דודי, מה אתה הולך לבקש מהקוסם מארץ עוץ?

shir300

New member
דודי, מה אתה הולך לבקש מהקוסם מארץ עוץ?

היום עברתי בדרך הביתה ליד גן שעל שערו היתה תלויה פרסומת להצגה, ועליה את שמך! וואו, אני מכירה אותו! אמרתי לעצמי ותהיתי מהו תפקידך בקודש. מה שעוד יותר מגניב זה שלפני שבועיים העליתי את הקוסם עם הילדודס מהחוג שלי, אחרי שטחנו את הסיפור היפה הזה... שאף אחד לא ישמע-מיכל אמדורסקי ממש לא יפה על הפוסטר...) בהצלחה דודי! שיר

הי שיר ../images/Emo13.gif

כבר 23 שנים שאני כדחליל הולך לבקש מהקוסם: שכל... כמו שזה נראה הרבה שכל כבר לא אקבל ממנו אבל מצפה למינימום שיא גינס על ההתמדה
הקוסם מארץ עוץ הוא סיפור נפלא, מלא קסם, דימיון וחוכמה והצלחתו הגדולה ברחבי העולם והמוני העיבודים שהוא זכה להם בקולנוע, על הבמות, בקונצרטים וכדומה רק מעידה על כך. אז בפעם הבאה שאת עוברת ליד הגן ( בתקווה שהפלקט לא נתלש כבר ) תציצי על הדחליל בתמונה - זה אני מקווה שתחשבי עלי דברים קצת יותר טובים משחשבת על...
המון תודה לך

דודרינה

New member
תבקש מטקה!

בשופרסל עשו דחליל במחלקת הפירות והפרצוף שלו היה מטקה! ( יש למנהלים שם ציפורים בראש אם הם החליטו לשים דחליל שהדבר היחיד שעף שם זה הכסף...), כן זותי מחוף הים. נקרעתי מצחוק והקופאית נעלב בשם נוחי נדנקר. ___________________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: "מטקה, מטקה, השאלה למי תקעת את הכדור"

למעלה