דודי וכולם אולי מפגש בסוכות?

shir300

New member
דודי וכולם אולי מפגש בסוכות?

מה דעתכם? אני לפחות יחסית פנויה וככה זה גם לקראת תחילת השנה באמת, מה שקוראים "אחרי החגים"...

שיר וכולם

מניסיון העבר לקבוע מועד קרוב מדי מוריד מיד את השתתפותם של רבים אני באופן אישי סגור השנה לסוכות עוד מהקיץ תודה לאל ולמרות שיש גם יומים עם הצגה אחת זה סוגר אותי מהצהרים ועד הערב מה שלא משאיר כ"כ זמן למפגש כזה שבהחלט הגיע הזמן שיקרה שוב ועומרי ניסה לדחוף אותנו לקיימו ורובנו היינו עסוקים. בואו ננסה לקיים אותו במהלך אוקטובר... כמו שכתבתי ליעל ננסה לחשוב ולארגן מפגש פורום שחלקו הראשון ישמש לסיעור מוחות בנושאים שונים ועוד כמה אפשרויות והחלק השני יהיה מפגש פורום רגיל ( מקשקשים, אוכלים, שותים, מחליפים חוויות...אפשר גם לחשוב על הופעה, נניח אבישג בקברט סקסי עם בובות ודבי במופע סטנדאפ במרוקאית ונגינה על כינור
)נשמע טוב, לא?
בקיצ'ר לקחתי לתשומת ליבי ואנסה ליזום זאת בהקדם בהודעה " דודינק'ה " סיפרת שהתחיל יבש וכמו שכבר הספקת להבין אצל כולנו המצב דומה ואני שומע על כך משחקנים ומבעלי תיאטראות ילדים בסדר גודל קטן ובינוני, אני מאמין ומקווה שלקראת אוקטובר- נובמבר נחוש כולנו כבר בשינוי לטובה. כשחקן אני בהחלט מופיע, אומנם לא באותו הקצב שאני רגיל או שרצוי מאוד שיהיה על מנת להתפרנס מאחר והתיאטרון שאיתו אני עובד עסוק כרגע ומפנה את כל הזמן להפקה חדשה ( עוד אספר לך ולכם בהמשך על מה? ולמה? ) כך שספטמבר היה חלש, אוקטובר יפה ( בעיקר בגלל סוכות ) אבל זה מאוד מתאים לי לשלב ולמצב שבו אני נמצא כרגע וגם עליו אני אספר לכם בגלוי במשך הזמן.

shir300

New member
דודי וכולם

נראה לי גם מניסיון בשנים קודמות שהתקופה לפני החגים היא תמיד חלשה מבחינת חוגים הצגות והפעלות לילדים, מאחר וההילדים וההורים עסוקים בלימודים בכיתה חדשה וחלק מההורים רוצים לחסוך עלויות עד אחרי החגים... ביטוי שגור.. מאמינה ש"אחרי החגים" נחזור לפעילות שוטפת והקצב והביקוש יעלה. לגבי המפגש- אמתין בסבלנות למועד שיתאים לכולנו, אבל מאחר ויש בפורום המון מאיתנו שזקוקים ליעוץ ועזרה אולי כדאי שנתכנן את המפגש כך שכולם יספיקו לשאול ולקבל מענה, כי הזמן קצר והמלאכה מרובה.. יש לי כמה רעיונות חגיגיים לתכנון המפגש אם תרצה עזרה בכך, דודיל'ה. נשמע שיש הרבה שנפים בכובע שלך.. נחכה שהם יקפצו לנו החוצה! גמר חתימה טובה לכולם

קרנובה

New member
געגועים לדודינקה ולחברי הפורום!

התגעגעתי קצת נעלמתי, מודה ומתוודה,.בעונת החגים אני נכנסת לתקופת שינה ומנוחה ופורשת קצת מהכול אבל אחרי החגים יתחדש הכול! דודי,,אצל סידי חלש במיוחד בספטמבר ובאוקטובר כול שנה,,,די מייבש ומבעס המצב!,בעלי היקר שיחיה מתפקד גם כרואה חשבון שלי והוא טוען שיש לנו עסק עם פיקים ורגיעות וצריך תמיד להערך ולחשוב מראש על התנודות האלה ולקחת אותם בחשבון. שיהי לכולנו שנה מדהימה עם המון עבודה יוצרת כיף ומעל הכול בריאות...נשיקות,קרנובה.

געגועים עזים ../images/Emo7.gif

מה זה " קצת נעלמתי, מודה ומתוודה "? את חושבת שלא שמנו לב עוד בטרם התוודת והודת בפומבי???? ועוד איך שמנו..חסרונך הורגש היטב!!! אומנם כפי שאת רואה הפורום חי, שוקק ותוסס
אבל דעי לך שהתנהלנו תוך כאב וגעגועים עזים כי את יודעת: דה שואו מאסט גו און בכל מצב
ולמרות הכל, לא אנחנו ממש לא כועסים ואפילו מבינים לגמרי, כל אחד מאיתנו זקוק מדי פעם להפוגה מהכל ובטח אחרי הקייץ המטורף והעמוס שעברת ( למרות שיכולת להכנס פעם ב רק למסור ד"ש...זה הפולניה שבי...למרות שאין לי צד כזה
) אצל אשרוב דווקא יש פעילות גם בספטמבר וגם באוקטובר, לי באופן אישי פחות החודש ובסדר בחודש הבא אבל זה מאוד מתאים לי מבחינת המקום שאני נמצא בו ( עוד אספר על כך ) ולמרות שיש הרבה פחות הצגות אני עדין לא מצליח למצוא זמן פנוי לעצמי וכל הזמן עסוק
בעלך היקר ( והחכם! ) שיחיה עד מאה ועשרים אמן ואמן צודק לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אפתח כרגע דיון על הנושא והגורמים ,בהחלט יש מקום לערוך כזה בפורום בהזדמנות
אבל דעי לך שכמעט בכל תחום זה קיים אבל נכון לחלוטין שתחומי האמנות השונים חשוף למצבים כאלה הרבה יותר מכל אחד. אמרת שאחרי החגים יתחדש הכל, יתחדשו וישובו ימי הקרנובה בפורום...אז לא נשאר לך הרבה, נצלי ושובי מחוזקת במהרה אומנם לא התפקדת במיפקד הפורום
אבל הודעה שלך גם נחשבת שנה נפלאה לך, לבעל והילדים ( את הברכות המדוייקות תמצאי בברכת השנה טובה שכתבתי לכל חברי הפורום ומשפחותיהם ) שבת שלום הרבה

feyoula

New member
../images/Emo124.gif הצעה

מאחר ואחרי החגים באמת יהיה אני מניחה יותר מתאים לכולם ובכל זאת כמו ששיר אמרה תקופת החגים ותחילת השנה מעלה הרבה שאלות והתייעצויות, אז אולי אפשר לקיים שרשורים קבועים בימים ושעות מסודרים (כמו שהיו הסדנאות פעם) לפי נושאים שרלוונטיים וכל מי שקשור יתחבר. ניתן מעכשיו לשאול את חברי הפורום מה הם הדברים הבוערים ובמה הם חושבים שהם יכולים לתרום ולארגן את זה, ככה הפורום יוכל לתת מענה לצרכים של חבריו בזמן הקרוב עד שיתאפשר לנו להיפגש פנים מול פנים:) אם אנחנו רוצים, אני מאמינה שיש אפשרות גם ליצור צ'אט, שזה יותר נוח מלדבר בהודעות ולהודיע בפורום מה הנושא ובאיזה שעה הוא יתקיים. אני כרגע טרודה במתא"ם בעיקר ומתחילה את השנה שלי רק בסוף אוקטובר אבל אני בטוחה שיש כאלה שזה יכול לעזור להם. מה אתם חושבים? מתאים לכם? נראה לכם מועיל? נחוץ?

shir300

New member
כן

אפשר לעשות רשימה של נושאים ואולי אפילו להזמין לאירוח בפורום אנשים שעוסקים בהם באופן מקצועי, כמו למשל- אנשי תפאורה, מספרי סיפורים ותיאטרון סיפור (אני מכירה אחת מצוינת), אנשי שיווק ועסקים- ובאירוח להעלות את השאלות וכולנו נרוויח מזה בודאי. שיהיה לך בהצלחה יקירתי. מתי המבחן?

אני בעד../images/Emo70.gif כמה הצעתי, שאלתי, ביקשתי, הזכרתי

התחננתי, זעקתי ו...כלום
עוד בימים שהיו סדנאות וגם לאחר שפסקו העלתי מספר פעמים הודעות והצעתי את האפצייה לקיים סדנאות גם בנושאים שאת ושיר הזכרתן ושזו ממש לא חובה שהסדנאות יהיו רק בנושא הכנת בובות. הצעתי גם לקיים אירוח בפורום און ליין כך שהשאלות יועלו ויקבלו מענה באופן מיידי וביקשתי מהחברים להגיב וליידע איזה נושאים מענינים אותם במיוחד, האם יש להם רעיונות בקשות לאירוח אישיות מסויימת הקשורים לתחום באופן ישיר או עוסקים בניהול עסק, שיווק וכ'ו...לצערי גם ההודעות וגם תיבת המסרים שלי נשארו ריקות ומיותמות לחלוטין, אפילו לא תגובה אחת!!! אני מנצל את ההודעות שלנו כדי להזמין את כולםםםםםםםםםםםם להגיב ולהעלות הצעות, בקשות ונושאים לסדנאות כאלה או לאירוח חי בפורום, מצידי אני מתחייב לקדם זאת. טוב שיש הרבה שאלות ונושאים שאתם רוצים להתייעץ ,ברורה גם הדחיפות ואין צורך לחכות באמת עד למפגש אבל בשביל זה קיים הפורום והוא פתוח לרשותנו עשרים וארבע שעות ביממה כך שאין סיבה לקבוע ימים ושעות מיוחדים, יש לכם\לכן שאלה, נושא דחוף להתייעצות, תהיות ועוד העלו את הנושא ופיתחו שירשור, אם יש נוספים שמתענינים בנושא ויש להם שאלה הם מוזמנים להוסיף אותה ואני וצוות השדים האדומים
: דבי זריהם, אילן סביר ועומרי בר לב ננסה לעזור לכם בעצמנו, בשביל זה אנחנו כאן ובמידה שלא נוכל- נמצא את האנשים המתאימים. אז קדימה... בהודעה הקודמת שכתבתי לך ( בעניין בובות ברומא ) הבטחתי לצרף את תמונתה של במבי ומרוב להיטות לשלוח שכחתי אז אני מצרף עכשיו. שבוע טוב

shir300

New member
איזה מותק!

לי יש שלושה מתוקים גם כן... דודינקה, יכול להיות שהצורך התעורר עכשיו יותר מקודם מכל מיני סיבות... אנחנו יודעים שאתה תמיד מוכן לעזור. בכל זאת יש הבדל בין מפגש ובין יעוץ בפורום, אבל בהחלט שווה לנצל את האפשרות להעזר בפורום. אחרי החג אכתוב לך את הבקשות והרעיונות שלי. בינתים תודה וגמר חתימה טובה

feyoula

New member
מתוק שלי

אני עונה לך כאן על שתי ההודעות... תודה על כל האיחולים והפירגון, זה באמת עושה לי טוב :) ואני ממש שמחה לשמוע שיש מי שמבין אותי בעניין הג'ונגל כי היה לי ממש קשה להשאיר את הכלבה מאחור, אני יודעת שיש לה חרדת נטישה וכאלה ואנשים לא לגמרי הבינו עד הסוף את הקושי שלי... אז תודה על זה. אני כ"כ מצטערת לשמוע שהיית כזה מסכני סובל ואני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב עכשיו ובריא וחזק ושמח!! באמת מכל הלב! בקשר להצעתי לקיים שיחות בפורום, אתה צודק, אני זוכרת שהיתה בעיה של היענות, אני מקווה שמאז שהפורום קצת צמח ונוספו הרבה חדשים ושאולי הפעם זה יהיה אחרת. ובכל מקרה דודי, אתה עושה המון, אין מה להגיד על איך שהפורום פורח, אני מאוד שמחה ומתרגשת לראות את זה כל פעם מחדש ואני בטוחה שכולם פה מקבלים מענה כך או כך. בכל מקרה, אני מזמינה אותך לנעוץ שרשור בנושא בקשות ונושאים לייעוץ ואני אהיה הראשונה לכתוב שם מה אני יכולה לתת ומה אשמח לקבל. אם יעבוד, יעבוד ואם לא, זה לא נורא כי כמו שאמרתי, כך או כך הפורום שלנו מ-המ-מ-ם:) במידה ויש היענות ואנשים רושמים לך בקשות ונושאים שונים, אני תוהה אם כן יש טעם לקביעה של יום מסוים כי לא כולם נכנסים כל יום וגם לא כל יומיים וכך אנחנו לפעמים מפספסים אחד את השני ועד שמגיעים להציע עזרה, זה כבר לא רלוונטי... אני בטוחה שאם אנשים ידעו מראש שביום מסוים יועלו בעיות בנושאים מסוימים הם יטרחו להגיע ולהכנס ולהגיב. אני יכולה להגיד לך ממש בכנות שאני בתקופה שלא מאפשרת לי להיות מאוד קשובה לפורום בצורה עקבית אבל אם אני אדע שביום מסוים יש טעם מיוחד לזה, אני מבטיחה לך בוודאות שאני אכנס ואתן כל מה שיש לי בשמחה ומהלב. מה שלא מתאפשר לי לעשות כשהדברים מפוזרים, מבין? מלבד זאת, יש את עניין הצ'אט. יש בתפוז אפשרות להיכנס לחדר צי'אט וזה בכלל נראה לי משהו שמגניב לנסות אותו כי אפשר ממש לשוחח "און ליין"... שזה אף פעם לא ניסינו וזו תחושה אחרת לגמרי מהודעות, גם אם כולנו נמצאים ביחד. מה דעתך? במבי יפיפיה!!! אל תדאג, בטוחה שלא שכחת ושגם לך זה חשוב וכשתהיה בריא ואני אסיים עם המתא"ם, נשב על זה כמו שצריך:) איך אימא שלי אומרת? זה לא מבקש אוכל... לילה טוב
פיולה

feyoula

New member
אה וכמובן איך שכחתי?

תודה תודה תודה שחיפשת לי בובות באיטליה!! אתה כזה מקסים!! אני בהחלט אבדוק על זה וכשיותר יתקרב אעלה הודעה מסודרת בעניין...

דובשנית שלי ../images/Emo8.gif

את סיימת עם אמא שלך אני אתחיל עם שלי... אמא שלי תמיד אמרה ומאז זה נדבק וגלש לכל בני המשפחה הקרובה והרחוקה, כולם לא שוכחים לציין בכל פעם שהם פוגשים אותי שבגילגול הבא הם רוצים להוולד כבעל חיים שלי והאמת שהם צודקים!!!!! מי שלא מבין אותך, בעיה שלו וכנראה גם לא יבין אז חבל לבזבז אנרגייה על לנסות להסביר. בהתחלה גם אצלי זה היה ככה אבל עם הזמן הסביבה שלי ראתה את האהבה הזו בפועל בחי היום יום ולא רק שזה חדר להם להכרה לבד בלי כל שיכנוע מצידי אלא שהם התחילו לשתף איתי פעולה. במבי מוסרת תודה רבה בעודה שוכבת על הגב, אני מלטף לה את הבטן והיא מגרגרת בקול תוך שהיא מעבירה את כפות ידיה על היד שלי בתנועות הליכת הירח המפורסמת...אגב שיהיה ברור הגב' שוכבת לה על כיסא המנהלים הנוח שלי ואני יושב על כיסא עץ נמוך שמכאיב מאוד באזור הישבן, מה לעשות?! יש חשובים וחשובים יותר, היא משוכנעת בגלל האובר פינוק שלי שהיא מהיותר שווים. אני מקבל את הצעתך, לנסות לא עולה כסף ואני בהחלט מקווה שתהיה לזה הענות, בהמשך אני אעלה הודעה בנושא ובעוד עניין כדי לא לכתוב פעמים אני מזמין אותך לבדוק, לקרוא ובעיקר לשתף פעולה בזמנך. גם אני מתרגש ומאושר לראות שהפורום פורח ועוד יותר שהוא מועיל למי שצריך ואני אוהב במיוחד את התקופות העמוסות שאלות, חברים ותיקים וחדשים והרבה תנועה ( כמו לאחרונה ) תקופות כאלה מסבות לי המווווון נחת, סיפוק ותמיד גם עולה לי חיוך גדול של אושר כשאני רואה את הדף מלא ועמוס. לגבי הוידאו צ'אט - מודה שאין לי מושג איך ומה הוא פועל, בדקתי את זה בקצרה כשקיבלנו עדכון מהנהלת הפורומים שזה עומד לעלות והוזמנו לראות ולהתנסות, אני רק הצצתי ולמרות שכבר אז אמרתי לדבי שאולי ננסה לעשות את הסדנאות של ימי רביעי בשידור חי אבל העיסוקים, העסקים והפסקת הסדנאות השכיחו זאת ממני. אני בהחלט מוכן לברר ולבקש מההנהלה ומהתמיכה הטכנית יותר פרטים על כך ומסכים איתך לגמרי שזה יכול להיות פיתרון שימושי וטוב מהתכתבות. אין בעד מה על חיפוש התיאטראות, רציתי עוד אבל
לא איפשר לי. אמא שלך צודקת: זה ממש לא מבקש אוכל אבל מצד שני יכול לספק אוכל רוחני וגשמי...
מלאן

למעלה