דודי וג'ואל בבאנר ברזידנט-RICH מי שם???

גרוזיה

New member
דודי וג'ואל בבאנר ברזידנט-RICH מי שם???

הולך להיות K-R-N-A-V-A-L-ֱֱֱ!!! יום חמישי הקרוב ש-ג-ע-ת-!!!! אחד המועדונים הטובים שנשארו לנו בת"א מגה בר RICH מארח לערב מעלףףףףף את הרכב הקלאב המוביל בישראל !!! תגיעו מוקדם הולך להיות ערב שיהרווווס את הבריאותתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממה שיצא לי לשמוע ג'ואל ודודי הולכים להגיע עם חומר מוזיקלי משובח וחזק במיוחד פשוט חלק ממה ששמעתי אני יודע שאתם הולכים להתמגנט!!! יש מיקס חדש של דודי POKER FACE לליידי גהגה פשוט אין דברים כאלה קצב הורס של הלייף!! וחדש דנדש לזמרת מרסדס סוסה (שזכורה לנו מהטראק שדודי עשה לסניור) ולחדש יקראו (גראסיאס לה וידה) שיר דנדש לג'ואל GOOD LAIR שיצטרף לאלבום החדש כמובן קיצ מלא מלא חדשים אתם הולכים לקבל בום חזק בקרוב!

jakovstyle120

New member
../images/Emo8.gifאואה מה הולך להיות בריצ'!!! והKOYA גם !!

אפחדדדד לא יודע מה באמת הולך להיות בשתי ההפקות האלה !!!!! אין דברים כאלה !! ממש ק-ר-נ-ב-ל ובית משוגעים !! הקואיה---לכל המתאימים מהפורום (27+) במקרה ויש...ערב שלא היה !! אסור לפספס .. וכמובן..ליין הריצ' ..אחחחח כמה שאני אוהב !! :) מלא מלא הפתעות בדרך כמו שגרוזיתה אמרה !! המשך יום מדהים לכולם ..

ELIRAN ZOAR

New member
גרוזיה טנקס על העידכון... אז כנראה אני בריץ'

יעקקקקקקבבב מה איתך אחשלייייייי????

rich יש מצב :mad:

אם חבר שלי יצליח להחליף למשמרת ערב גם אני אהיה שם :))))))))))))))))) אמאאא משי אני התערבתי עם ידידה שלי שהיא אומרת די'גי' דו דו דו טאו טאו דו דו דו ידעתי איןן איזה ראש יש לדודודייייי טל מה קורה עם הסט????? מחכה לגוד לייר החדש של ג'ואל lovee youuuu בכל אופן אם לא קויה בטוח אני שםם!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

היא אומרת ''דו דו דו דיג'יידו''..

וזה מהמיקס החדש DUDI SHARON vz LULA -SAVE MY LIFE -club mix2009 מהדקה ה- 3:50 חחח למי שכל כך מעוניין להבין מאיפה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jakovstyle120

New member
הכל טוב גבר מה איתך? ../images/Emo8.gif

חחחח שיהיה.. קיצור חברה!!!!!!!!! מחר מחר מחר מחר מחר הריץ''''''' !!!! א-ס-ו-ר א-ס-ו-ר לפספס!! ובוא נדבר על הקואיה ....וואה וואה..ערב יוצא דופן ומיוחד במינו... אחח כמה דברים על הפרק..

ELIRAN ZOAR

New member
חחחח אני חולה על הג'ייקוב הזה!

אחשליייייייייייייייייייייי

אולי יש מצב לריץ למרות שזה יותר חוגרים וכאלה

קיצ אם לא מחר בטוח בקויהה תעלו תמונות וידאו מהחדשים של דודי וג'ואל יאללה סופ"ששש נעיםםם לכולםםםםם :]]]]]]]]]]]] תהנו נו נו ואל תתבלבלולולולולוללללללללללןווווו :))))))))))))))))))))<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ELIRAN ZOAR

New member
א-י-י-ד-ה-ה-ה... עכשיו אני יוצא לריצ'וססס../images/Emo41.gif

ג'ולהההההה ודודי תחכו לי ... אנייי באאאא

למעלה