דודי היית אתמול מצויין בהצגה.

דודי היית אתמול מצויין בהצגה.

חבריי שגרים במקום אמרו שהרבה זמן לא באה אליהם הפעלה כזאת מוצלחת. בדרך כלל מביאים להם הצגות ברמה נמוכה ואתה היית נהדר וההצגה התאימה אפילו לבנם בן השנתיים שהתאהב בצפרדע. אנו בפורום מחכים לחוויות. תודה רבה לך על התמיכה בטלפון ואני בהחלט אבוא לקבל עזרה , שלחתי אליך את התסריט.

באמת כייף לי אבישג ../images/Emo13.gif

אין תחושה נעימה מאשר לפתוח את דף הפורום ולקרוא זאת!!!! תודה לך יקירתי על הברכות
בקרוב אצלך עם ההצגה החדשה... יש כבר שם לצבה???

galgooll

New member
../images/Emo124.gifדודי

הי,גם אני גרה בבורגתה.....
רציתי להגיד לך....סתתםם....רציתי להשוויץ כאן בפורום בשבילך.... יופי של הצגה!עיבוד מקסים ומעניין ,מצחיק לגדולים וגם לקטנים...התפאורה כל כך יפה(אם לא הייתי נוכחת בפירוק בחיים לא הייתי מאמינה ממה זה עשוי....
) והבובות.....וואו! דבי סחתיין עלייך ! איזה יופי של בובות שהצליחו באולם המזעזע שלנו בבורגתה עם האור פלורסנט ....להיות קסומות מלאות הבעה (כמובן גם דרך ידיו המוכשרות של דודי שמפעיל את הבובות ונותן להן חיים )ולרתק את הילדים בינהם גם הבן שלי שהוא קצת יותר משנתיים ולמרות שלא הבין את כל הצחוקים(ויש הרבה כאלה...)נהנה כל כך! ואם מותר גם לפרגן לעצמי....
הפס קול המדהים והשיר של הצפרדע שכשהלחנתי אותו לא ידעתי כמה יהיה יפה ומרגש בהצגה כשהוא מחובר לבובה והסצנה. הצגה מדהימה מה שכמובן לא מפתיע אותי אחרי כל כך הרבה שנים של היכרות איתך והעבודה שלך. מ-דה-י-ם

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif גלגוללללללללללללל../images/Emo99.gif

ואוווו מה אגיד ומה אומר??? הותרת אותי חסר מילים וזה כידוע לך מצב נדיר אצלי... אם במרחק של יום מההצגה את עדיין נלהבת ממנה - הרי זה שכרי אכן מגיע סחתיין גדולללללל לדבוש שלנו על הבובות וכמובן שגם השבחים על התפאורה המיוחדת מגיעים לה
מותר ואף רצוי לפרגן לעצמך על הפסקול ובמיוחד על השיר המרגש שהלחנת בדיוק כמו שרציתי ודימיינתי כשכתבתי את מילותיו ותודה גדולה לך וליוסי על כך *למי שטרם הכיר \ יודע גל הלחינה גם את ששת השירים של ההצגה " פרח לב הזהב " ויוסי בעלה עיבד ותיזמר וגל עצמה כותבת, מלחינה ומעלה מופע הפעלה לקטנטנים והוריהם הכולל שירי הפעלה ומשחק שנכתבו על ידה בגני ילדים, משחקיות וימי הולדת. אנחנו מכירים ועובדים יחד שנים אבל חברים המבקרים זה את זו בצורה הכי אמיתית וגלוייה על כל יצירה וכשצריך גם מחמירים ולכן אני יודע שכל מה שהיא כתבה נאמר מהלב ולא מתוך רצון להחמיא סתם

לנטע וחבריה- תודה רבה על הפירגון ../images/Emo24.gif

ועל המחמאות המחממות לב
ותודה גדולה לך על שהחלטת לשתף אותי ואת חברינו לפורום בחוות דעתם. למרות שההצגה מיועדת לגילאי 4 ומעלה משמח אותי לשמוע שגם בנם של חברייך מצא עניין למרות גילו הצעיר... אני הולך לחתונה של חברתי משכבר הימים השחקנית: אפרת בוימוולד שנישאת הערב במזל טוב ובשעה טובה וכשאשוב או לכל המאוחר מחר אעלה חוויות ותמונות ברורות יותר. קיבלתי את התסריט ובריפרוף קל בהחלט תפס אותי!!!!!!!!! אין על מה ואת מוזמנת להתקשר ולבוא תמיד שוב תודות גדולות ורבות

תודה אהובה ../images/Emo99.gif

יש לך חלק נכבד ושווה בהפקת והעלאת ההצגה אז שיהיה לשנינו בשעה טובה והרבה הצלחה בזו ובבאות אחריה ב"ה

גמני רוצה לראות אותך, דודי

איפה אפשר ??! (אנחנו מגיעים למרכז ליום סידורים מרוכז פעם ב... מהחור הנידח שלנו
)

ואני אשמח שתיראי

כרגע מתוכננות מספר הצגות סגורות שנמכרו בהמשך אני מאמין ומקווה שאבקר איתה בכל הארץ ואשמח להזמין אותך וכמובן את כל החברים. תודה על העידוד, הברכות והמחמאות

למעלה