געגועים עזים ../images/Emo7.gif
מה זה " קצת נעלמתי,
מודה ומתוודה "? את חושבת שלא שמנו לב עוד בטרם התוודת והודת בפומבי???? ועוד איך שמנו..חסרונך הורגש היטב!!! אומנם כפי שאת רואה הפורום חי, שוקק ותוסס
אבל דעי לך שהתנהלנו תוך כאב וגעגועים עזים כי את יודעת: דה שואו מאסט גו און בכל מצב
ולמרות הכל, לא אנחנו ממש לא כועסים ואפילו מבינים לגמרי, כל אחד מאיתנו זקוק מדי פעם להפוגה מהכל ובטח אחרי הקייץ המטורף והעמוס שעברת ( למרות שיכולת להכנס פעם ב רק למסור ד"ש...זה הפולניה שבי...למרות שאין לי צד כזה
) אצל אשרוב דווקא יש פעילות גם בספטמבר וגם באוקטובר, לי באופן אישי פחות החודש ובסדר בחודש הבא אבל זה מאוד מתאים לי מבחינת המקום שאני נמצא בו ( עוד אספר על כך ) ולמרות שיש הרבה פחות הצגות אני עדין לא מצליח למצוא זמן פנוי לעצמי וכל הזמן עסוק
בעלך היקר ( והחכם! ) שיחיה עד מאה ועשרים אמן ואמן צודק לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אפתח כרגע דיון על הנושא והגורמים ,בהחלט יש מקום לערוך כזה בפורום בהזדמנות
אבל דעי לך שכמעט בכל תחום זה קיים אבל נכון לחלוטין שתחומי האמנות השונים חשוף למצבים כאלה הרבה יותר מכל אחד. אמרת שאחרי החגים יתחדש הכל, יתחדשו וישובו ימי הקרנובה בפורום...אז לא נשאר לך הרבה, נצלי ושובי מחוזקת במהרה אומנם לא התפקדת במיפקד הפורום
אבל הודעה שלך גם נחשבת שנה נפלאה לך, לבעל והילדים ( את הברכות המדוייקות תמצאי בברכת השנה טובה שכתבתי לכל חברי הפורום ומשפחותיהם ) שבת שלום הרבה