דודי לוי מתארח בבלוג TV - שרשור שאלות_

dsol

New member
דודי לוי מתארח בבלוג TV - שרשור שאלות_../images/Emo189.gif

ביום שלישי הקרוב בתאריך 1.1.08 החל משעה 18:00 דודי לוי מגיע לאירוח בבלוגTV של תפוז אנשים שרשרו לכאן את כל השאלות

A t z a

New member
היי דודי../images/Emo80.gif

עם אילו אומנים היית רוצה לשתף פעולה בעתיד? שיהיה המון בהצלחה בהמשך

dsol

New member
שלום דודי_../images/Emo189.gif

דבר ראשון.. אחלה שם
במקרה זה גם השם שלי
עד כזה שזכור לי אתה מהראשונים שהחליטו לתת חומרים שלהם להורדה בחינם האתר שלהם ? מה גרם לך לעשות את זה ? שהיום יש כל כך הרבה הורדות לא חוקיות ואתה בחרת פשוט לתת את זה בלי כל בעיה להורדה לכל ! מכל האמנים והרכבים שעבדת איתם (אני לא אשאל איזה הכי טוב
), יש לך סיפור מיוחד/בלתי נשכח שזכור לך לטובה ? משהו שקרה בזמן העבודה על הדיסק/חזרות/הופעות ופשוט לא ישכח מראשך לעולם נעבור קצת לנו"ש (נוער שוליים).... מן הסתם זה ידוע שלקחת חלק נכבד בלהקה המדהימה הזו (אישית.. גדלתי על הקלטות שלכם *דאז.. לא היו דיסקים
לפחות לא אצלנו*) ותהיתי.... הייתכן ויהיה איחוד ? הופעה ? משהו ? כאמור, נוער שוליים.. הלהקה לא החזיקה הרבה זמן (88-91) ובכל זאת, השאירה את חותמה ודריכת הרגל שלה במוזיקה וקשה לי להאמין שיש מישהו שלא שמע על/את הלהקה, עכשיו לשאלה מה אתה אומר לכל או יותר נכון... על כל הלהקות והאמנים שיש היום שלמרות שהם כבר כמה וכמה שנים "בשוק המוזיקה" ולא מקבלים את החשיפה שלהם ? ועוד דבר... מה אתה אומר על הלהקות/אמנים שמעדיפים את התהילה ויוצרים כדי להיכנס לפלייליסט זה או אחר ויוצרים כדי למשוך מעריצים אלו ואלו, במקום ליצור לשם המוזיקה עצמה ? דבר אחרון וקטנטן... לאחרונה יצא לי לשמוע ברחבי הרשת שמסתובבים להם 2-3 קאברים חדשים לשירים של נוער שוליים (זכור לי ששמתעי את "לילה" בביצוע דאנס), מה דעתך על זה שאמנים צעירים לוקחים ומסמפלים/מבצעים מחדש את ה"קלאסיקות" (אפשר לקרוא לזה ככה ?) של פעם... ולאו דווקא שירים של נוער שוליים, שירים ישנים בכלל שמקבלים חידוש שיכול להיות (ובדרך כלל מה שקורה) גורע מעוצמתו ואיכותו של השיר המקורי ? תודה

נצאב

New member
דודי שלום-תענה בבקשה

היום אני זקן,אבל כשאני רואה אותך בקליפ על הגיטרה בנוער שוליים אתה מחזיר אותי אחורה ואני מודה לך על תקופה טובה זו אולי תבצע "כמה ענוג" בתקליטך הבא(לפחות תחשוב על זה) יש מצב לקמבק נוער שוליים? האם אתה בקשר עם מיקיאגי?

AvtipuS

New member
מוחמד לוי

היי דודי. יש לי כמה שאלות אליך
1.בשיר "כל הזמן שבעולם",איך נוצר השילוב בשיר בינך לבין אהוד בנאי? 2.תיארת לעצמך ש"דוד" יהפך לכזה להיט? 3.אפרופו מוחמד לוי,האם תקח חלק גם באלבום החדש עליו עובדים הקספרים? תודה ושנה אזרחית טובה

AvtipuS

New member
ושאלה אישית,אתה לא חייב לענות ../images/Emo3.gif

מאיפה הגיע הרעיון להתחתן בזאפה?

bcnbcn

New member
מזל טוב לדודי ואור...

אור: "דוד, תעשה לי ילד?" מאוד אוהבת את השירים שלך. חזק ואמץ!

למעלה