דודי ביום רביעי יש סדנא? של מי ועל מה?

nrumv

New member
דרך אגב מי יכול להעביר סדנא לבובות אצבע

ברמה בסיסית ללא מסורים ,מלחציים,
סליחה דבי אך הרמה שלך מעל ומעבר ליכולתי אני זקוקה לבובות אצבע מבד או לבד קוף,חמור,פרה,תרנגול וכדומה. אשמח לקבל הסברים פשוטים.

feyoula

New member
אשמח

להעביר לכם סדנא פשוטה בנושא אבל אם תרצו שיהיה מושקע ויפה כמו של דבי, תצטרכו לחכות קצת... אני יכולה לנסות להסביר לך ככה אבל אני מניחה שבלי תמונות יהיה לך קשה להבין מה אני רוצה.. זה דחוף?

כמובן שיש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הרי זה יום רביעי הגדול

בפורום תיאטרון בובות וכבכל יום רביעי הגדול גם השבוע סדנאת מומחים והשבוע 25.2 : מאור קדוש ילמד אותנו איך מכינים בובת שולחן של מדען מטורף
לגבי דרגת הקושי של הסדנא הנוכחית נאלץ שנינו להמתין ולראות... אל תתבאסי גם עבורי ועבור נוספים\נוספות חלק מהסדנאות לא פשוטות בכללללללללל ולפעמים נשמעות כמו סינית... למשל דבי כותבת: יש לעבוד בעדינות עם ג'קסון... מי זה לעזאזל ג'קסון??? מייקל ג'קסון???
אבל לקחנו זאת לתשומת ליבנו ובהמשך נשתדל שיהיו סדנאות גם לשכמותנו... בנתיים בואי נקנא ונהנה שנינו מכישוריהם של חברינו!!!!!

natli2006

New member
לרמה שלי תספיק גם בובת ציפורן!!!../images/Emo192.gif

ולגבי הג'קסונים..... למה מייקל ?
אני בעד ג'נט.....
היא על בטוח הרבה יותר יצירתית ממנו (וגם היא הראתה לנו בסופרבול עד כמה...)! |
|

תודה על ההסבר נעה יקרה אך התבדחתי

זו היתה סוג של בדיחה רק כדי להבהיר שגם עבור אנשים שעוסקים שנים במקצוע, הסדנאות עלולות להיות קצת קשות לביצוע מסור חשמלי אני בהחלט יודע מה זה...לעומת זאת אם אשתמש בו, וואווו ווואוו סכנה לבית ולכל מי שעומד בסביבה
אבל תודה על הכוונה והרצון לעזור

נועלין

New member
ברור שזו הייתה בדיחה...../images/Emo9.gif

אני כנראה קצת מזדקנת או שסתם שאפתי לאחרונה יותר מדי אדי דבק...

בטח שברור!!! העיקר שקרעת אותי מצחוק

כידוע לך המצווה הכי גדולה היא לשמח ולהצחיק אנשים, אז הנה יצאת צדיקה וזכית לעשות מצווה גדולה! למה את מעליבה את עצמך? מזדקנת
( לא שיש בזה משהו רע אם מצליחים לעשות זאת גם בכבוד ) התשובה עם הדבק ששאפת מוכיחה שההומור עוד במותנייך שוב תודה על הרצון הטוב לעזור ולהסביר

למעלה