דודי יבקש תמיכה כלכלית מארקדיגאידמק

דודי יבקש תמיכה כלכלית מארקדיגאידמק

נקווה שארקדי או כל אחד אחר במדינה ייקח את דודי קדימה ראינו איזה פוטנציאל יש לו..אסור לפספס את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353817,00.html

ארקדי תורם למי שמקבל הרבה חשיפה

תקשורתית . תרם פעם אחת חד פעמים לטקוואנדו בגלל שזה קרוב אליו אומניות לחימה אבל ראה שאין בזה כותרות והפסיק רצה לתרום לכדוריד וראה שאין הרבה חשיפה ולא תרם בכלל עד היום אם דודי ימשיך לקדם את עניין התרומה מארקדי , יגיע לכל ערוץ ישבח את ארקדי מקווה שהוא יתון לו מקווה גם שאני טועה בפירוש שלי

oren987

New member
השאלה, עד כמה נמוך לרדת?

מצד אחר ברור לכולם שהתרומה של גאידמק נובעת מהרצון ליצור חשיפה תקשורתית. הבחור אולי רוצה פוליטיקה, הצלחה בעסקים או לא יודע מה ומתוך זה הוא מחליט להשקיע בספורט (שלדעתי לא מעניין אותו בכלל). יש כאלה שיגידו, אז מה? העיקר שהוא תורם כסף והמניעים בכלל לא חשובים, כל עוד הספורט יתפתח. הגישה הזאת ברורה לי לחלוטין, וברוב המיקרים גם אני אומר, יאללה, העיקר שתורמים כסף לספורטאים הצעירים שלנו, והסיבה לא חשובה. הבעיה היא, שאני מתחיל להבין שאנשים מאבדים קצת מהערכים שלהם. "אני יעזור לכמה אנשי עסקים או פוליטיקאים לקבל חשיפה ואני אקבל על זה כסף". המדינה שלנו הופכת להיות כל כך מושחתת ותלויה בכל מיני אנשים מפוקפקים שאנחנו צריכים שיצילו את הספורט שלנו בתרומות שלהם. אני דווקא חושב שההשענות הזאת על התקשורת מאוד בעיתית במקרים הספציפיים האלה. המלצה שלי דודי, עזוב אותך מגיידמק. ותנסה לחפש תמיכה מאחרים שלא יעשו את זה בשביל לקבל כותרות, אלא כאלה שמגיעים ממקום אמיתי ומרצון כנה לעזור לספורט בארץ. (נכון, אין הרבה כאלה, אבל עדיף להישאר עני מאשר להישען על עוד איש עסקים מפוקפק).

מאד קל לדבר מהצד

בינתים לבחור יש חור גדול בחשבון הבנק שזאת בעיה אחת וגם אין מאיפה לקחת כדי לנסות לצאת לתחרויות ולהתחיל לסגור את הפער כל תמיכה תתקבל בברכה לא משנה מה המניעים משנה התוצאה הסופית דודי יצא לדרך חדשה

Z

ziitf

Guest
מאד קל לדבר מהצד

בינתים לבחור יש חור גדול בחשבון הבנק שזאת בעיה אחת וגם אין מאיפה לקחת כדי לנסות לצאת לתחרויות ולהתחיל לסגור את הפער כל תמיכה תתקבל בברכה לא משנה מה המניעים משנה התוצאה הסופית דודי יצא לדרך חדשה

A

akbgiwu

Guest
ארקדי תורם למי שמקבל הרבה חשיפה

תקשורתית . תרם פעם אחת חד פעמים לטקוואנדו בגלל שזה קרוב אליו אומניות לחימה אבל ראה שאין בזה כותרות והפסיק רצה לתרום לכדוריד וראה שאין הרבה חשיפה ולא תרם בכלל עד היום אם דודי ימשיך לקדם את עניין התרומה מארקדי , יגיע לכל ערוץ ישבח את ארקדי מקווה שהוא יתון לו מקווה גם שאני טועה בפירוש שלי

למעלה