הכל בסדר חברה ../images/Emo24.gif
גם כשכתבתי את הדברים היה ברור לי מעל לכל ספק שלא היתה לך כוונה כזו!!!!!!!! בסה"כ ציינתי שזו התחושה שהתקבלה. הספקתי להכיר אותך ולדעת שאת מעריכה ולא שוכחת לשבח בפורום ובמסרים באופן קבוע
בשל השעה המאוחרת והעייפות בזמן כתיבת ההודעה שכחתי להוסיף הערה נוספת שהיתה מבהירה שזה לגמרי לא אישי... זה פשוט התחבר לי עם סוג של " בעייתיות " הקיימת בפורום באופן כללי ומאחר ואני יודע שלפחות הפעילים שביננו קוראים את רוב ההודעות גם אם אינן קשורות ישירות אליהם ראיתי בזה הזדמנות להאיר גם בפניהם את הנושא. בכל פעם שמועלה רעיון \ פרוייקט ( ולא משנה אם אני היוזם או אחרים ) כולם מגיבים בהתלהבות, מביאים רצון להשתתף, מאשרים ובפועל... ברוב הפעמים מבטלים ברגע האחרון ומשאירים את היוזם נבוך בעצמו ומול אלה שכן נוטלים חלק לאחרונה היו כמה דוגמאות לכך: המפגש, האירוח של שרון אביב והניסיון של דבי ואיילה לארגן ערב חברתי בסגנון אחר תסכימי איתי שזה גורם למפח נפש אצל המארגן שטורח, מארגן, שולח מיילים, עושה המון שיחות, מזכיר בפורום ומשקיע זמן ולעיתים גם כסף וזו התוצאה... למה שמישהו ירצה לעשות זאת שוב??? ( ואני לא מדבר על עצמי!!!!!! ) ואם למישהו היתה כוונה להזמין לביתו ולהתכונן לזה על כל המשתמע מכך , למה שיטרח לעשות זאת כדי להשאר בסופו של דבר עם בודדים ?????????????!!!!!!! ( מקסימים ככל שיהיו ) זה נוגע גם בנקודה נוספת שהועלתה במפגש והיא: הכוח שיש לנו כבובנאים וחברי פורום אם באמת כולנו נתגייס וניתן יד אחת לגדילה, צמיחה ולשיפור התכנים, דרכי העבודה ואפילו התנאים המגיעים לנו! לא זה המקום להרחיב על כך אבל אני מאמין שהנושא עוד יעלה בפורום בהמשך. אני מקווה שעכשיו יהיה ברור יותר שהכוונה לא היתה ספציפית אליך אין ולא יהיה ביננו דם כחול ושום
לא עבר ולא יעבור ביננו לעולם!!!!!!!!!!
בדיוק כפי שסיימתי בפעם הקודמת: שלך תמיד בחברות ואהבה שבת נפלאה דודי