דודו,שאחכה לך עם סיכום השבוע?

דודו,שאחכה לך עם סיכום השבוע?

מתגרה הדודה המתוקה במנהל הפורום המתוק והמצליח, (גם המנהל וגם הפורום כמובן), נו , טוב אחכה עוד כמה שעות. שבת שלום.

טוב, אז מה היה לנו- מרימה הכפפה

קודם כל התייצבנו על מספר עמודים שווה. הלוחות פעילים, והמשתתפים שוקקים חיים. אני בטוחה שדודו יסכים שאברך ברכת ברוכים הבאים את כל המשתתפים החדשים. כמו כן ברכת טוב לראות אותך לטאז, המביא לנו מסיבות בביקורו החפוז. ברכת הצלחה לאור במבחנים שמעסיקים אותו כל כך. ברכת נסיעה טובה לכל הנוסעים , שובו בשלום עם חוויות ותמונות. מה עוד היה לנו, שרשור ארוך בנושאי עורכי דין להגירה סחף משתתפים רבים . נתבשרנו על יריד מוצרים ישראליים בטורונטו, (רק בטורונטו אגב? אין מקבילים בערים האחרות?) היה זה שבוע קשה לאנושות, ועברנו אותו איך שהוא. שיהיה לנו שבוע טוב יותר בשבוע הבא. ו.. אם שכחתי להזכיר או נשמט פרט חשוב מזכרוני.. עכשיו תורכם. מטורונטו, שלוחה לכולם ברכת שישי טוב ושבת שלום וסעו בזהירות

drz400e

New member
ומה תעשי עם כפפה אחת?../images/Emo8.gif

אז הינה השניה. אני אוסיף רק כמה עדכונים טכניים. במסגרת הפרסונליזציה בתפוז,אפשר עכשיו לערוך את רשימת הפורומים המועדפים בתפריט הנגלל בצד שמאל למעלה. עוד חידוש נמצא בעמוד הראשי. מתחת לתכנים הקבועים תוכלו לראות את כל השרשורים האחרונים שבהם השתתפתם בשבוע האחרון. זה נועד להקל על מי שמוניין לעקוב רק אחרי הנושאים שבהם הוא השתתף. הוספנו גם אלבום בIMAGESTATION של סוני. הוא נועד לאלו מכם שמעונינים להעלות תמונות או סרטים בגודל שאינו אפשרי בתפוז(מעל 250K).ראיתי שלא מעט מכם ביקרו שם,אבל עדיין מתבישים
לשים תמונות....תרגישו בבית
,באמת.הלינק אליו במחלקת ישראל בקנדה בעמודי הלינקים שלנו. אחרי שבוע של הסקר החדש,אנחנו במגעים עם ממשלת קנדה להחלפת עלה המייפל(שהשבוע תודות לפורום למדתי שהוא בעצם אדר)בעלה גפן.מה לעשות...הרוב קובע. אז מה יש לכם להציע לעוד סקר? זהו. גוט שעבס לכולם וסוף שבוע פרוע.

אמרתי תמיד שהוא עושה את זה

יותר טוב. ואני מציעה שאת עלה הגפן נשלח לפורום אוסטרליה כאות הזדהות עם המנהלת שם. ובאשר לכפפות, עדיף לפעמים כפפה אחת על בכלל לא. ניסית פעם למלא את מיכל הדלק ביום קר בלי כפפות? שבת שלום שלווה ונחת.

drz400e

New member
אישתי עשתה את זה בהחלת החורף

את יודעת איך זה-כבר קר, אבל גם שכחת איך היה בחורף הקודם...היא חזרה בפאניקה הביתה שהיא משותקת,החמודה.

טוב שהיא הצליחה להגיע הביתה

אני נתקעתי בשלב של להושיט את כרטיס הדלק לקופאי בפנים. לא יכולתי לפתוח את הארנק... ביקשתי ממנו רגע להתעשת ולהפשיר .. טוב זה קרה לי לפני שנתיים מאז אני מחזיקה קבוע לפחות כפפה אחת בתא הכפפות של המכונית הרי לשם כך נועד לא?

למעלה