית מדברת אף אחד לא הגיע לגדולה של דודו אף אחד לא היה איקון כמו דודו ואף אחד לא עזר כבדרן וכאיש טלויזיה כמו דודו וזה יכול לעשות רק אדם שבאמת אוהב ורוצה לתת נשרף לו הראש כי הוא היה תמים ורגיש מדיי הוא מהאנשי טלוויזיה שאו שהם חיים את זה או שהם מתים אין להם משהו אחר הוא לא אחד של חלטורות הוא דודו טופז כוכב הבידור מספר אחד וזה אף כתב פלצן לא יקח לו

קיי ריס

New member
האומנים מבינכם יבינו.......

כמה אומנות ואהבה אמיתית יכולה להביא להרס עצמי........לפחות אתה אמיתי

ליגל52

New member
תגובה לקיי

אין ספק שהוא ידע לקרא את העם במיוחד את העמך שהרי הם אלו שהכתירו אותו . אין ספק שהוא מודע ליכולות הוורבאליות שלו כמו השנינות . זה לא מקנה לו שום זכויות יתר או מקום ראשון לאורך כל חייו במדיה. כמו שרצה והיה ראשון בבידור היום הוא נמצא בתוכנית ריאליטי הנקראת בשידור חוקר ודי לחכימא ברמיזה

קיי ריס

New member
הבעיה היא אצלנו ליגל

לפעמים התנהגות מוסרית רקובה יותר גרועה מכל אלימות אחרת לא סתם אומרים החיים והמוות ביד הלשון וזרקו בן אדם שחיי את המדיה וזה מה שהוא ידע לעשות אנשים מהסוג הזה לא יודעים לעשות כלום בחוץ ........הוא התחיל בגיל 23 וזה מה שעשה כל חייו זה שזמנו עבר זה לא משנה הוא בן אדם שמגיע לו לקבל תפקיד מוערך במדיה הישראלית הוא מוכשר הוא חכם ויותר מהרוב יש לו נסיון מטורף הוא לא חייב להיות מול קהל ואני מבטיח לך שאם היה למנכ"ל קשת טיפה אכפת ממנו הוא היה יכול לתת לו תפקיד טוב במדיה בשביל שיוכל להמשיך לתרום או לקבל טור בעיתון כמו שביקש .......לפחות תנסו אותו הוא לא ילד פלצן הבעיה שהקהל לא יודע באמת לנתח מצב ואת האמת נמעס שכל מה שאנשים רואים זה כותרות כמו איפה הוא היה ולאן הוא הגיע עכשיו זה כמו לומר אדם נולד ובסוף מת .........מזה אי אפשר להבין איך הוא חיי אז מספיק עם הכותרות בגרוש ....... חוץ מזה הוא אף פעם לא היה בברנג'ה (יהונתן גפן יוסי בנאי גילה אלמגור וכו') ומי שלא בברנג'ה לא שורד זו גם בעיה ושלא תביני לא נכון.......לא מצדיק שום דבר שהוא עשה ! אבל ככה זה בישראל לכל אחד יש עשר דעות העשר כיוונים שונים אנחנו אוהבים דרמות ורכילות וזו התוצאה

ליגל52

New member
אני חולקת עליך קיי

התנהגות מוסרית היא כלל וכלל לא גרועה או רקובה. אדם מן הישוב שמיצה עצמו בתפקיד אחד יכול לחפש אלטרנטיבה אחרת ולא חסרות אלטרנטיבות בארצנו. לו היה מנתב את כל היכולות שלו לעסוק באופן קבוע בהתנדבות למען אחרים , אולי היה יוצא נשכר כי כפי שידוע כבר לכולנו כסף לא היה חסר לו. הוא העדיף לשבת במגדל השן שם היה גר ועבד ימים ולילות באיסוף חומר מגמתי על כל מי שלא העדיף להכניסו בחזרה למדיה, בצורה קרה ומפחידה ערך מסע נקמה אישי נגד כל אחד ואחת שלא הורידו ראשם למענו כפי שהיה רגיל כאשר כולם סגדו למלך הרייטינג. מה לעשות שמצבים מסתיימים , במקום להסתגל ולתעל את כל היכולות שלו למקומות ראויים הוא העדיף לנתבם למקומות אפלים וחבל. פתאום הוא לא שפוי, פתאום הוא צריך איבחון פסיכיאטרי, אני מקווה שימצו עימו את הדין כפי שעושים עם כל פושע ולא משנה אם הוא מקושר לכל העולם ואשתו או לא.

קיי ריס

New member
זכותך...

אבל לומר שהוא אדם מן הישוב כמו כולם זה נכון בתור חוק אבל תרדי למציאות ותביני שהבן אדם היה כוכב הוא היה רועה צאן זה לא אותו הדבר ולהיפך הם מקבלים יותר בראש והנפילה שלו יותר קשה את היום עובדת מחר יפתרו אותך תמצאי עבודה חדשה אם אותו מפטרים מפטרים הרבה תקוות הרבה דברים מסביב ומפטרים אדם שלא יודע לעשות משהו אחר ולהגיד להסתגל? נו באמת.........בתור אומן אני יכול לומר לך שאת לא מבינה מה זה עולם של זוהר ומזה עולם של הקרבה גם חברתית וגם עצמית אנשים כאלו בוכים מול מצלמה שמחים מול מצלמה חיים עם מצלמה בתחת אני בטוח שלך זה לא קורה ואם נפרדת מחבר את יכולה להיות בשקט עם עצמך או אם עשית משהו רע את בשקט עם עצמך וזה מה שהופך את כל הדברים שאמרת שאפשר לומר על אדם רגיל בלי מתח בסדר גודל כזה ללא מציאותיים וזה מה שהורג אומנים ואנשי מדייה הגדולים ביותר נופלים חזק ביותר.......זה עובדה היסטורית הדבר היחיד שמעצבן אותי בכל הסיפור זה לא עונשים ושטויות זה היחס של החברה אליו אותם אנשים שבכו מול הטלויזיה כשהוא נתן כל כך הרבה היום צועקים ומתלוננים בשבילי אנשים כאלו הם רפש ושיא הרוע והשפל של העולם ואז מה אם היה לו כסף? אם את היית מליונרית היית מתחילה לחלק אלפי שקלים כל שבוע? בואי נהיה מציאותיים יש מליארדרים בארץ שלא עשו מה שהוא עשה לתובת החברה יקירתי הוא לא אדם מן הישוב לא בנתינה ולא בהקרבה שלו לחברה תתפלאי אבל מאוד חסר אלטרנטיבות בארץ ובמיוחד במדיה וזה עצוב לשמוע שיש מישהו שאומר "לו היה מנתב את כל היכולות שלו לעסוק באופן קבוע בהתנדבות למען אחרים " זה חוצפה לומר ולצפות מהתחייבות כזו.......זה כמו לומר לחבר אם אתה חבר טוב תתן לי הכל כי קצת לא מספיק לי...נכונות לא מספיק לי אני רוצה הכל.....וכן הבן אדם לא שפוי ונדפק לו השכל מכל העליות והירידות והמלחמה העצמית הזאת. צריך להכנס באמא של דודו מבחינה חוקית על העבירות שהוא עשה....אבל אנחנו בתור חברה צריכים להחזיר לו בחמלה כמו שהוא עשה כשהוא לא היה חייב לנו כלום וכמה פעמים אנשים עושים מסע נקמה לחברים שלהם או לבוסים בראש ומפנטזים איך זה לפוצץ להם את המוח היום בעבודה? אמרתי לך להם יש מצלמה בתחת ומול הפרצוף זה פתטי להשתמש בזה נגדו נ.ב הוא עשה הרבה יותר ממה שהיה בתוכנית מתוך כל מכתב שהוא עשה בתוכנית הוא עשה עוד 2 לא בתוכנית

קיי ריס

New member
לפחות לו יש את האומץ להוציא לפועל את אמונותיו

ומספיק אם הלהסתכל שטוח תכנסו קצת כמה סנטימטרים לעומק לא הרבה כמה סנטימטרים

ליגל52

New member
תגובה אחרונה

אני מניחה שלא אצליח להעביר את דעתי מכיוון שאני חשה שאתה משוחד במידת מה , אתה מגן עליו בחירוף נפש -כפי הנראה האיש הזה הוא מקורב מאוד אליך . אני כמו עוד אנשים בארץ מכירים ויודעים את פועלו כמו גם את הכסף הרב שעשה על גלי הרייטינג. לו היית קורא את דבריי כראוי היית מבין שלו היה מנתב את יכולותיו וכישוריו בצורה שונה וללא המצלמות אולי היה יוצא נשכר אלפי מונים . אני לא מליונרית אבל אני מצליחה לעשות לטובת החברה לא מעט - נתינה לא מחוייבת להיות בצורה של חומר, או תחת כותרות מרעישות או מול המצלמה בפנים או בתחת, נתינה ועשייה למען יכולה להיות גם בשקט. וכפי הנראה הבנת את עניין ההתנדבות למען הזולת בצורה לא נכונה. יש לא מעט אומנים שכוכבם הפסיק לנצנץ אז מה הם עשו? הם הלכו ונקמו? חלילה , הם למדו את מצבם והמשיכו בדרך. אני חוזרת ואומרת שהוא נהג כילד מפונק שלקחו לו את הצעצוע האהוב מצב שלא היה מורגל בו לכן החליט לבעוט בכל הנקרה בדרכו. שבוע טוב שיהיה לך והלוואי ויזכו אותו והוא לא יואשם - אך לצערי אני סקפטית לגביו.

קיי ריס

New member
בגלל שאני לא בדעותייך אני משוחד?

בתור מאמינה בנתינה ועזרה לזולת לא יפה לצייר אותי משוחד ללא בסיס ( וזו דוגמא לתחילתו של רצח אופי) כנראה שאת לא הבנת את מה שכתבתי! לא אמרתי שאלימות זו דרך ולא מסכים אם הפעולות שהוא עשה מה שאני אומר זה שכולנו יודעים לקפוץ בשביל לכסח אופי של אדם אבל חסד אנו לא יודעים מהו......גם אחרי שהבן אדם תרם המון וכל העניין של התרומות הוא יפה אבל את מתפזרת הוא לא ראש ארגון צדקה וכו' הוא איש שעבד בטלויזיה ועזר לאנשים נתינה לא חייבת להיות חומר אבל גם חומר הוא נתינה ולא צריך לשפוט נתינה צריך לקבל ולהגיד תודה את בורחת מכל הנושא ונראה שאת מתייחסת לזה ממקום פגוע ובצורה לא נקייה שבוע טוב גם לך.....

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מאוד יפה איך שכתבת את זה...

מספר את הסיפור מאוד יפה. אין ספק שפנייה לדרך האלימות, כפי שעשה דודו טופז היא לא נכונה. הדרך הנכונה יותר היתה לנסות לשפר את היצירתיות שלו ולהתעקש להגיע אל הקהל ברדכים לא אלימות.

למעלה