jakovstyle120
New member
דודי ,ג'ואל וכל המשפחה היקרה ! ../images/Emo24.gif
הגעגועים בי צפים מעל גבול הטעם הטוב,תחושת הגאווה מוגזמת ואני כבר לא יודע איך להתמודד עם כל התחושות והרגשות שגברו מעז שנטשתם אותנו ככה !! הקיץ המשוגע הזה כמה שעות והוא מתפוגג לו וקשה להאמין שרובו עבר בלעדיכם,בלתי ניתן לעיכול-ולמרות שהקיץ עוד לא באמת נגמר.. אני בטוח מאוד שהרבה הולך להתחיל, ההרגשה החיובית והמחשבה האופטימית נמצאת כבר באוויר , שאיך שאתם נוחתים כולם על הרגליים !
יום לא עובר בלי מחשבה עליכם , הקדשת זמן לכניסה לפורום וצפייה בכל העיכונים החמים,המרגשים והמחזקים האלה למרות כל הלחץ שמסביב !! תקופה הזויה ומשונה בגלל החיסרון שלכם פה לייד כולם
החיסרון הזה גרם לי להבין באמת כמה כל משפחת דודי שרון וג'ואל חשובה לי, גרמה לי להעריך אתכם ה-ר-ב-ה יותר, להבין שאתם לא עוד מהבאים והחולפים ..תשארו בכל מצב, בכל רגע ושנייה בראש, במחשבות ובלב .. למרות שאני לא חווה את ההצלחה שלכם אונליין ,תהיו בטוחים שמי כמוני מרגיש יודע ובטוח מתמיד את ההצלחה הרבה שלכם שבאה לידי ביטוי מהרבה בחינות .. בטוח ב-100% שזה היה הצעד הטוב ביותר והכי נכון לעשות בעיקר עם צאת האלבום החדש! כיף לי יותר מתמיד לדעת שרמת ההערכה,ההכרה וההערצה כלפיכם גוברת מיום ליום בחו"ל.. כיף לדעת שגם שם אתם משאירים את החותם האמיתי כמו שרק אתם יודעים !! דודי, ג'ואל וכולם..מאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם, מחזיק אצבעות יום יום ומצפה שתחזרו עם המון עדכונים ואנרגיות לאחר חודשיים מ ט ו ר פ י ם !! לכל הלומדים שבנינו , שתהיה שנה טובה ומוצלחת תתחילו ברגל ימין, תהיו חיוביים ותעברו עוד שנה בגדול- כמו גדולים
אוהב המון, יעקב .
הגעגועים בי צפים מעל גבול הטעם הטוב,תחושת הגאווה מוגזמת ואני כבר לא יודע איך להתמודד עם כל התחושות והרגשות שגברו מעז שנטשתם אותנו ככה !! הקיץ המשוגע הזה כמה שעות והוא מתפוגג לו וקשה להאמין שרובו עבר בלעדיכם,בלתי ניתן לעיכול-ולמרות שהקיץ עוד לא באמת נגמר.. אני בטוח מאוד שהרבה הולך להתחיל, ההרגשה החיובית והמחשבה האופטימית נמצאת כבר באוויר , שאיך שאתם נוחתים כולם על הרגליים !